Jump to content

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

StephanMarley

Member
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About StephanMarley

 • Rank
  Advanced member
 • Birthday 09/28/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Craiova
 • Hobbies
  Music,Samp,Cs,Plimbari!

Previous Fields

 • Real name
  Gabriel
 1. StephanMarley

  Display name:StephanMarley Doresc:Rank-uri pentru forum(Cum sunt cele de pe b-zone cu administrator faction leader etc) Text:1.Administrator(Scris cu rosu) 2.Designer(Pink) 3.Faction Leader(Portocaliu) 4.G.MOD(Verde inchis) 5.Moderator(Verde deschis) 6.RPG Team (albastru inchis) Dimensiuni:Dimensiunea exact ca cele de pe b-zone Imagine(obligatoriu):Chiar nu stiu ceva sa fie frumos! Alte precizări?:Si ca logo langa rank daca se poate sa fie un glob micut(Terra).Raman dator multumesc frumos!
 2. StephanMarley

  Nume produs:Steam Model:Steam Pret:5 euro bucata Detalii produs: Vand 2 steam-uri licentiate fiecare cu cate 10 jocuri,steam-urile nu le detin de foarte mult timp. Contact:YakuzaYamakasi@yahoo.com Imagini:Nu este nevoie Alte precizari:Nu doresc oameni care intra la misto dar in concluzie nu vor sa cumpere. Steam-urile au urmatoarele jocuri Counter Strike 1.6 ,condition zero,rail work 2012 dirt 2 ,Left 4 Dead si multe altele
 3. StephanMarley

  Back colegii am luat unbann:X
 4. StephanMarley

  Crezi ca noi stim ce se intampla?Ai rabdare pentru ca daca va mai intarzia mult se va anunta si motivul pana atunci nu ramane decat sa astepti si tu ca toti ceilaltii playeri!
 5. StephanMarley

  Salutare all back de la sc,tot server off!
 6. StephanMarley

  Noapte Buna mediciis se pare ca nici astaseara nu am avut parte de server sa speram ca maine.
 7. StephanMarley

  Stie careva ce are sampu meu de atunci cand vreau sa intru pe un server nu pot intra imi da direct cash?Precizez ca lam reinstalat nu stiu ce are...
 8. StephanMarley

  Back de afara all ce faceti?Pff inca e server down...
 9. StephanMarley

  Mda am anulat cererea de invoire sa remediat netu...epic RDS EDIT:Am plecat afara sa speram ca pana diseara revine serverul
 10. StephanMarley

  Salutare medicii ieri nu am putut intra deorece nu am fost acasa toata ziua iar acum am probleme cu netu,se lucreaza pe toata reteaua,cei de la RDS au zic ca astaseara cel tarziu pe 3 noimebrie se remediaza problema am postat o cerere de inactivitate sper sa revin astaseara!
 11. StephanMarley

  Salut baietii astazi nu cred ca pot intra pe server deoarece nu sunt acasa,ajung tocmai diseara daca reusesc poate intru bafta la heal-uri!
 12. StephanMarley

  RiddeR mai instaleaza odata driverele de la placa video din cauza asta este am patito si eu pana acum!Sau daca nu baga acelasi windows pe care lai mai folosit pana acum!
 13. StephanMarley

  KnR acelasi gta il am si eu si nu imi face probleme deloc,incearca sa iti verfici viteza de la net deoarece seara poate scadea foarte mult si din cauza asta se poate deconecta si conecta automat,alta solutie nu vad sper ca team ajutat cat de cat!Sau verifica sa nu ai virus care sa nu te lase in jocuri am patito de multe ori.
 14. StephanMarley

  Seara colegii back si eu de afara in 10 min sunt in game!
 15. StephanMarley

  Eu ma bag la un film poate mai intru in game mai incolo sau daca nu maine pana atunci noapte buna tuturor si bafta la heal-uri!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.