Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AraGAZ ZEW

Member
  • Posts

    1975
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

1 Follower

About AraGAZ ZEW

  • Birthday 03/29/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploiesti, judetul Prahova
  • Hobbies
    PH 01 ZEW + Brunete.

Previous Fields

  • Real name
    VLAD
  • RPG Nickname
    AraGAZ

Recent Profile Visitors

5689 profile views

AraGAZ ZEW's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

223

Reputation

  1. Salut baieti, se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici. Vreau sa-i multumesc in primul rand lu' Fly pentru sansa acordata si pentru zilele fripte pe care i le-am facut. Va salut pe cei cu care m-am inteles bine dar si pe cei noi cu care nu prea m-am cunoscut. Sa aveti grija de factiunea asta minunata si sa nu-i puneti bete in roti lu Fly.
  2. Nick: AraGAZ[ZEW] Rank: 4 Data: 13.03.2016 Am dat test cu: Eddy..9 Rezultat probă teoretică: 2.5/3 Rezultat probă practică: 4/4 Rezultat final: Respins Alte precizări: Mult succes pe viitor !
  3. Salutare. As vrea sa dau o idee in legatura cu activitatile. Mai mereu sunt puse in week-end si in general sunt puse seara. Nu prea am participat la asa de multe activitati ca sa fac o medie a jucatorilor prezenti la ele. Eu zic ca ar fi o idee buna, ca activitatile programate in week-end sa fie la orele pranzului, 12:, 13:, 14:, 15: . CRED ca majoritatea avem prieteni si seara in week-end vom alege sa stam afara cu ei decat in casa in fata monitorului, in timpul saptamanii avem servici, scoala si in week-end ne mai relaxam. Un exemplu bun al activitatilor din week-end in jurul pranzului sunt antrenamentele departamentului NG. Eu zic ca e o ora "moarta" si ar putea participa majoritatea, doar daca nu pleci la vreun munte, la o tara, etc.
  4. @@Roberte, deci acum nu mai ma gasesc nici in postul cu rapoartele ))))) . Ori sunt eu chior, ori rapoartele nu ma vor .
  5. I se mai spune lu asta si Oracolul din Balcesti. Aveti voi un feeling asa de a ghicii in trifoi fara foi si in floci de maimuta.
  6. Foarte bune propunerile, mai ales aia care ti-ar face dintr-o masina personala, taxi.
  7. In fine, eu tin minte ca am intrebat un rank mare despre chestia asta si mi-a zis ca am trecut la raport de rank 4, acum o lasam asa, dar am fost informat prost .
  8. @@Roberte, de ce sunt invoit la raport? (07.02 - 14.02) E saptamana aceea cand a picat serverul? Dar imi aduc aminte ca apoi a revenit si l-am terminat.
  9. Pai n-ai ajutat pe nimeni ma, nici nu te-a felicitat Roberte pentru cum ai pregatit rank-urile 4... Cand nu poti ajunge la struguri spui ca sunt acri.
  10. Stai ma cuminte si nu mai pune la suflet toate prostiile, e un joc, fiecare e liber sa faca ce vrea, peste tot pe forumuri, pe facebook, pe etc. gasesti oameni nemultumiti sau cu pareri diferite. Fiecare isi stie problemele si fiecare are dreptate in felul sau. Vorba aia: "Cainii latra, ursu' merge" . Sa nu te aud cu demisii ca ne suparam, lasa ca le facem noi pe toate usor usor. Pe mine singurul lucru care ma mai enerveaza la unii jucatori e nesimtirea si inganfarea/sfidarea. In rest mergem inainte cu capu sus, ca aici (vezi mai jos) . PLUS @@Baxter07, PENTRU SEMNATURA !
  11. Nick: AraGAZ Rank: 4 (SF Dispatcher) Data: 15.02.2016 Am dat test cu: ElCapone Rezultat probă teoretică: 2.5/3 Rezultat probă practică: 2/4 Rezultat final: (admis/picat): Admis ! Alte precizări: Bun venit !
  12. Nick: AraGAZ Rank: 4 (SF Dispatcher) Data: 15.02.2016 Am dat test cu: Odica Rezultat probă teoretică: 3/3 Rezultat probă practică: - Rezultat final: (admis/picat): Respins ! Alte precizări: Mult succes data viitoare !
  13. Bafta Dani, ai fost o persoana deosebita si imi cer scuze daca m-am purtat urat (stiu ca am facut asta) vreodata. Nu te-am cunoscut de la inceput si am avut impresii gresite. Si ca un sfat, nu incerca sa convingi oamenii despre divinitati si nici despre actiunile acestora. Fiecare crede/ nu crede in ce vrea. Daca iau o decizie, o iau eu, alegerea mea, nu sunt influentat de nimeni si alegerea mea nu o sa aiba repercursiuni din afara asupra mea, fie ca sunt bune sau rele. Mult noroc si tot ce-ti doresti !
  14. @, sa-mi aduci aminte sa-ti dau 200 k cand ma vezi in joc, nu uita, please !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.