Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Beeks

Member
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Beeks

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 02/20/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Arges
 • Hobbies
  Have fun!!

Previous Fields

 • Real name
  George
 1. *Nick:Beeks *Rank:2 *Data sedintei/evenimentului:05.05.2017 *Motivul absentei:Am vrut sa particip la event initial dar a inceput ploaia si am avut pana de curent,imi cer scuze pt acest incovenient dar nu am ce sa fac,nici acum nu am dar noroc cu datele de pe telefon *Alte precizari?:imi cer scuze inca 1 data si sper ca nu e prea tarziu pt invoire
 2. Beeks

  Nick-ul tau:Beeks Rank-ul tău:2 Nick-ul celui reclamat:GreuDePrins Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:Deranj medic. Dovezi(poze sau video-uri):
 3. Beeks

  Nick-ul tau:Beeks Rank-ul tău:1 Nick-ul celui reclamat:Futur Bară RPG(aia mică) a playerului reclamat: Motivul reclamației:Deranj Medic Dovezi(poze sau video-uri):
 4. Nume în joc:Beeks Level:20 Vârstă (reală):17 ani. Facțiunile anterioare (specificați rankul) : TowTruckCompany-rank1; SouthernPimps-rank1; TheTsarBratva-rank1; Paramedics-rank1; VerdantFamily-rank2; FederaBureau of Investigation-rank1; TheTsarBratva-rank2; LVPD-rank1. Ai avut minim rank 3 într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] :Nu. Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea):Rank 2(TheTsarBratva;VerdantFamily) Link către demisia din ultima facțiune (dacă nu există precizati motivul demiterii):Am fost demis deoarece am acumulat 2 FW in perioada de teste.(nu exista link de demisie) De ce doriți sa vă alăturați gangului The Tsar Bratva:Vreau sa ma alatur acestui gang deoarece am acumulat suficienta experienta pe server si nu prea am acordat prea mare atentie factiunilor din care am facut parte.Acum vreau sa imi acordati o sansa sa pot schimba asta. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk ?:In jur de 6 ore. Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mințit):NoMore20 Ați avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?:Nu. Skill-uri la job-uri secundare: Detective-skill5; Mechanic-skill5; DrugsDealer-skill5; ArmsDealer-skill3. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?:Da. Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?:Da. Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?:Da. Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ?:Da. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/QbnyeX4.png Câte warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ai fost sancţionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv):Nu. Ați avut ban? (motiv):Nu. Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica):Nu. Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat.
 5. Nume în joc:Beeks Level:20 Vârstă (reală):17 ani. Facțiunile anterioare (specificați rankul) :TowTruckCompany-rank1;TheTsarBratva-rank1;SouthernPimps-rank1;Paramedics-rank1;VerdantFamily-rank2;FederalBureau of Investigation-rank1;TheTsarBratva-rank2;LVPD-rank1. Ai avut minim rank 3 într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] :Nu. Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea):Rank2(TheTsarBratva;VerdantFamily) Link către demisia din ultima facțiune (dacă nu există precizati motivul demiterii):Am fost demis deoarece am strans 2 FW in perioada de teste. De ce doriți sa vă alăturați gangului The Tsar Bratva:As dorii sa fac parte din acest gang pentru a ajuta la cucerirea de teritorii,la "fabricarea"de arme si ca sa cunosc oameni noi. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk ?:6-7 ore. Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mințit):NoMore20 Ați avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?:Nu. Skill-uri la job-uri secundare:Detective-skill5;ArmsDealer-skill3;Mechanic-skill5;DrugsDealer-skill5. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?:Da. Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?:Da. Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?:Da. Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ? Da. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/Pev08SY.png Câte warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ai fost sancţionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv):Nu. Ați avut ban? (motiv):Nu. Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica):Nu. Alte precizări:Multumesc anticipat!
