Jump to content

Marco

VIP
 • Posts

  1955
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Marco

 • Birthday March 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Avispa Rifa

Contact Methods

 • Skype
  Send Message

Previous Fields

 • Real name
  Marco

Recent Profile Visitors

17152 profile views

Marco's Achievements

Very Important Person

Very Important Person (10/10)

47

Reputation

 1. ATENTIE In acest topic vor posta doar persoanele autorizate de catre conducerea factiunii. Postarile neautorizate in acest topic vor fi sanctionate atat in joc cat si in afara lui. RO: *Neprezentare un war: Amenda 15.000$ *Neprezentare 2 waruri: Avertisment Verbal *Neprezentare 3 waruri: AV + amenda 30.000$ *Neprezentare 4 waruri: Faction Warn *La 2 avertismente se primeste FW *Neplata amenzilor in maxim 48 de ore duce la FW ([/fines]) Daca aveti mai putin decat limita inferioara stabilita de catre conducere sunteti considerat absent in orasul nostru SF. Daca aveti mai decat limita inferioara stabilita de catre conducere in alt oras se considera ca ati fost absent. Din cate se vede, prezenta pe turf este rasplatita bine, la fel cum absenta de pe turf este sanctionata drastic. ENG: *Missing 1 war: 15.000$ Fine *Missing 2 wars: Verbal Warning *Missing 3 wars: Verbal Warning + 30.000$ Fine *Missing 4 wars: Faction Warn *After two unremoved Verbal Warnings you will be punished with a Faction Warn *Any fines you receive shall be payed within 48h or you'll be punished with a Faction Warn (use [/fines]) If you have less than the lower limit set by the leader you are considered absent and are eligible to receive a punishment.
 2. În acest topic va puteti învoii de la war/antrenamente/sedinta/activitate. Doar cererile cu un motiv foarte bun vor fi acceptate. Pentru a face o cerere de invoire sunteti rugati sa completati urmatorul model: Model de postare: Nick: Rank: Data la care nu poti veni: Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): Lipsesc din motivul: Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: Alte precizari: Atentie!!! -Aveti voie doar 2 cereri de învoiri pe saptamana. -Fiecare invoire pusa va creste perioada de rank-up cu o zi(vezi anunturi importante/regulament intern) -Cine este prins ca vrea sa însele la numarul de învoiri, va fi sanctionat cu Faction Warn. -Cine posteaza dupa raspunsul celui care raspunde de învoiri, va fi sanctionat cu Faction Warn. -Trebuie sa faceti cererile înainte de inceperea war-ului/antrenamentului/sedintei/activitatii. -Cei care lipsesc mai mult de 3 zile vor posta in topicul "Inactivitate / Inactivity". Liderul de factiune nu are voie sa inchida topicul de Invoiri. - intr-o zi de war, numarul maxim de invoiri este de 5; - daca sunt 5 sau mai putine invoiri acestea vor fi acceptate automat; - daca sunt mai mult de 5 invoiri, primele 5 au prioritate, restul vor fi respinse. In cazul in care un membru care are invoire a fost prezent la war, invoirea lui nu o sa fie luata in considerare. ENG:
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.