Jump to content

Homeboy

Member
  • Posts

    511
  • Joined

  • Last visited

About Homeboy

  • Birthday 04/12/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Gat's mother apartment.
  • Hobbies
    O ard şmechereşte.

Previous Fields

  • Real name
    Hom'boy

Homeboy's Achievements

Regular

Regular (8/14)

22

Reputation

  1. Nu chiar, nu am stat doar in fata televizorului,am si eu prieteni prin Bucuresti care mi-au explicat cum a stat treaba cu jandarmii. Nu m-am referit la cei care au incins atmosfera si i-au provocat, de aia nu pot sa zic nimic, daca sunt cretini si au venit pentru scandal e treaba lor, insa sunt multi altii care au fost batuti fara nici-o vina, exemplu Carbon, un cantaret de rap de pe la noi.. sunt filmari pe youtube..
  2. Probabil m-am exprimat eu gresit, insa imi dadeam o parere asupra reportajului, nu sunt genul de om care tine pica sau ura, fiecare isi face treaba in modul lui. Empty, garda-i corupta. Iti spun eu, nu sunt ei cum iti imaginezi tu, cei care aduc pacea in lume si care te apara de pericole. Sunt si gabori care se dedica intru totul pentru munca lor si am un mare respect pentru ei,insa sunt si gabori care inafara de bulanu' altceva nu stiu sa foloseasca in scopul de-ai ajuta pe oameni. Tu crezi ca iti poti potolii oamenii pe care tu ai fii obligat sa-i protejezi, calmandu-i cu bulanul si cu piciorul? Mai multe victime la acele meetinguri au fost din cauza jandarmilor, nu din cauza pietrelor sau materialelor inflamabile care au fost aruncate. Cred ca ai vazut si eu anumite filmulete pe youtube in care jandarmii isi creeau propia lege, legea piciorului si a bulanului. Inteleg ca unii o meritau, insa nu si oameni nevinovati. Nu stiu daca ai vazut cum li s-au spart telefoanele si camerele de filmat pe domeniu public de catre jandarmi, cum li s-a vorbit oamenilor batrani si cum se comportau cu ei. Nu vreau sa imi exprim in mare parte ura fata de ei, insa sunt unii pe care as vrea sa-i vad in locul oamenilor aceia batuti.
  3. Empty,cum am spus, reportajul acela l-am citit, nu stiu cat de adevarat este insa astfel de reportaje se gasesc pe net. Ma duc la sala,revin intr-o ora. Ne auzim atunci,bafta.
  4. @ Razvan40, nu te ajuta cu nimic daca dai restart la PC. Asa mi s-a intamplat si mie de n ori din cauza ca instalam anumite moduri care-mi crashuiau jocul. Iti recomand sa reinstalezi tot jocul ( GTA:SA & SA:MP ) si sa stergi si folderul in care l-ai instalat, ii dai remove de tot, apoi il instalez iar. Si cand iti instalezi moduri, foloseste IMG Tool, deoarece Spark-ul crashuieste pe Win7, cel putin in cazul meu. Noapte buna celor care s-au culcat, o sa-i urmez si eu, sunt rupt de oboseala. Vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre Jessie J? E o cantereata de origine engleza de Pop. http://www.youtube.com/watch?v=hV8qXGeryd0 Dupa parerea mea, este una dintre cele mai bune voci feminine de peste ocean, printre altele cateva. Nu sunt eu cu Rihanna,Beyonce si alte prostii.
  5. @ Deobicei cainii incep sa latre si sa muste doar ca sa-si apere teritoriul cand se simt amenintati. Oamenii sunt destui de rai si cainii au inceput sa simte frica. Cel mai bun procedeu sa sperii cainele este sa te prefaci ca iei o piatra de pe jos si ca arunci spre ei. Deobicei se sperie si fug. Insa deasemenea ei simt frica ta, daca esti calm si mergi pe drumul tau,cainele continua sa latre si nu face nici-o miscare,pana nu faci si tu. Cam asta-i cu cainii,ataca cand se simt amenintati. Am revenit si eu de la sala, putin prin joc apoi la liceu.
  6. Neata agenti! Succes celor care s-au dus astazi la scoala. Eu ma duc la sala si revin prin joc putin. O zi buna!
  7. http://shareimage.ro/images/bgc3lfc3569sjb6gkcl.png http://shareimage.ro/images/nvkbx49xm05i8m5sapa.png
  8. Efectele acelea de reluare pe care le-ai pus la sariturile peste pod mai trebuiau lucrate. Partial e ok filmuletul, e destul de scurt dar nu e nevoie de un filmulet de 5 minute in care se dezvolta aceiasi idee. Incearca sa lucrezi si prin Sony Vegas, citesti ceva tutoriale si inveti. O sa iasa mult mai bine filmuletele. kiu~
  9. Ai inceput pe calea cea buna. Fiind primul tau film nu trebuie neaparat sa fie o capodopera,insa a iesit destul de bine. Imi place ideea dezvoltata in filmulet. Usor usor incepi sa inveti si te vei descurca bine. Bafta!
  10. Salutare agenti. Ma duc si eu la liceu, poate mai intervin pe forum de p-acolo. Va urez bafta la arestari. @ Am auzit un reportaj in care Basescu isi depusese demisia din cauza protestatilor care stateau in frig. Declaratia lui era ceva de genu' : "Nu pot dormii noaptea cand stiu ca atatia oameni protesteaza in frig". Dude, c'mon. Pana acum nu te-a interesat,tocmai acum ti-a venit dragul de ei? Bullshit. Eu nu am nimic cu el, insa ma seaca genul de oameni care tot ei fac rau, si tot ei incearca sa para victima. Bafta baieti.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.