Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

catas

Member
  • Posts

    205
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by catas

  1. Nick:Tyel Level:23 Factiunea:- Bancul:Doi vecini au o discutie despre Franta : ‎-As mai vrea la Paris! -Ai mai fost? -Nu,dar am mai vrut... Cum ti se pare eventul:Bunicel Alte precizari: Nu toata lumea poate percepe acest banc !
  2. La revedere B-zone m-am lasat de game mai intru eu 1 data pe luna maxim!

    1. Show previous comments  1 more
    2. L e g o l a s

      L e g o l a s

      Pffffffff.....

      Imi pare foare foarte foarte rau de tine :(((

      Eram foarte bunii prieteniii, ne ajutam unul pe celalalt, pacat ca pleci, nu mai am cu cine sa ma imprumut :)) si sa facem afacerii :((

      Sper sa te intorcii.

    3. Mik

      Mik

      ai ramas corigent ?

    4. L e g o l a s
  3. La revedere B-zone m-am lasat de game mai intru eu 1 data pe luna maxim!

  4. La revedere B-zone m-am lasat de game mai intru eu 1 data pe luna maxim!

  5. Neata ! Eu v-am lasat sper ca am facut tot ce trebuie pentru aceasta factiune! Walde felicitari , te descurci ce-l mai bine din toata factiune ! Bafta All!
  6. <p> Nick:Tyel Data:08.12.2012 Am dat test cu:sNq.bZ Desfasurare:(3/3)-picat , invatati regulamentul ca nu iert nimic!
  7. Noapte Buna all Nu Uitati de Sambata Ora 17 La Terenurile de golf Targ!
  8. Nick:Tyel Data:06.12.2012 Am dat test cu:adyvex Desfasurare:(2/3)Mai citeste sa nu apara probleme!
  9. <p> Nick:Tyel Data:05.12.2012 Am dat test cu:Dante. Desfasurare:(2/3)Mai citeste sa nu apara probleme!
  10. Nick:Tyel Data:05.12.2012 Am dat test cu:Xperience Desfasurare:(1/3) - A trecut testul cu brio mai citeste putin la informatii !
  11. Nick:Tyel Rank:6 Nick-ul celui reclamat:Mariusik Level-ul celui reclamat:5 Bara RPG celui reclamat: Descrierea situatiei:Imi trimitea mesaje cu jigniri la adresa mea a lui maryus si a lui regenesis (Nu pot ierta asa ceva) Dovezi (Screenshot/video): http://postimage.org/gallery/7qun03c6/2dd7f6e9/
  12. Noapte buna all Nu uitati de sambata ! Mare targ toate factiuniile pasnice participa Deci sa fim cat mai multi sa nu ne facem de ras ! Mie somn si am obosit sa va urmaresc !
  13. Vreau sa va anunt ca sambata va fii o activitate mai pe seara deci sper sa fiti mai multi online ! Va fii si nr si medicii si posibil School Instructors sau taxi , ramane de discutat !
  14. Nick:Tyel Data:04.12.2012 Am dat test cu:$uryka Desfasurare:(2/3) Bine ai venit in sanul familiei! Mai citeste regulamentul !
  15. O sa mai facem minieventuri dar trebe sa va mai dam ceva amenzi ca suntem saraci ... Bine maryus are da na nu-l dam de gol deci va dam amenzi ! Noapte buna eu stau jail 1:30min dar dupa ma bag pe sleep ca nu mai am chef de nimic ! Bafta la tractari! Nu va suparati ca nu ati primit rank sau nu ati fost laudati o sa primiti pe parcurs Facem cea mai tare echipa!
  16. Invatati regulamentul , fiti cat puteti de activi, nu ratati eventurile sunt multe masini si multi bani pentru voi .! Nu mai iertam nimic , nu tinem cont de prietenie daca calcati pe bec ! Bagati bine la cap , si eu nu sunt asa dur dar in aceasta seara m-am enervat ! Aveti mare grija nu mai iert ! Batfta la tractari!
  17. neata numa ce m-am trezit ne vedem in game ! Mai cititi o data cel putin regulamenul si nu uitati de sedinta!
  18. Nick:Tyel Data:01.12.2012 Am dat test cu:sNeSq Desfasurare:(1/3) Bine ai venit in sanul familiei! Mai citeste putin regulamentul!
  19. Nick:Tyel Data:01.12.2012 Am dat test cu:Gpac Desfasurare:(3/3) Picat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.