Jump to content

Stepf Richter

VIP
  • Posts

    6533
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stepf Richter

  1. Arata bine cromatic, smooth and nice. Fonturile insa... Incearca sa folosesti fonturi mai simple, care sa se potriveasca cu tema aleasa(de ex. nu pune fonturi cowboy pe lucrari cu tema "cars"- este doar un exemplu). Poti incerca sa manipulezi putin fonturile(distanta intre caractere, marimi diferite, graduale, eventual un dropshadow pe opacitate mica, un border, culori mai simple, nu foarte contrastante, dar aici depinde de lucrare) si cam atat. Iti recomand un font simplu si frumos: bebas Pentru a primi mai multe sfaturi, poti incepe prin a posta imaginea de baza folosita(render, stock) alaturi de lucrare pentru a fi observabila evolutia. De asemenea poti sa te aventurezi la lucrari de dimensiuni mai mari, semnaturile arata destul de bine din ce am vazut. Spooor!!
  2. Multumesc! Close it, o sa aleg unul dintre acestea
  3. Display Name: Stepf Richter Doresc: avatar. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Acum mult timp... 2011? Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/pe3pJ Tema (În caz că nu există o imagine): Text: - Dimensiuni: standard avatar pentru forum Alte precizări: Ceva clean, hq, dragu -_- va multumesc!!
  4. https://www.youtube.com/watch?v=95ST4wVBlC0 Old, but gold.
  5. Pall Mall negru? Albastru? Verde? Portocaliu? Bine ai venit!
  6. La multi ani ! Mai traiesti?

    1. RazvannnN

      RazvannnN

      nu, am murit

    2. Stepf Richter

      Stepf Richter

      Pacat, erai de treaba :))

  7. 2,1 miliarde din 7? Super, boss. Ai castigat. Richter 1. God 0Sa fim seriosi, acum, nu? Ha-i sa-ti spun. Ce minuni ai vazut tu? Ai vazut tu lumina de la Ierusalim? Eu cred ca nu. Ai luat lumina de la patriarhie? Venita de la Ierusalim? Arde? DA! Richter 2. God 0. Hai sa n-o mai lungim. Prea multa indoctrinare. Astia vor ca lumea sa fie indobitocita si atat. Sa nu vada alte posibilitati. Sa fie toti la fel, smeriti, cu frica. Sa nu se poate ridica impotriva sistemelor de guvernare. Ne vor animale imblanzite, iar daca nu suntem asa, se ridica unul ca tine si zice contrariul.
  8. Stepf Richter

    Heii! :)