 6. Nume în joc:Beeks Nume/conturi anterioare:NoMore20(nume) Level-ul caracterului din joc:20 Poza cu [/stats] şi [/skill 7]: http://i.imgur.com/CuWo0cE.png De cât timp jucaţi pe B-Zone?:Din 2012 cu pauze. Intervalul de timp în care joci:14:00-00:00 Câte ore acorzi jocului pe zi? (fără [/sleep]):6-7 ore pe zi. Facţiuni anterioare şi rank-ul deţinut în acestea:TowTruckCompany-rank1;TheTsarBratva-rank1;SouthernPimps-rank1;Paramedics-rank1;VerdantFamily-rank2;FederalBureau of Investigation-rank1;TheTsarBratva-rank2;LVPD-rank1. De ce ai părăsit facţiunea anterioară? (link demisie/motiv demitere):Am fost demis din LVPD deoarece am acumulat 2 FactionWarns in perioada de teste de 2 saptamani.(linkul de demisie nu exista) Cel mai mare rank deţinut într-o facţiune:Rank2-VerdantFamily;TheTsarBratva. Ai mai făcut parte din Tow Truck Company? (dacă da, specificaţi motivul pentru care aţi ieşit/aţi fost demişi):Da,am plecat pentru ca am vrut sa intru intr-o mafie. Eşti de acord cu faptul că dacă vei demisiona după mai puţin de 2 săptămâni vei fii demis cu 60/60 FP?:Da. Ai fost sancţionat vreodată?(ban, warn, jail, mute); De ce?Nu. Eşti pe blacklist-ul vreunei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu. Eşti de acord să achiţi suma cerută de facţiunea respectivă în maximum 5 zile pentru a fi scos de pe blacklist?:Da. De ce vrei sa intri în Tow Truck Company şi cu ce crezi că se ocupă această facţiune? (minim 30 de cuvinte):TowTruckCompany are nevoide de un membru care sa nu aduca batjocura la adresa factiunii,are nevoie de un membru activ,serios,capabil sa ofere o parte din timpul sau liber pentru a ajuta aceasta factiune sa se "ridice".Eu unul consider ca am aceste calitati si sunt dispus sa va ajut. Ai capacitatea de a scrie corect din punct de vedere gramatical?Da. Eşti conştient că Tow Truck Company este o facţiune serioasă şi glumele de prost gust nu-şi au locul aici?Da. Eşti capabil să lucrezi în echipă?:Da. Cunoşti regulamentul serverului?:Da. Cunosţi regulile facţiunii?:Da. Îţi vei respecta atât colegii de rank 1 cât şi liderul? (în caz contrar vei fi demis):Da. Alte precizări:Multumesc pentru timpul acordat!
 7. Nume in joc:Beeks Nume anterioare / Conturi anterioare:NoMore20(nick) Level:20 Poza cu [/stats] si [/skill 7]: http://i.imgur.com/eSQXbFf.png Varsta reala:16 ani. Intervalul de timp in care joci:14:00-00:00 Factiuni anterioare si rank-ul detinut in acestea: TowTruckCompany-rank1; TheTsarBratva-rank1; SouthernPimps-rank1; Paramedics-rank1; TheTsarBratva-rank2; FederalBureau of Investigation-rank1; VerdantFamily-rank2; LVPD-rank1. De ce ai parasit factiunea anterioara? (link catre demisie / motivul demiterii):Am fost demis. Ai luat vreodata ban / warn / ajail / mute? (Specifica si motivul):Nu. Esti pe Black List la vreo factiune? (Specifica factiunea si motivul):Nu. Esti de acord cu faptul ca vei primi FP 60/60 daca vei pleca in mai putin de 2 saptamani?:Da. Esti activ pe forum?:Da. Ai capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da. Biografie reala (minim 30 de cuvinte):Salut!Ma numesc George si am 16 ani.Locuiesc in judetul Arges si sunt elev in clasa a XI-a.Eu unul ma consider un tip pereseverent care nu renunta cand da de greu.La capitolul social stau destul de bine pentru ca stiu cum sa imi fac prieteni noi.Cam atat despre mine.Sper sa am ocazia sa va cunos pe toti in game. De ce vrei sa intri in Tow Truck Company? (minim 30 de cuvinte):TowTruckCompany este singura factiune in care ma simt ca acasa pentru ca am mai fost si stiu ce atmosfera este acolo.Vreau sa va ajut sa mentineti strazile "curate" si sa fiu un membru cat mai respectuos cu putinta. Ai mai fost vreodata in Tow Truck Company? (daca da, precizeaza de ce ai plecat):Da(prima data cand am intrat am fost dat afara pentru wipe,apoi am iesit pentru a incerca altceva,iar a treia oara am iesit pentru ca am avut o perioada in care nu am mai mutut sa joc Sa:mp) Cunosti regulamentul serverului?:Da. Cunosti regulile factiunii?:Da. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Tow Truck Company?:Da. Alte mentiuni:Sper sa ma acceptati chiar daca m-am plimbat din factiune in factiune,vreau doar o sansa sa schimb asta.
