Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

bZDrag0s

VIP
 • Content Count

  4478
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bZDrag0s

 1. In acest topic se va posta absolut fiecare persoana care a dat testul Police Department, indiferent daca este admisa / respinsa. Aici au voie sa posteze numai membrii care sunt responsabili cu testarile. » Nick:» Rank:» Am dat test cu:» Data:» Rezultat proba teoretica(x/3):» Rezultat proba practica(x/3):» Rezultat final (admis/picat):» Alte mentiuni:
 2. În acest topic, liderul Police Department va posta anunţurile importante legate de acest departament.
 3. Cine dorește să își schimbe echipa poate posta în acest topic. *Doar cei de rank 2+ pot posta în acest topic. *La intrarea în facțiune sunteți încadrat în echipa Roads. *Aveți dreptul la o singură schimbare a echipei pe săptămână. *Raportul de activitate îl efectuați așa cum este pe [/raport]. Sistemul identifică echipa voastră duminică la 23:59 și raportul pe săptămâna viitoare va fi în funcție de echipa din acel moment. *Cine nu respectă modelul de aplicare este respins. *Doar liderul și subliderii pot accepta/respinge cererile. Model aplicare: Nickname: Nivel: Rank: Echipa actuală: Echipa dorită: Motiv:
 4. - La doua Avertismente verbale primiti un Faction Warn; - Un Avertisment clear se da dupa minim 7 zile de la primirea acestuia. - Un Faction Warn clear se da dupa minim 21 zile de la primirea acestuia. În acest topic, liderul și subliderii vor posta sancțiunile acordate membrilor după modelul de mai jos: Nickname Rank: Am sancționat pe: Sancțiune: Motiv: Alte precizări:
 5. Aici puteţi posta sugestii pentru Los Santos Police Department. » Numele ofiţerului: » Rank-ul ofiţerului: » Sugestia / Sugestiile: » Alte precizări:
 6. La sfârșitul fiecărui antrenament,membrul care a susținut activitatea este OBLIGAT să posteze cele întâmplate la acel antrenament împreună cu persoanele prezente, absente și învoite. Antrenamentele se vor ține în zilele anunțate de către membri Rank 5+. Tot în acest topic Liderul sau Subliderul va posta o listă cu persoanele prezente, absente și învoite la sfârșitul fiecărei ședințe, împreună cu eventualele rank up/down. Pentru a vedea ora și ziua în care se ține ședința vizitați „Sedinte & Antrenamente / Meetings & Trainings.” Cei absenți fără învoire, vor fi sancționați cu un FactionWarn. » Numele ofiţerului: » Rank-ul ofiţerului: » Data şi ora antrenamentului: » Membrii prezenţi: » Membrii sancţionaţi: » Membrii învoiţi: » Membrii absenţi: » Alte precizări: » Numele ofiţerului: » Rank-ul ofiţerului: » Data şi ora şedinţei: » Membrii prezenţi: » Membrii sancţionaţi: » Membrii învoiţi: » Membrii absenţi: » Membrii promovaţi: » Membrii retrogradaţi: » Alte precizări:
 7. În acest topic veți putea să vă învoiți de la ședințe având un motiv bine întemeiat și folosind următorul model: » Nick: » Rank: » Echipa: » Data: » Lipsesc de la (Antrenament/Ședință/Activitate): » Lipsesc din motivul: » Alte precizari?: Cine nu a reusit sa faca cerere din cauza unor probleme personale (exemplu), poate sa trimita un PM liderului cu motivul. Cererea trebuie facuta cu cel putin o ora (1 ora) inainte de activitatea respectiva.In caz contrar cine nu are cerere de invoire la antrenament/sedinte vor fi sanctionati cu Faction Warn (FW). Nu aveti voie sa aveti 3 invoiri una dupa alta, doar 2 se vor lua in considerare a 3-a, va fi respinsa si ve-ti fi trecuri absenti la activitatea respectiva. (Daca este ceva extrem de important, a 3-a invoire se va face discutand cu Liderul sau Subliderul).
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. bZDrag0s

  Pro pentru moldoveancă.
 10. bZDrag0s

  D-asta te iubesc eu pe tine.
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. bZDrag0s

  Pentru asta nu o să primeşti nimic şi nici nu vei primi vreodată. Fereşte-te de mine pe server. O seară plăcută!
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. bZDrag0s

  Tu cine mama dracu eşti şi de ce intervi aici ?
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 16. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 17. bZDrag0s

  Salut, din câte îmi aduc aminte, ți-am dat ban pentru limbajul tău de mahala. Dacă ai primit permanent înseamnă că a fost ceva destul de grav. Acum primeşti unban, dar data viitoare nu ştiu cum or să decurgă lucrurile!
 18. bZDrag0s

  Și-a dat seama cine sunt și a închis gura.
 19. bZDrag0s

  Pro și de la mine. Pro - 3 Contra - 0 Neutru - 0
 20. bZDrag0s

  Cred că este a doua oară când îi cer link de la wg, dar sunt de acord cu tine în privința asta. Din demoul tău nu ne prea putem da seama dacă are sau nu wall. Da, iese direct pe primul, dar dovada nu este suficient de bună încât să fie banat. #părerepersonală
 21. bZDrag0s

  Acum 10 minute i-am cerut să-mi dea un link de la wargods. Uite: http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=461535 În cazul în care nu merge link-ul: http://imgur.com/a/HYZkT
 22. bZDrag0s

  Mă tu ce vrei, că deja mă enervezi. Am intrat pe server și am văzut că Ivan cu sinNz ți-au cerut Wargods. Nu știi ce-i ăla? Documenteză-te! Nu veni tu pe server să-mi suferi că atunci când jucai tu counter-strike eu îmi luam primul calculator. Da, ești membru pe comunitate din 2010, și? Eu sunt din 2009, suferim acum? Ai avut un lider pe sa;mp, ești moderator și un grad de donator și acum ești 'zeu'? Să încep cu funcțiile și adminele pe care le-am avut pe sa;mp? Nu cred că are rost. Mă duce mintea să fac mai mult de atât! Crezi că dacă te tutuiești cu bynuMMM, ești scutit de controale? Băieții ți-au cerut un wargods și atât, dar mintea ta imediat s-a incins și imediat ți-ai umflat penele. Da, a fost greu să dai un link ? FNK # abc e numele meu pe server, dar văd că nici asta nu o poți distinge. Sunt nesimțit cu persoanele de genul tău!
 23. bZDrag0s

  Pro, să zicem. Pro - 5 Contra - 0 Neutru - 0
 24. bZDrag0s

  Salut, dacă știi că nu ai prezentat Wargods-ul când a trebuit, de ce faci cerere unban? Te poți conecta mereu pe server pentru că ai IP dinamic, dar de fiecare dată când te prind, vei primii ceea ce trebuie!
 25. bZDrag0s

  Salut, de cum am băgat awp_zigzag, ți-am dat timp 5 minute să-mi dai wargods. Nu m-ai băgat în seamă... Pentru unban, pune link-ul de la WG aici. Dacă nu știi ce să faci în legătura cu asta, îți explic. Mergi pe google, caută wargods, descarcă programu și dă-i scan. Imediat îți v-a da un link pe care trebuie să-l pui aici!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.