Jump to content

Mr.Robot

VIP
  • Posts

    5450
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr.Robot

  1. Mr.Robot

    Multumesc! Inca 2-3 creatii eventual si puteti inchide topicul.
  2. Mr.Robot

    Mersi, dar mai astept cateva creatii!
  3. Mr.Robot

    Display Name: L.Morningstar Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Lucifer Morningstar Text(opțional): L.Morningstar Dimensiuni (opțional): Doar sa nu fie patrat. Puteti incerca 150x250 eventual Alte precizări (opțional): Surprindeti-ma!
  4. Mr.Robot

    Display Name: Ragnar ZEW kTa Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Click Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Click Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: RAGNAR. Dimensiuni: Ca cele din imaginea de mai sus sau putin mai mici. Alte precizari: Doresc ceva de genul logo-ului de mai sus, sa fie o animatie din care sa apara textul RAGNAR. Ce diferit de acel logo de preferat.
  5. Mr.Robot

    Nick : kTa. Rank : Recluta (1) La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 26.04.2017 Lipsesc din motivul: Sunt plecat Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi.
  6. Mr.Robot

    Noroc, sper sa ne intelegem bine.
  7. ELC . Sa inceapa distractia

  8. Mr.Robot

    Daca il poti centra putin in poza ar fi geniala.
  9. Mr.Robot

    Mai astept.
  10. Mr.Robot

    Mersi. Mai astept lucrari.
  11. Mr.Robot

    Display Name: Kta ZEW Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/371021-cerere-turner-avatar/#entry5616260 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Pete Dunham (Hooligan) Text: Fara text sau doar textul "Pete" Dimensiuni: 150x250 / 150x300 (depinde de cum se vede mai bine) Alte precizari: Multumesc frumos, astept lucrari frumoase!
  12. GOLD GENERATION RDT ((

    )) Who remember?
  13. Mi se par niste idei destul de bune, cu o mica problema dupa parerea mea. Accea ca 8 luni de zile mi se pare putin cam exagerat. Mai bine membrii pana in rank 4 trebuie sa faca 20 ore jucate lunar , iar cei rank 4+ sa faca doar 10 ore jucate lunar. Sanctiunile sa fie rank down, iar pentru cei de rank 1 sa fie demiterea din factiune. Cu liderii sunt total de acord, este o metoda foarte buna si eficienta zic eu. Sincer.. fiind putin pe langa acest subiect.. ar trebui schimbata si metoda de intrare in factiune. De exemplu, pentru cei ce se reapuca de un server nu este deloc in folos aceasta metoda. Daca pe un cont exista un rank 3+ in urma intr-o factiune acesta sa fie scutit de cele 30 de ore pentru a intra, sau macar sa trebuiasca doar 15 ore, deoarece s-a vazut in urma ca este activ.
  14. I do believe in killing the messenger. Know why? Because it sends a message.

  15. Mr.Robot

    Mai astept 2-3 lucrari si puteti inchide, multumesc.
  16. Mr.Robot

    Multumesc, imi place ce vad pana acum. Mai astept.
  17. Mr.Robot

    @@AIM MIonut, multumesc, imi plac, dar mai astept lucrari. Daca ai putea primului avatar sa te joci cu culorile putin si la partea de vampir sa ii faci ochiul cu un rosu inchis sau .. cred ca intelegi ce vreau sa zic. Iar textul sa nu fie asa simplu. Ai putea face chiar cu asta: http://www.dafont.com/forum/read/9303/the-vampire-diaries-font Mersi!
  18. Mr.Robot

    Display Name: T U R N E R Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/368044-cerere-turner-avatar/#entry5556617 Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Damon Salvatore Text: TURNER Dimensiuni: 150x250 / 150x300 (depinde de cum se vede mai bine) Alte precizari: Multumesc frumos, astept lucrari frumoase! As dori avatare facute si cu fata lui de om, dar si de vampir.
  19. Your first mistake was thinking I was one of your sheep.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.