 8. Nume în joc:Beeks Level:20 Vârstă (reală):16 ani. Factiunile anterioare (specificați rankul) : TowTruckCompany rank1; TheTsarBratva rank1; SouthernPimps rank1; Paramedic rank1; TowTruckCompany rank1; VerdantFamily rank2; FederalBureau of Investigation rank1; TheTsarBratva rank2; LVPD rank1. Ai avut minim rank 3 într-o factiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] :Nu. Cel mai mare rank deținut într-o factiune (precizați factiunea):Rank2-TheTsarBratva/VerdantFamily. Link către demisia din ultima factiune (dacă nu există precizati motivul demiterii):Am fost demis pentru inactivitate(nu exista link). De ce doriți sa vă alăturati gangului The Tsar Bratva:In principiu as vrea sa ajut la cucerirea teritoriilor,sa-mi fac prieteni noi,sa-mi depasesc rank-ul maxim si sa ajut mafia cu prezenta mea. Câte ore / zi acordati acestui joc, fara afk ?:4-5 ore in cursul saptamanii(mai mult in weekend). Intervalul de timp în care joci SA:MP:14:00-00:00. Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mintit):NoMore20 Aveti capacitatea de a lucra în echipa ?:Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Da. Ati avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?:Nu. Skill-uri la job-uri secundare:Skill5-CarMechanic;Skill5-Detective;Skill5-DrugsDealer;Skill3-ArmsDealer. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?:Da. Esti de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?:Da. Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Poti fi prezent la waruri in intervalul 19:00 - 21:00 in zilele de Marti și Joi şi sămbâtă între 15:00 - 17:00 ?:Da. Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?:Da. Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ?:Da. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/cG8Z5Ln.png Câte warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ai fost sanctionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv):Nu. Ati avut ban? (motiv):Nu. Esti pe Blacklist la o anumita mafie/factiune? (specifica):Nu. Alte precizări:Stiu ca am mai aplicat o data acum 3 zile si am fost respins pentru ca am frecventat prea multe factiunii si am avut rank-uri mici,dar de data aceasta va fi altfel,sper sa imi acordati o sansa.Multumesc!
 9. Nume în joc:Beeks Level:20 Vârstă (reală):16 Facțiunile anterioare (specificați rankul) : TowTruckCopmany-rank1; TheTsarBratva-rank1; Paramedic-rank1; SouthernPimps-rank1; VerdantFamily-rank2; FederalBureau of Investigation-rank1; TheTsarBratva-rank2; LVPD-rank1. Ai avut minim rank 3 într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică) [sau superioară - departament, hitmen] :Nu. Cel mai mare rank deținut într-o facțiune (precizați facțiunea):Rank2-TheTsarBratva Link către demisia din ultima facțiune (dacă nu există precizati motivul demiterii):Nu exista(am renuntat la Sa:mp in acea perioada). De ce doriți sa vă alăturați gangului The Tsar Bratva:In primul rand vreau sa va ajut la cucerirea teritoriilor si la activitate pe server ,iar in al doilea rand sunt civil si m-am cam saturat de asta. Câte ore / zi acordați acestui joc, fara afk ?:4-5 ore. Intervalul de timp în care joci SA:MP:14:00-00:00 Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare (cine minte va fi dat automat afară din gang când se află că a mințit):NoMore20 Aveți capacitatea de a lucra în echipa ?:Da. Aveți capacitatea de a scrie corect gramatical ?:Da. Ați avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva ?:Nu. Skill-uri la job-uri secundare: Skill5-Mechanic; Skill5-Detective; Skill5-DrugsDealer; Skill3-ArmsDealer.(la restul job-urilor am skill 1). Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?:Da. Ești de acord sa stai minim 2 săptămâni in The Tsar Bratva (în caz contrar vei fi demis cu FP 60/60) ?:Da. Vei fi activ (în caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Poți fi prezent la waruri in intervalul 19:00 - 21:00 in zilele de Marți și Joi şi sămbâtă între 15:00 - 17:00 ?:Da. Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (în caz contrar liderul are dreptul să te demită) ?:Da. Vei respecta cuvantul rank-urilor superioare,in special cuvantul liderului / a subliderului(in caz contrar vei fi sanctionat dupa caz) ?: Da. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/k4vvxIT.png Câte warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ai fost sancţionat vreodată de un admin cu minute jail(/ajail)? (motiv):Nu. Ați avut ban? (motiv):Nu. Ești pe Blacklist la o anumita mafie/facțiune? (specifica):Nu. Alte precizări:Multumesc!Si imi cer scuze pentru literele si semnele in plus,chiar nu stiu care e cauza.
 10. Baieti de azi sunt noul vostru coleg!Sper sa ne intelegem!Eu ies acum ca maine am scoala asa ca NoapteBuna!
