Jump to content

Al Pacin0

Member
  • Posts

    487
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Al Pacin0

  1. Al Pacin0

    Ce faceţi măăă?
  2. In aceasta saptamana nu veti fi sanctionati in niciun fel daca nu puteti fi activi sau sa intrati la wars din cauza flood-ului, multi membrii de la noi nu pot intra, chiar si eu asa ca nu va mai panicati, PEACE.
  3. Al Pacin0

    Am să vă rog să nu vă mai daţi demisile aiurea. E normal să fie dezorganizare fără leader, aşteptaţi să îmi meargă şi mie jocul.. mersi.
  4. Al Pacin0

    Nu am putut intra pe website, nu mi-a mers nici serverul nici forum-ul. Nici acum nu imi merge niciun server, detalii >> http://forum.b-zone.ro/topic/297490-problema-cu-site-ul-%C8%99i-serverul/?p=4496575 .
  5. Astazi, 29/09/2015, vreau ca toti membrii Pimps sa fie on la ora 19:45. Avem 2 waruri unde trebuie activitate maxima, trebuie sa ne mentinem turfurile pe care le avem.
  6. Deci doar serverele B-Zone nu imi merg, celalalte nu au nicio problema. Imi merge movie b-zone dar nu imi merge rpg 1 :))

  7. Al Pacin0

    Vroiam sa intru cu mare placere la wars dar nu imi merg serverele B-Zone. Doar B-zone nu imi merg Nu stiu care e problema.
  8. Al Pacin0

    Nickname:Al.Pacino. Rank:LEader Am dat teste cu: Shokaru Rezultatul probei teoretice: 1/3. Rezultatul probei de arme: 3/5. Rezultatul (Acceptat / Respins): Acceptat. Alte precizari:Welcome.
  9. Al Pacin0

    Ma dar tu te gandesti la toate, multumesc. #Respect
  10. Mersi, mersi.

    1. Show previous comments  4 more
    2. Count LuNg ZEW

      Count LuNg ZEW

      Felicitari, dupa ceva vreme un membru de-al meu a ajuns lider. Mult succes.

    3. AnDeD

      AnDeD

      Ai grija de corpul tau !

    4. Al Pacin0

      Al Pacin0

      Ma, o sa am grija, te asigur. :)) P.s #Respect Lung :), n-am uitat.

  11. Al Pacin0

    Stie cineva de ce nu imi merge serverul? Am luat cumva ban sau? Nici pe rpg.b-zone.ro nu merge sa intru dar pe celelate merge.
  12. Al Pacin0

    ) Pacino nr 1. ))
  13. Ati ajuns sa stati cu adminii pe skype la wars sa va ajute mai mult cu codurile. Ati uitat care adevarata distractie de a te juca samp, sa inveti sa muncesti intr-un colectiv si sa tragi cu skill in primul rand. In momentul actual unde sunt mai multi codati in mafia respectiva acolo sunt si turf-urile, patratele colorate. Acum nimeni nu mai poate schimba nimic, nici macar conducerea care sunt mana in mana cu ei, felicitari rpg.b-zone.

  14. Al Pacin0

    AL PACINO 4 ever
  15. Al Pacin0

    http://forum.b-zone.ro/topic/292607-adminii-b-zonecodatii-cu-pile/ Deci nu sunt codati pe server atat de multi pe cum credeti voi, incetati sa va mai plangeti, oricum nu se va intampla nimic. Nimeni nu ne v-a scapa de codatii adevarati cu pile, asta e B-Zone-7 years together.
  16. Al Pacin0

    CE-ai facut Alonso.(CIOACA), ai luat ban? ))))))))))))))
  17. Al Pacin0

    Bă, aţi intrat in mafie doar pentru war's sigur, toţi. Asa că, veniţi dracu la wars 2 ore si atât, să vă văd mâine, sal.
  18. Al Pacin0

    Nick: Al.Pacino. Rank:3 Suma depusa:500$ Data depunerii: 29.08.2015 Motivul: WAR ScreenShot: http://imgur.com/gy2grTc Alte precizari: Oricum au fost la misto war-urile, da-le naibii
  19. Al Pacin0

    Nick: Al.Pacino. Rank: 3 Suma depusa: 1 k Data depunerii: 27.08.2015 Motivul: war-ul vietii ScreenShot: http://imgur.com/t2EF2GG Alte precizari: ti-am scris pe skype in legatura cu data de 26.
  20. Al Pacin0

    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/grand-theft-auto-iv/10802/?p=r Deci da, iti merge.
  21. Al Pacin0

    http://forum.b-zone.ro/topic/145152-southern-pimps-evidenta-waruri-wars-logs/page-58#entry4412284
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.