Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Atandu

Member
  • Posts

    528
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Atandu

  1. Raport de activitate Rutieră: Raportul de activitate cu numărul: 1 Numele membrului: Atandu Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 31.07.2013 - 3.08.2013 Număr de licențe suspendate: 1 - http://postimg.org/image/kiglt9gmf/ Număr de amenzi date ( faruri oprite, materiale fără licenţă, hidraulice, vânzare de arme, depăşirea limitei de viteză, pesti fara licenta,mers pe partea carosabila ): 44 - http://postimg.org/gallery/9e7id60u/9c65d297/?code=9c65d297 Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 4 - http://postimg.org/gallery/476np25a/0893b972/ Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 2+44+4=50 Alte menționări: Sper sa fie mai bun data viitoare.
  2. Multumim, de astazi suntem colegi, sper sa facem o treaba cat mai buna inpreuna.. Eu ies, noapte buna tuturor!!
  3. Neatza dragoni!! Hai sa facem lv-ul rosu !!!
  4. Noapte buna tuturor! Hai, maine la war rupem !
  5. Nick : [Atandu Rank : 1. Motivul invoirii: Am antrenament in real life si o sa intarzii putin. Data warului : 05.04.2013 Alte precizari : Multa bafta la war pana ajung si eu !
  6. Nume in joc: Atandu Level: 37 Varsta(reala): 17 ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1 an si cateva luni Factiuni precedente : 4x The Barzini Family 4x The Paterno Family 2x National Guard F.B.I P.D 2x School Instructor News Reporter 2x TTC F&M Rank-ul ultimei factiuni : Rank 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 3 - School Instructor De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este o factiune foarte bine organizata din toate punctele de vedere, responsabila, serioasa, cu membri si lider activi care isi iau treaba in serios si doresc sa ii ajut. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/sv36o84wz/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 - Dm din greseala cand aveam lvl mic in safe-zone Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am primit ban niciodata! Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc pt timpul acordat acestei cereri.
  7. Nume in joc: Atandu Level: 37 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De aproximativ 2 ani. Factiuni precedente: School Instructor, 4x The Barzini Family, 4x The Paterno Family, F&M, 2x TTC, 2x National Guard, PD, F.B.I, 2x Taxi Cab Company, News Reporter. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Wipe Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 in School Instructor De ce doriti sa va alaturati agentiei?: Îmi doresc de mult sa ma alutar agentiei dar nu m-am simtit pregatit, sper ca acesta sa fie momentul potrivit, este o agentie de nota 10 foarte bine organizata din toate punctele de vedere, unita si respectata in tot ceea ce face. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie?: Asasinarea playerilor pentru o suma de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Din nefericire, nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : Petrec in jur de 4-6 ore pe zi. Nickname-uri anterioare : Nu am avut un nikname anterior. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Sunt sigur. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/phu4lv0rl/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 (aveam lvl mic si din lipsa de experienta am facut dm in safe-zone din greseala). Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu am fost banat niciodata. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri, nu o sa va dezamagesc!
  8. Respecta si vei fi respectat :)!

  9. Mda.. server down! E asta e.. vorbim deseara, bafta la tractat daca revine svr !
  10. Neata baieti, ce faceti? Intru si eu imediat in game ! Spor la tractat!
  11. Nick: Atandu Raspuns: Stafford
  12. Atandu

    Guess the car

    Nick: Atandu Parere despre: Frumos. Raspuns: RC Bandito
  13. Ies si eu, noapte buna tuturor! Succes la tractat !
  14. Neata baieti Merge serverul Succes la tractat .
  15. Salutare tuturor! De astazi suntem colegi, sper sa fim cat mai mult timp si sa ne intelegem bine . La multi ani tuturor!
  16. Nick: Atandu Raspuns: Stallion
  17. Atandu

    Guess the car

    Nick: Atandu Parere: Frumos Raspuns: Broadway
  18. Atandu va ureaza un an nou bun si fericit, succes in tot ceea ce faceti :)!

    1. FalauS

      FalauS

      Mersi La fel Nub. :*

  19. Atandu va ureaza un an nou bun si fericit, succes in tot ceea ce faceti !
  20. Atandu va ureaza un an nou bun si fericit, succes in tot ceea ce faceti !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.