Jump to content

AIM NewLife

VIP
  • Posts

    3183
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AIM NewLife last won the day on November 9 2018

AIM NewLife had the most liked content!

6 Followers

About AIM NewLife

  • Birthday 06/05/1996

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/TheHateStupid

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Arad / Maramures
  • Hobbies
    GYM, Football

Previous Fields

  • Real name
    Cosmin
  • RPG1 Nickname
    [AIM]NewLife

Recent Profile Visitors

49630 profile views

AIM NewLife's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 180 Days Member
  • 365 Days Member
  • 1000 Days Member
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member

Recent Badges

1.1k

Reputation

  1. AIM NewLife

    Nickname: NewLife Rank: 4 Motiv - Reason: Nu ajung, sunt plecat. Data: 19.02.2021 Numarul de invoiri: 2/2 Alte precizări: - Nick : BogdyPlays Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 19.02.2021 Lipsesc din motivul: Mi-a picat netul Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Numarul total de invoiri : 2 Alte precizari: Sper sa fiu inteles.
  2. AIM NewLife

    Nickname: NewLife Rank: 4 Motiv - Reason: Nu ajung, sunt plecat. Data: 18.01.2021 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: -
  3. Ideea in sine e buna, trebuia schimbat putin sistemul de wars ca deja a intervenit monotonia in mafii, nu mai e asa "palpitant" sa cuceresti 72 de turfuri deoarece recordul a fost doborat de n ori de n mafii, doar ca nu vad unde ar putea fi schimbarea in bine in ceea ce priveste activitatea mafiilor, ca si pana acum o sa existe 1, maxim 2 mafii care o sa domine iar restul o sa stea pe tusa timp de o luna cel putin, doar ca pana acuma dupa ce se cucerea recordul de 72 turfs, din mafia respectiva ieseau majoritatea si se duceau in alta mafie si tot asa, acuma exista posibilitatea ca dupa o luna baietii sa ramana in mafia respectiva pentru a mai castiga o data locul 1 si tot odata gold-ul respectiv, si tot asa, restul mafiilor neavand nici o sansa impotriva lor, deci tot inactive o sa fie, dar na merita incercat, poate ma insel. Pe langa asta, intr-o luna poti sa dai maxim 40 atacuri, ceea ce inseamna ca poti cuceri maxim 40 turfs, nu vad unde mai e farmecul, macar puneti sa se poata da 4 atacuri pe zi sau cresteti perioada de wipe la 2 luni, ca sa existe posibilitatea ca o mafie sa poata cuceri intr-o luna 72 turfs, cu toate ca ar fi greu si asa dar macar ar exista chestia asta cu "am cucerit 72 turfs pe noul sistem" n-ar mai fi chiar ca inainte, deoarece ar fi mult mai complicat fiind presat si de timp, automat ar creste competivitatea asta intre mafii si tot o data, zic eu, si activitatea.
  4. Daca avem doar o luna la dispozitie sa cucerim cat mai multe teritorii asta inseamna maxim 40 teritorii pentru ca avem doar 2 atacuri pe zi, atunci sa se bage sa poti da 4 atacuri pe zi ca la finalul lunii sa existe posibilitatea ca o mafie sa cucereasca toate cele 72 de turfuri, asa unde mai e farmecul?
  5. AIM NewLife

    Nickname: NewLife Rank: 3 Motiv - Reason: Nu ajung, sunt plecat. Data: 15.01.2021 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări: -
  6. Modpack mafii (fps boost)

     

  7. AIM NewLife

    Nickname: Newlife Rank: 1 Motiv: Nu sunt acasa Data: 16/12/2020 Numarul de invoiri: 2/2
  8. AIM NewLife

    Nickname: newlife Rank: 1 Motiv - Reason: nu s acasa Data: 14/12/2020 Numarul de invoiri: 1/2 Alte precizări:
  9. - Nume: NewLife - Linkul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/NewLife - Tipul de interviu dorit: Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Multumesc.
  10. AIM NewLife

    Nu era sistemul de waruri de acuma, adica asa complex, plus ca nu erau atatea quest-uri, misiuni, locatii, bizuri etc, toate astea incarca scriptu si e normal ca toate adunate sa faca lag. Lag-ul a crescut proportional cu adaugarea anumitor chestii care au incarcat la randul lor scriptul, cu fiecare update se mai adauga ceva, chiar daca e ceva minor tot se incarca, mai exact acuma serverul trebuie sa foloseasca aceleasi resurse pentru 1000 de chestii iar mai demult folosea aceleasi resurse pentru 100 de chestii spre exemplu, de asta atunci nu era lag asa mare si acum e, cel putin gandind logic aici ajungi. Dar na nu poti sa scoti toate astea si sa lasi doar warurile, ca nu e server de DM wars, trebuie sa impaci pe toata lumea.
  11. AIM NewLife

    Scuzati ca postez aici. In legatura cu lagul, daca asteptati sa se rezolve lagul pe B-Zone asteptati degeaba, nu tine nici de Kelton, nici de scripteri nici de nimeni, pur si simplu jocul e prost optimizat, samp-ul si tot ce tine de el sunt prost optimizate, nu-s gandite inca de "la nastere" sa zic asa. E clar ca nu se poate juca pe lag sau cel putin nu te poti juca fara sa-ti faci o gramada de nervi, mai ales daca joci fara cod, daca joci cu cod atunci joaca codul pentru tine si n-ai treaba, insa fara e imposibil, so.. exista 2 variante ori bagi cod ori te lasi de mafii, nu asteptati sa se rezolve lagul peste noapte ca asteptati degeaba, mai ales acuma cand sunt 1000 de playeri ON, era lag si cand jucam eu si eram 600-700 si era imposibil sa joci la wars, acuma nici nu vreau sa ma gandesc cum e. Si da, e lag pe toate serverele la waruri, doar ca se manifesta diferit oarecum, insa nu se poate juca pe niciun server calumea.
  12. Nick: NewLife Rank: 1 Data la care nu poti veni: 14.02.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Ies in oras. Posibil sa ajung. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari:
  13. AIM NewLife

    iar lag la waruri
  14. Nick: NewLife Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.02.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): Wars. Lipsesc din motivul: Am fotbal azi.  Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Scz
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.