    Tu Glumeam. Bine ai venit!
  9. La multi ani, Ted Caizerman! Still here? :D

  10. Prea flow. I se spune "Regele"...
  11. 7. Numele filmului: Schindler's list(Lista lui Schindler) Anul aparitiei: 1993 Genul filmului: Istoric, drama, biografic Trailer: http://www.imdb.com/title/tt0108052/
  12. Cerintele COD:BO2 sunt acceptabile, sincer sa fiu, in comparatie cu alte noi-aparute. Iar grafica e satisfacatoare, daca e sa ne referim la partea vizuala. In rest... oricine ce se considera jucator ar fi trebuit sa joace cel putin o data o varianta de CoD. Ei bine, e acelasi pe care-l stiti. Insa... fata de varianta de MP a MW2 e clar imbunatatit. Il recomand cu placere. E un shooter online clasic, nu se deosebeste cu multe, dar are acel ceva ce te face sa vrei sa-l mai joci.
  13. Daca-ti place CS 1.6 si atat, sar putea sa nu-ti placa CS:GO cum nici CS : S nu a prins prea bine. Gameplayul e placut. Au incercat sa implementeze ceva mai multa strategie, dar nu prea le-a iesit, pararea mea. Il recomand in seri de plictiseala grava.
  14. Team Name: NL Captain Summoner's name: CHRONN1K Summoner's name (2): darcksiege Summoner's name (3): Luffy844 Summoner's name (4) (Reserve): VirtualMan21 Summoner's name (5) (Reserve): DarkBidels Contact (Captain): Y!M: icstassy@yahoo.com | Skype: stepfan_1
  15. Worms III inca-l depaseste. Nu imi place infatisarea asta 2D tridimensionalizata, sincer. Sunt fan al seriei, mi se pare un joc foarte amuzant doar pentru personajele lui. O sa-l incerc cat de curand posibil si vi-l recomand si voua, daca vreti sa va distrati. Daca-l jucati si cu prietenii, distractia e garantata.
  16. Tu sa te certi cu mine cand ai stii sa scrii in romana. Nu-mi pasa ca nu vrei sa te obosesti "sa scrii corect pe net". Scuza asta e patetica. E un fel mascat de a spune "nu stiu sa scriu si probabil nici sa vorbesc corect, dar sunt pe net si imi permit". Sper sa pici bacu', daca vei ajunge acolo. Si pentru acel VIP nu am facut ceva recent, ci l-am primit pentru ca in trecut am avut anumite competente de care comunitatea s-a folosit. Intelegi? Nu am aplicat pentru functia asta si in niciun caz nu mi-a fost data pentru ca vreau sa ajut lumea. Am facut-o pentru ca, de asta am si primit functiile pe care le-am primit, imi place sa ajut, pentru ca si mie imi place sa fiu ajutat. Home Premium si Ultimate sunt la fel, aproape. Mai e si Professional. Au unele lucruri in plus sau in minus. Ultimate e cel mai complex si le cam are pe toate(ma refer la buguri rezolvate si cateva aplicatii). Daca tot bagi 7, baga Ultimate.
  17. Ecran cu touch? Daca taceai, filozof ramaneai...
  18. Se scrie "imi", fara liniuta. Si la interest "sa ii ajut pe altii". Bits, nu bit's, ce ai scris tu, se traduce "al bitilor". Da' se scuza, nu? Esti din Ibiza. Ia-ti Windows 7... Desi capacitatea RAM nu echivaleaza cu procesorul prea bine. Poti incerca si Windows8, why not? Dar mai pune macar 2 GB RAM.
  19. Sony DSC-WX50 B, in jur de 800 lei. O compacta de top din gama Sony.
  20. Grafica pare sa fie buna inainte de inceperea cursei si se opreste acolo. O problema mi se pare sunetul. Masinile suna ca...drujbele si se controleaza ca busnetenii. Ca sa nu mai zic de problemele cu umbra, cand mergi pe langa pereti, iar umbra masinii este inversa peretilor. Un racer banal, din punctul meu de vedere.
  21. @Il gasesti pe PS3 sau varianta de PSP. Mi se pare... cumva repetitiv, dar intr-un mod bun. Chiar si pe PSP, ai impresia ca repeti anumite faze, dar continui s-o faci pentru acel final surprinzator. Gameplay-ul, din punctul meu de vedere este destul de fluid, iar pentru cineva care e obisnuit jocuri doar pentru PC, e chiar accesibil, si te mai si invata cate ceva, iti dezvolta o oarecare indemanare, sistemul de control fiind impresionant de echilibrat.
  22. Conceptul imi place, e reusit. Dar punerea lui in practica cam lasa de dorit. Oricum, V1 e cea la care ar mai trebui sa lucrezi, iar pe V2 sa o stergi. Textul ala e prea mutat, prea zburat, prea rasturnat. Calitatea imaginii nu e chiar asa buna, sincer. Se vede ca te-ai straduit cu umbra aia, dar pare ceva ciudat cu ea, pare ca nu e bine pozitionata. Incearca sa lucrezi pe dimensiuni mai mici. O dimensiune de wallpaper necesita mai multa atentia la detalii, ele iesind mai usor in evidenta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.