Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Robotiquis

VIP
  • Posts

    6042
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Robotiquis

  1. Nu plănuisem să scriu atât de mult când am început să răspund. Cred că m-a luat valul la unele întrebări.
  2. Da, e o mare conspirație ce se întâmplă. Așa simpatici sunteți când faceți comentarii din astea... Filmulețele sunt votate, nu alese de un supreme villain care stă noaptea în întuneric într-un fotoliu și râde de răsună coridoarele castelului peste care fulgeră și tună. Dacă nu câștigi COTM e din cauză c-a făcut @paulyks sau un filmuleț mai bun. Și asta se întâmplă. Tot timpul. Tot îi trageți cu regie, poveste și scenariu peste grafică. O fi așa, dar în ăsta nu există niciuna din alea trei. Deci rămâne grafica, care nu-i grozavă. Ții prea mult camera în first person. Aia ar trebui să fie adăugată ca efect, nu ca default. Faci filmulețe peste medie (cred, poate), dar nu înseamnă că-i minunat.
  3. Noroc c-ai scris asta că nu s-ar fi prins nimeni. Eu nu știu de ce postați așa ceva...
  4. La mulți ani.

  5. La mulți ani.

  6. Nu, nu i-a ieșit. Ai pus invers parantezele în emoticon. N-are nicio logică. Eu înțeleg că voi vedeți în ultima vreme parodiile ca pe magneți de cruciulițe verzi ce vă măresc reputația și ego-ul, dar ce-ai făcut tu arată la fel de bine ca o cioară pe LSD. Eu nu mă pricep și tocmai de aia încerc să nu comentez în secțiunea asta, dar se vede clar că tu n-ai depus nici cel mai mic efort în ce-ai făcut. Ar trebui să fii excepția de la regulă și să fii sancționat tocmai pentru că ai pus numele comunității pe o așa prostie.
  7. Supernatural: ca să-l poți digera trebuie să accepți din start existența demonilor și a fantomelor. Mare plus: umor foarte bun, chiar dacă nu e serial comedie. Dexter: bine scris și foarte bine jucat. Premisa foarte bună. Cui nu-i place un criminal în serie integrat foarte bine ca medic criminalist într-un departament de poliție? The Mentalist: serial cu protagonist deștept. Asta a prins tot timpul. Mici trucuri și jocuri psihologice. Povestea principală avansează puțin cam greu, dar se mișcă. Fringe: science-fiction de calitate. Din nou, ca și la Supernatural, deschiși la minte ca să vă placă. Dacă nu sunteți, nu-l începeți. Trebuie multă, multă atenție. E foarte simplu să pierzi firul real al acțiunii. Pornește de la tipicul serialelor în care fiecare episod aduce un caz nou și oarecum fără legătură pe care protagoniștii trebuie să-l rezolve. Dar evoluează. Mult. Mai mult decât multe din cele pe care le-am văzut. Mare plus: John Noble... foarte bun. Grey`s Anatomy: plăcerea mea vinovată. Începe să-ți placă destul de greu, dar dacă se întâmplă, te trezești că ai văzut toate episoadele până la sezonul 9 și dacă e să faci o caracterizare sinceră a serialului are câteva aspecte ce aduc cu telenovelele. Doar că totul e ceva mai elevat. The Big Bang Theory: relaxant. 20 de min / episod. Glume și joc actoricesc bun. Poveste? Eh, nu prea. Dar nici nu are nevoie. How I met your mother: la fel ca mai sus. Poate ceva mai multă poveste. Breaking Bad: Foarte, foarte bine scris și foarte bine jucat. Umor mai subtil și modalitate mai neobișnuită de filmare și legare a cadrelor. Povestea se leagă. Nu se lasă niciun lucru neexplicat chiar dacă uneori se dă impresia că s-au uitat detalii. O să se revină asupra lor. Game of Thrones: spectaculos. Diferit de cam tot ce se dă la TV în lume în momentul ăsta. E ca un mini-film de cinema cu buget foarte mare în fiecare episod. Încercați să un vă atașați de personaje. Pentru că nu există unul sau mai multe personaje principale la modul clasic, oricine poate muri oricând. Asta trebuie apreciat oricât de enervant devine uneori. Dacă citiți și cărțile e perfect. De văzut: Suits, Arrow, The Wire și poate The Walking Dead.
  8. Tot ce se vede e făcut de mine de la 0. A doua creație e prea simplă pentru cei care simt nevoia să se cocalaricească cât mai mult. De aici și: ”fiecare cu gusturile lui.” Cât despre font... am irosit destule cuvinte într-un post de mai sus ca să înțeleagă toată lumea. Aproape toată lumea, pare-se. Dacă ai de spus și ceva ce nu s-a mai spus deja, te rog... departe de mine gândul că-s grozave.
  9. Da, bănuiam că asta o să fie printre primele comentarii. Din punctul meu de vedere, ce-am scris acolo putea să nici nu se vadă. E un soi de motto „sub” un nume de comunitate. Dacă cineva chiar vrea să afle ce spune, se poate afla, dar într-o lucrare ca asta, e mai puțin importantă caligrafia și fiecare literă făcută perfect.
  10. IN liceu? Acolo trebuie sa fie interzis de cand se construieste, daca e unul care se respecta cat de cat. Salut si voua. N-am mai trecut de ceva vreme pe aici.
  11. A facut desteptul de aLLx prostii pe la sectiunile la care avea moderator. De asta a fost rollback.
  12. Fox a difuzat de-a lungul timpului seriale reusite, premiate, inspirate. Inca un avantaj mare al serialului este Kiefer Sutherland. Prestatia extraordinara in seria "24" (a carei prezentare ma gandesc sa o fac in curand) ma face curios de serial. In urmatoarele prezentari, sfatul meu e sa mentionezi si cate sezoane / episoade au fost difuzate pana in prezent.
  13. Scriu parola, ma spawneaza si nu mai pot face nimic. Mersi de sfat... o sa mai incerc maine.
  14. Nu pot intra in samp. Mi se blocheaza dupa login. Idei?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.