Jump to content

Ediția 7 de Miss & Mister B-Zone a început. Înscrierile se fac aici

AIM NewLife

VIP
 • Content Count

  3169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AIM NewLife last won the day on November 9 2018

AIM NewLife had the most liked content!

Community Reputation

1109 Legendary

About AIM NewLife

 • Rank
  I hate cheaters
 • Birthday 06/05/1996

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/user/TheHateStupid

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arad / Maramures
 • Hobbies
  GYM, Football

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  [AIM]NewLife

Recent Profile Visitors

47472 profile views
 1. Nick: NewLife Rank: 1 Data la care nu poti veni: 14.02.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Ies in oras. Posibil sa ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari:
 2. AIM NewLife

  iar lag la waruri
 3. Nick: NewLife Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.02.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): Wars. Lipsesc din motivul: Am fotbal azi. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Scz
 4. AIM NewLife

  Dupa 480 de zile petrecute aici cred ca mi-a ajuns si am luat decizia sa ma retrag. Am cunoscut persoane noi aici, cu care am legat prietenii frumoase, si chiar daca n-o sa mai joc pe serverul asta, pentru ca e practic imposibil, sper sa ramanem prieteni si in continuare, nu o va enumar pe toti, ca sunteti multi, dar va stiti voi. Pastram legatura pe facebook/insta/wapp. Am avut 10 lideri diferiti in toata aceasta perioada, Adelinn fiind al 10-lea, mereu am avut grija sa ia lider oameni cat mai capabili pentru ca m-a interesat viitorul acestei mafii. Da, am luat 72 datorita prostului de @Jackus care a umplut mafia de codati, noroc cu mine ca procentul n-a ajuns la 100% (de codati), dupa tot cu prostu de @Jackus si mai apoi cu nevasta lui @Irina am reusit performanta sa stam baricadati in HQ pentru o perioada lunga de timp, noroc ca mai dadeam eu atac ca altfel ne treceau astia la factiuni pasnice si ne puneau sa vindem licente. Cred ca am mai luat o data LS-ul cu Constantin, iar dupa a venit o perioada de seceta, in care n-am mai reusit nimic considerabil, practic n-am mai iesit din HQ. Cam asta e. Din pacate serverul a devenit pur si simplu impracticabil in ultimele saptamani, joc de 8 ani pe serverul asta in mafii, mereu a fost lag la waruri, dar s-a putut juca, sau chiar daca au fost zile in care nu s-a putut, nu au fost pe o perioada asa de mare ca acum, acuma pur si simplu din 5 zile de waruri, in 5 e lag imens, eu nu joc cu coduri ca voi sa pot juca si pe lag, ca practic joaca codurile pentru voi, voi trebuie doar sa apasati click, pentru mine e imposibil. Daca cu codatii te mai poti bate, cu lagul e imposibil. Bafta @AdeliNN si mult succes, poate cu putin noroc o sa duci mafia acolo unde ii este locul. Bafta tuturor!
 5. Maine, 27/01/2020, orele 20:00-21:00 avem 2/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer!
 6. AIM NewLife

  =)))))))))))))), ce v-ati fi facut fara mine? ultimii pasnici erati.
 7. Salutare tuturor, Elena, Admin 2 RPG1, fost lider Paramedics si fost Discord Moderator are nevoie urgenta de donatori de sange cu grupa A2 sau donatori universali(Grupa 0), IN CRAIOVA!

  Va rugam sa sunati sau sa lasati un mesaj la numarul de telefon: 0759 385 265 sau pe facebook: https://www.facebook.com/denii.sa.754/ pentru persoanele ce doresc sa doneze sange sau pentru mai multe informatii. Familia Elenei are rugamintea sa nu spamati numarul de telefon aiurea sau mesajele pe facebook, pastrati comunicarea strict pentru cei ce doresc sa doneze!  

   

  EN: 

   

  Hello everyone, Elena, Admin 2 on RPG1, ex leader of paramedics and ex Discord Moderator is in urgent need of a blood donation group A2 or from the universal blood type donators (0 group), in Craiova !

  Please call or leave a message on phone nr.: 0759 385 265 or on facebook https://www.facebook.com/denii.sa.754/ if you want to donate the blood or more informations.

  Elena's family is asking you not to spam her phone number or messages on facebook, contact her only if you want to donate blood !

 8. Astazi, 24/01/2020, orele 20:30-21:00 avem 1/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer!
 9. Maine, 23/01/2020, orele 20:30-21:30 avem 2/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer!
 10. DATII FOC LA SERVER LA CE DRACU IL MAI TINETI, CU LAGU ASTA NU SE POATE NUMI SERVER DE SAMP, E IMPOSIBIL DE JUCAT PE SERVERU ASTA SEARA, IMPOSIBIL!

 11. Maine, 09/01/2020, orele 20-22 avem 2/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer!
 12. Maine, 08/01/2020, orele 21-22 avem 2/4 wars. SE FACE EVIDENTA! Prezenta sa fie maxima, toata lumea sa aiba jobul de Arms Dealer!
 13. AIM NewLife

  In noul an sa avem parte de cat mai multe turfuri. La multi ani! Trebuie sa fac dublu post din cauza voastra, inactivilor.
 14. AIM NewLife

  Craciun fericit mafiotilor. Mai postati si voi in topicul asta ca plange.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.