Jump to content

GutMasteR

Member
  • Posts

    574
  • Joined

  • Last visited

About GutMasteR

  • Birthday 12/12/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Onești

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • RPG1 Nickname
    Gut.

Recent Profile Visitors

1506 profile views

GutMasteR's Achievements

Regular

Regular (8/14)

24

Reputation

  1. Salut fosti colegi. Se pare ca in urma unei verificari pe care am acceptat-o fiindca din cate credeam eu nu aveam nimic murdar in calculator am fost banat la fel ca si alti colegi. Ma bucur ca v-am cunoscut, imi pare rau ca am fost sanctionat doar pentru existenta programului renko in pc si cred ca este ultima data cand ne vedem, spor la joc si la treaba.
  2. Lel, fira nab, cum sa fiu eu ca victim? Ar trebui sa pun o sufletista dinaia, dar cum n-ai reusit sa-mi faci anamneza ca sa scrii altcv la descrierea aia zic doar ca te pup si te iubb si o sa lipsesti lvpdului
  3. Azi rank 2 ! @Dropzz vezi ca nu mai poti primi mesaje pe privat, mai sterge din ele si posteaza evidenta in log teste la schimbarea echipei.
  4. Nume: GuT. Rang: 2 Vreau in echipa: S.W.A.T. Motivul: Am rank 2, dupa ce o sa mai recruteze fira inca 10 membrii n-o sa mai am loc la carnete/ amenzi deci SWAT . Alte precizari: Sa luam besturi la SWAT .
  5. Cine spunea ca s-a schimbat ceva in regulament? M-am tot uitat si nu gasesc schimbarile alea. Noapte buna curcanilor!
  6. GutMasteR

    Nick: [GMS]GutMasteR Player reclamat: Kehor Motiv: Dm aiurea. Dovezi: http://imgur.com/glfiHn5,W4RGHLP Bara RPG: Alte precizari:
  7. Nickname-ul tau: [GMS]GutMasteR Nickname-ul celorlalti participanti (daca exista): [sQ]James, [sQ]Skipper Level-ul tau: 42 Level-ul celorlalti participanti (daca exista): 53 ,47 Tipul de interviu (in 3, 4, 5, cu alti lideri, pentru ocazie speciala, etc.):3 Bara RPG sau poza cu [/stats] pentru toti participantii: Subiect de discutie (daca nu exista, intrebarile vor fi standard): Am citit si luat la cunostinta regulile prezentate mai sus: Exact. Alte precizari: Multumesc
  8. ▂ ▃ ▅ ▆ █ Ma reapuc in vara. Si ia beibi :* █ ▆ ▅ ▃ ▂

    1. F4L Asqwe
    2. L u c e n Z o

      L u c e n Z o

      Si ? Crezi ca ne intereseaza ? :))

    3. EuroStar

      EuroStar

      La mulți ani, Gutmastere.

  9. ▂ ▃ ▅ ▆ █ Ma reapuc in vara. Si ia beibi :* █ ▆ ▅ ▃ ▂

  10. ▂ ▃ ▅ ▆ █ Ma reapuc in vara. Si ia beibi :* █ ▆ ▅ ▃ ▂

  11. ▂ ▃ ▅ ▆ █ Ma reapuc in vara. Si ia beibi :* █ ▆ ▅ ▃ ▂

  12. ▂ ▃ ▅ ▆ █ Ma reapuc in vara. Si ia baibi :* █ ▆ ▅ ▃ ▂

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.