Jump to content

OC Xavier

Member
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

About OC Xavier

  • Birthday 06/29/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://behance.net/paulgabriel
  • Skype
    bz.xstylee

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Suceava
  • Hobbies
    Web/UI/UX Design & Development

Previous Fields

  • Real name
    Paul

Recent Profile Visitors

790 profile views

OC Xavier's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

2

Reputation

  1. OC Xavier

    Bine ai venit!
  2. OC Xavier

    Rostul? Ca nu mai este.
  3. OC Xavier

    Bine ai venit, Heisenberg
  4. OC Xavier

    Salut. Am un wallapper facut pe vremea cand inca mai jucam pe rpg1. Asadar, deoarece am inceput sa joc din nou, pe rpg3, am zis sa il repostez pentru a fi folosit. Va rog sa nu veniti cu comentarii de genul ca nu este facut de mine, pentru ca asa mi s-a intamplat si data trecuta cand l-am postat si a sarit toata echipa de designeri pe mine sa aduc dovezi. Daca va place, luati-l si folositi-l, daca nu, abtineti-va, va rog. Enjoy. Click pe el pentru rezolutie maxima.
  5. Nick : BETTER Level : 1 RPG bar ( cea mica ) : Poza cu /stats si /time : http://i.imgur.com/iA9BK.jpg Poza cu /licenses : http://i.imgur.com/iA9BK.jpg Ati fost vreodata banati ( daca da, de ce ? ) : Nu Warn level ( si motivul ) : 0/3 De cat timp jucati pe B-Zone : 1 an jumate (rpg1) Pentru ce doriti ajutor ? : Pentru achizitionarea licentelor. Alte precizari : Multumesc!
  6. OC Xavier

    Mai mergea lucrat , dar e bine pentru inceput.Bravo ! p.s : mai exerseaza cu camhack'u.
  7. OC Xavier

    Neata. Felicitari Breakz.
  8. Nume in joc: Xavier_VeleZ Level: 19 Varsta(reala): 17 Sex (masculin / feminin)Masculin :M De cat timp jucati pe server? : 6-7 luni. Factiuni precedente : News Reporter ; Paterno ; Barzini ; Taxi Cab ; Police Departament ; Tattaglia ; Tow Truck Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost demisionat pentru o chestie minora,care nu o sa se mai repete. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 - Taxi Cab De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece este factiunea mea preferata , care are un scop unic : cel de a ucide persoanle in schimbul unei sume de bani. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency se ocupa cu uciderea persoanelor in schimbul unor sume de bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? :Da. Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? :Da. Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman :Nu. Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 4-5 ore. In weekend toata ziua .. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? :Da. Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?Da. Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://i.imgur.com/D1T3l.jpg Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce): 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) :Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?:Da Alte precizari? :Multumesc pentru atentie.
  9. OC Xavier

    Salut.Back de la scoala. Welcome celor noi !
  10. OC Xavier

    Salut,back de la scoala. Multa bafta Ghambyt , imi pare rau ca iesi.
  11. OC Xavier

    Buna dimineata. Bafta Shiny !
  12. OC Xavier

    Buna seara. Bafta in continuare Blade,costel & Paulikz. !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.