Jump to content

LL o y d

Member
  • Posts

    2210
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Previous Fields

  • Real name
    D.

LL o y d's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

135

Reputation

  1. LL o y d

    Penibil esti ratatule, ma referam la player nu omul din realitate, imi dau seama ca creierul tau proceseaza cam greu.. asta este. Pustiu iati servertele si stergete la nas ca iti curg muci. Copii ascultati aici, lasati asa zisa "smechereala" in fata Pc-ului, eu zic sa va vedeti de viata reala. In fata PC-ului sunteti zmei etc dar in realitate niste copii, cu muci la nas.
  2. LL o y d

    Tot posthunter sunt? Am 3529 posturi si 105 topicuri. Un sfat nu mai judeca lumea dupa numarul de posturi .
  3. Ma gasiti pe vechiul meu cont : http://forum.b-zone.ro/user/8586-l-l-o-y-d/

    1. YouMakeMeHappy
    2. Prodan Official
    3. LL o y d

      LL o y d

      Mi-am recuperat primul meu cont pe forum din 2010 :).

       

  4. LL o y d

    Bun venit.
  5. Free mind, creative soul.

  6. LL o y d

    Mi-am instalat Windows 7, puteti da
  7. LL o y d

    Bun venit.
  8. Nume: LLoyd Ce problema ai?: Windows O scurta descriere a situatiei: De 1` an folosesc Windows XP Sp2 inainte nu stiu ce versiune foloseam dar imi merge perfect, fara erori etc. Acum unele programe nu imi merg, imi apar tot felul de erori, nu stiu ce are, vecinul meu foloseste acelasi windows si ii merge perfect toate. Am cautat pe Filelist Windows XP Sp3, l-am descarcat si cand l-am instalat tot windows xp sp2 era . Screenshot: - Alte precizari: Daca imi puteti da un link de download pentru windows xp sp3, dar doresc sa stiu daca problema este de la windows sau de la PC.
  9. LL o y d

    Bun venit.
  10. LL o y d

    Eu va zic bafta baieti, am decis sa ies pentru sa imi incer norocul in Hitmen Agency. Sper sa nu va suparati si va urez multa bafta, sa aveti de grija de voi si sa luati tot LV.
  11. Nume in joc: LLoyd Level: 45 Varsta(reala): 18 Sex (masculin / feminin) : Masculin. De cat timp jucati pe server? : 2 ani si jumatate. Factiuni precedente : Paramedics, Taxi LV, Red Dragon Triad, National Gurad, LSPD, SFPD,FBI,Verdant Family, Vietnamese Boys, School Instructor, Tow Truck Company, Green Stree Bloods, Tsar Bratva, Southern Pimps, 69 Pier Mobs, New Reporter. Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Pentru a aplica aici. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : Rank 4- Paramedics. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Nu am fost niciodata in aceasta factiune si imi place cu ce se ocupa. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu omorarea persoanelor in schimbul unei sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Desigur. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu. Ai mai fost membru Hitman : Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore. Nickname-uri anterioare : TyTy. Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/tqukoy599/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da, aimbot. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu. Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da. Alte precizari? : Multumesc.
  12. LL o y d

    Buna dimineata dragoni astazi trebuie sa luam neaparat LV-ul asa ca sa fiti cat mai multi online. Cine stie de unde pot descarca un Windows XP SP3 bun? am descarcat de pe filelist si tot SP 2 e . Uitati pentru ce s-a ajus sa se faca reclamatie , Doamne mare iti este gradina Ta...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.