Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

century

Member
  • Posts

    403
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    -Germany

Contact Methods

  • Skype
    coco.codrin

Previous Fields

  • Real name
    Marius

century's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

18

Reputation

  1. Nick:[x]CenturY Rank:1 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:14.06.15 Motiv:Sunt poate plecat in oras cu colegii. o sa fac orice pot sa ajung. Alte precizari?:Sar putea 80% sa ajung.
  2. Salutare Baieti sunt [x]CenturY sper sa ne intelegem bine .
  3. Nick: [x]CenturY Rank : 6 Data: 10.06.2015 Am dat test cu: Hardock_Dru Rezultat regulament(x/4): 4/4 Rezultat traseu (x/6): 6/6 Rezultat final :Respins Alte precizari: Poate data viitoare!.
  4. Nick:CenturY Level:22 Factiune:LS Taxi. Parere despre eveniment:Foarte tare nu am mai avut de mult timp asa ceva. Alte precizari:Nu, Bafta PWP.
  5. Nick:CenturY Rank:2 Motiv:Vreau sa ma duc dupa wanted deoarece este mai multa actiune. Alte precizari:Nu Bafta.
  6. Nick:CenturY Level:19 Rank:1 Nick-ul celui reclamat:Venum Bara RPG a celui reclamat:/ nu stiu cum sa o pun. Motiv:Limbaj. Dovezi:http://imgur.com/a/YLr9p#0 Alte precizari:Trebuie sa invete ca nu poate sa vorbeasca cum vrea.
  7. Nick :CenturY Rank :1 Motivul invoirii:Sar putea sa mise inchida internetu si trebuie sa ies. Dar voi fi la war asta este doar pe parcusul warurlui doar in caz de siguranta.+ ca sta in plan sa ma duc cu familia la gratar. Nustiu daca cumva nu mai merg osa vin acesta este doar pentru siguranta ca nu sunt sigur ca pot ajunge. Datawarului la care nu poti veni :20.04.2015 Alte precizari : Osa vin la war dar asta este pe parcurs daca miseva inchide internetu pentru ca este prboelme technice dela eii.si paote trebuie sa ies Dar 80% voi ajunge si cred ca voi sta pana la sfarsit. dar ma duc si la gratar cu familia dar poate intervine ceva si nu ma mai duc daca pot osa vin daca nu nu am cum acesta este doar pentru siguranta sper sa fie acceptat.Osa fac ce pot sa ajung la war.
  8. Re va bucurati de warul dela 21:00-22:00 ?
  9. Nick :CenturY Rank :1 Motivul invoirii: voi fi plecat din oras si nu stiu la cat ma reintorc. Data sedintei la care nu poti veni :19.04.2015 Alte precizari : Daca cumva voi ajunge voi veni dar nu sunt sigur.
  10. Salut Baieti Aci este CenturY severide te pup ma si voua nu va merge serveru ?
  11. Nickname:Marius121 Rank:2 Sedinta / Activitate:Sedinta Motivul absenței:Osa fiu plecat cu maicamea la o ziua a unei rude Alte precizări:Multumesc pentru intelegere si osa fac tot posibilul casa ajung la sedinta
  12. Salut, contul de forum pricipl este banat pentru 1 zi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.