Jump to content

Spencer

Member
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spencer

  1. Spencer

    [MUSIC] - Rock

    Ozzy Osbourne are niste melodii exceptionale si cu niste solo-uri incredibile.Va recomand sa ascultati melodiile: Ozzy Osbourne-Crazy Train Ozzy Osbourne-Mr.Crowley Ozzy Osbourne-Get me through Ozzy Osbourne-Let it Die Acestea sunt doar niste melodii dar va recomand sa va descarcati de pe net toata Bibliografia. Eu va mai recomand Iron Maiden, Metallica, Disturbed, Black Sabbath.
  2. Dar inainte dai Format la PC, iar dupa aceea instaleaza Windows-ul si instaleaza placa audio care ti-a spus-o BrawL si iati si un antivirus bun(AVG, NOD32, avast! etc.)
  3. Multumesc!Sper sa ne intelegem bine pe viitor.
  4. Spencer

    Soothsayer

    Nick:Spencer Raspuns:Cladirea din fata HQ Cuneo.
  5. Salut baieti.Stiu ca nu am respecat modelul dar am vrut sa fie ceva special asa de inceput.Poate o sa avem ocazia sa ne intalnim prin game sau, de ce nu, sa facem afaceri. O seara buna tuturor!
  6. Salutare Bobo, salutare playeri de pe B-Zone!.Numele meu este Cornelius iar in game Spencer. Eu joc acest RPG for fun dar si pentru a imi atinge un scop, sa ajut aceasta comunitate sa ajunga mare atat in Europa cat si pe celalalte continente. Din cate am observat sunt playeri atat din tarile straine din Europa, cat si din tari tropicale precum Brazilia, Egipt s.a.m.d. Va urez o seara placuta si plina de distractii. Cu stima si respect, Spencer.
  7. 1.Ai putea sa reinstalezi Windows-ul 7(care stiu ca se instaleaza cu tot cu drivere) 2.Ai putea cauta pe Google:"Program detectare drivere" iar, detectand placa video ai putea sa iti descarci de pe internet placa video necesara si sa o instalezi.
  8. Asa mi se mai intampla si mie dar apas INSERT si se rezolva...probabil e ceva din sistem.
  9. Salutare B-zone!Numele meu este Cornelius iar in game ma numesc Spencer.Va anunt ca acest server a ramas din primul moment in inima mea si ca nu il voi mai scoate usor.Chiar daca sunt clasa a VIII-a si am treaba cu examenele voi fi cat se poate de activ. Cu stima si respect echipei de admini si tuturor playeri-lor. SPENCER
  10. Nick:Spencer Nick forum:Spencer Level:3[17/16] Factiunea:Civilian Ce parere ai despre Hank?:Un tip foarte de treaba.Te ajuta cand ai nevoie chiar daca nu te cunoaste. Alte precizari:Multumesc anticipat!
  11. Acest event consta in jucarea a doua manse preliminari in grupe(eu voi stabili grupele)si din 16-imi va fi o singura mansa.Evenimentul v-a avea loc la o ora stabilita de mine in 1 saptamana ca sa se adune aplicati! Model cerere: Nickname SA:MP: ID Messenger:
  12. Nick : Spencer Experienta ca actor : Am mai facut cateva filme inainte Level pe RPG : 3[3/16] Factiune : Civilian ID Messenger : the_big.boy_1997 Esti de acord cu regulamentul ? : Da Esti capabil sa lucrezi in echipa ? : Da Vei asculta de regizor ? : Da Alte precizari : Multumesc pentru timpul acordat!
  13. Spencer

    Soothsayer

    Nick:Spencer Raspuns:Piramida de langa Rent Car Las Venturas.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.