Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FalauS

Member
  • Posts

    1057
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Undeva`n Romania!
  • Hobbies
    Sa ajung cat mai sus!

Contact Methods

  • Skype
    falaus.ionut

Previous Fields

  • Real name
    Ionut
  • RPG Nickname
    FalauS

Recent Profile Visitors

8281 profile views

FalauS's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

40

Reputation

  1. Buna seara si bine v-am gasit ! De azi sunt noul vostru coleg , sper ne intelegem bine si sa facem o treaba buna . Bafta !
  2. Nick: FalauS Rank: 2. Data warurilor la care nu poți ajunge: 08.07.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1. Motivul învoirii: Sunt plecat din oras. Alte precizări: Multumesc! Bafta la war.
  3. Nick: FalauS Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 29.06.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Merg la strand de dimineata pana seara. Alte precizări: Multumesc si bafta !
  4. Multumesc baieti. Weekend placut ( cat a mai ramas din el )
  5. Buna ziua si bine v-am gasit ! Ieri m-am alaturat si eu acestui minunat gang si sper sa petrec cat mai mult timp posibil aici. Sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba cat mai buna !
  6. Ziua buna dragi colegi ! Ce faceti? Vreau sa spun si eu bun venit celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede si sa alocati o perioada cat mai indelungata in aceasta factiune. Sunt sigur ca vom face o treaba buna impreuna. Ne auzim prin game. Spor la tractari !
  7. Nick: [uS]FalauS Rank: 4 ( Supervisor ) Am dat test cu: aLincoln Data testului: Azi. Rezultat proba teoretică: 0/3 Rezultat proba practică: 1/3 Rezultat final (Admis/Respins): Admis Alte precizări: Bine ai venit !
  8. Nick: [uS]FalauS Rank: 4 ( Supervisor ) Am dat test cu: .Pestele. Data testului: Azi. Rezultat proba teoretică: 2/3 Rezultat proba practică: 1/3 Rezultat final (Admis/Respins): Admis Alte precizări: Sa fi mai atent . Sa mai citesti Tractari Legale/ Ilegale si Regulamentul Intern ! Bine ai venit.
  9. Iti spun inca odata si aici DeviL. , felicitari ! Chiar daca am fost adversari pentru detinerea acestei functii nu m-am suparat / ofticat chiar deloc ca tu ai castigat. Ma bucur ca tu ai primit aceasta functie deoarece tu o meritai , si pe buna dreptate. Sper sa ai grija de ea si sa ducem aceasta factiune unita cat mai departeee. Succes prieteneee !
  10. Agentttt, nu stiu daca glumesti sau nu, si nu stiu de ce o faci, dar tu sti cum e treaba si cum sta. In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru sansa care mi-ai acordat-o si cred ca nu ai regretat. In al doilea rand iti multumesc sau iti multumim ca ai stiut pe tot parcursul acestei "minunate aventuri " a ta ca ai stiut cum sa te comporti cu noi cand era cazul sever, dar de cele mai multe ori prin gluma si bucurie. In al treilea rand sper sa ramanem prieteni si spor la tractari ! Te tuc !
  11. Salutare bajeti si fete ! Ce mai faceti , cum sunteti? N-am mai dat pe aici de mult M-a duc sa manc si ne auzim prin game ! Apropo, care stie cum se numeste prima manea de aici? https://www.youtube.com/watch?v=Lt7Fpc538PI Atata am incercat sa o caut , dar numa` nu o gasesc Care stiti va rog ajutati-ma
  12. Salutare oameni buni. Ce faceti? Mai devreme am venit de la tara, am fost si eu la cules de prune Ca sa nu ziceti ca fac +1 , Silviu este vorba de bugu` ala care iti apare chat`ul plin de vorbarii de la toate factiunile , spam foarte mare si daca dai Tab iti apar tot feluri de culori.
  13. Salutare ! Nu am mai postat nici eu de ceva vreme pe aici... Mai devreme am ajuns de la fotbal , ma bag la un dus si ne auzim prin game. Mda...cum spun baietii mai sus, din ce in ce mai multe reclamatii din cauza tractarilor ilegale....ce sa zic fratilor, bravo voua, in ce stati? in banii primiti pe best? stati in 15k / 25 sau in lauda fata de lider? Ca altfel eu nu vad satisfactia de a tracta ilegal, voi stiti.
  14. Buna Dimineata baieti si fete ! Vreau si eu sa va spun felicitari celor care a-ti luat Rank Up, bravo! Bafta celor care au plecat, toate cele bune. Ne auzim prin game, spor la tractat !
  15. Salutare oameni buni. De azi fac parte si eu din cea mai jmeq factiune. Sper sa facem o treaba buna si sa ne intelegem bine. Spor la tractat va doresc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.