 11. • Nickname:Beeks • Nickname-uri anterioare:NoMore20 • Level:20+ • Vârsta reală:16 ani. • Sexul (real):Masculin. • Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3 • Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,comportament non rp. • Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): TowTruckCompany-rank1; CorleoneFamily-rank1; PaternoFamily-rank1; Fire&MedicDepartament-rank1; TattagliaFamily-rank2; FederalBureau of Investigation-rank1; The Tsar Bratva-rank2. • De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din F.B.I am iesit pentru ca nu mai aveam suficient timp pentru scoala,iar din The Tsar Bratva am fost demis deoarece am avut PC-ul stricat si nu am putut intra timp de 3 zile. • Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....e/page__st__860 • Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Am mai facut parte din F.B.I si am specificat sus motivul pentru care am iesit. • Sunteți activi pe forum?:Da. • Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Bineintels. • Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da. • Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da. • De ce doriți să intrați în Police Department?:Vreau sa ajut la combaterea criminalitatii pe server. • Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Skill- http://imgur.com/T0lLYoM,ZgOzNYA#1 /Stats- http://i.imgur.com/T0lLYoM.jpg • Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:6-7 ore pe zi. • Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu. • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da. • O scurtă autocaracterizare:Nu prea imi place sa ma descriu,dar pot spune despre mine ca sunt o persoana ambitioasa,nu dau inapoi de la nimic,ma inteleg bine cu toti.Ca orice alta presona mai am si defecte,dar stiu sa le stapanesc.
 12. Nume in joc:Beeks Level:20+ Varsta (reala):16ani. Factiunile anterioare (specificati rankul): TowTruckCompany-rank1; CorleoneFamily-rank1; PaternoFamily-rank1; Fire&MedicDepartament-rank1; TattagliaFamily-rank2; FederalBureau of Investigation-rank1; The Tsar Bratva-rank2. Cel mai mare rank detinut intr-o factiune (precizati factiunea):Rank2 The Tsar Bratva. Motivul pentru care ati parasit sau ati fost demisi din fosta factiune (specificati cum ati parasit factiunea):Am avut o problema cu pc-ul si am fost inactiv,si ca urmare am fost demis. Link catre demisia din ultima factiune (daca exista): De ce doriti sa va alaturati gangului The Tsar Bratva:Pentru ca vreau sa progresez si sa ajut la war-uri si la alte activitati. Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:3-4 ore. Cum inveti la scoala ( dimineata / dupa amiaza - specificati )?:Dupa amiaza. Intervalul de timp in care joci SA:MP:08:00-11:00 si 20:10-00:00 Poti fi prezent la waruri in intervalul 18:00 - 22:00 in zilele de luni , miercuri , vineri ?:Da,dar doar de la 20:00 la 22:00 in timpul scolii. Daca veti intra in The Tsar Bratva cat timp veti ramane alaturi de noi?: Cu ce considerati ca se ocupa acest gang ?:Se ocupa cu vanzarea de arme, droguri ,servicii ilegale ,war si antrenamente. Nickname-uri anterioare:NoMore20 Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Bineinteles. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:Da. Ati avut conflicte cu un membru din The Tsar Bratva?:Nu. Skill-uri la job-uri secundare:Skill5-Mechanic;Skill5-Detective;Skill5-DrugsDealer;Skill3-ArmsDealer. http://i.imgur.com/cH126PP.jpg Motto-ul personal:"Nu renunta fara sa lupti" Motto-ul gangului:''You hit me,my comrades hit you!" Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din The Tsar Bratva ?:Da. Esti de acord sa stai minim 2 saptamani in The Tsar Bratva (in caz contrar vei fi demis cu FP 60/60)?:Da. Vei fii activ (in caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Vei participa la toate evenimentele gangului The Tsar Bratva (in caz contrar liderul are dreptul sa te demita)?:Da. Poza cu /stats:http://i.imgur.com/HrMNDSY.jpg RPG stats (bara): Cate warn-uri ai in joc? (motiv):0/3 Ati avut ban? (motiv):Da,comportament non rp. Esti pe Blacklist la o anumita mafie/factiune? (specifica):Nu. In cazul ca te aflii pe BL unei mafii/factiuni esti de acord sa platesti ca sa fi scos?:Da. Alte precizari:Sper sa revin si va salut pe toti pe aceasta cale.
 13. Beeks

  Ma bag si eu la somn, ca maine plec la scoala...ne vedem la sedinta:D
 14. Beeks

  Felicitari pentru turf-urile castigate azi....eu ies ca maine am scoala...Noapte Buna!
 15. Beeks

  Neata rusi,acum m-am trezit asa ca ne vedem in game:D
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.