Jump to content

WOTM luna August a început. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South BogdaNN

Member
 • Content Count

  2856
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

833 Veteran

About South BogdaNN

 • Rank
  Căpitan
 • Birthday 03/08/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti

Contact Methods

 • Skype
  bebeisen

Previous Fields

 • Real name
  Bogdan
 • RPG1 Nickname
  BogdaNN..
 • RPG2 Nickname
  NeeR.

Recent Profile Visitors

4444 profile views
 1. South BogdaNN

  Ce mai faceti frumosilor? Care mai e treaba?
 2. - Nume: BogdaNN.. - Rank: 4 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 28.08.2016 - Motiv: Am programare cu pisica la veterinar. - Alte precizări: -
 3. South BogdaNN

  @@South Zhao, Cu toate că ai stat doar 4 luni ca lider, ai făcut o treabă minunată şi ţin să te felicit pentru asta şi să-ţi mulţumesc pentru tot. Mult succes!!
 4. South BogdaNN

  Foarte frumos! Tin sa va felicit pentru munca depusa.
 5. South BogdaNN

  Salutare! Acesta este primul meu post aici. Ma bucur tare mult ca am reusit sa intru. Sper sa ne intelegem foarte bine.
 6. South BogdaNN

  @, Pai poate daca as mai avea si eu 16 ani ca tine sa nu am nicio grija as fi fost mai activ, dar e greu sa fii pe banii tai si sa intretii si o masina, o sa vezi tu
 7. South BogdaNN

  @, Eu am vechime in LSPD mai mare decat ai tu in tot jocul, cu toate ca tu ai fost lider Csf
 8. South BogdaNN

  @, @, Usor railor, nu uitati de unde ati plecat si mai treceti si voi cu vederea, nu traiti numai in acest joc interesant, ca la un moment dat o sa va para rau de timpul pierdut in el (la fel cum am patit si eu). @@Tiblerone ToV, Toti ne lasam la un moment dat.. Mersi si eu Onus pentru tot, sper sa te vad lider candva!
 9. South BogdaNN

  @@GigGs11 Legend, Nu ma supar, stai linistit.. Nu plec din cauza unui FW Doar ca ieri mi-a murit pisica si as vrea sa dau mai multa importanta vietii reale, nu unui joc. Stiu ca m-ai ajutat si-ti multumesc mult.
 10. South BogdaNN

  Salutare! Acesta este ultimul meu post în acest minunat departament. În primul rând vreau să le urez bun venit celor noi, aveţi grijă la dovezi, sunt mulţi post hunteri. Nu voi începe să scriu nimic despre nimeni, toti sunteţi minunaţi şi faceţi o treabă bună. Rămâneţi o familie unită şi nu îl dezamăgiţi pe Gigi!
 11. Nick:Bogdann.. * Rank:5 * Echipa:swat * La ce ma invoiesc: Sedinta si Antrenament * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim odata ):Aceasta este prima invoire pe luna mai * Data si ora activitatii:08.05.2016 20:00-22:00 * Lipsesc din motivul:Sunt plecat * Alte precizari?:
 12. ***Nick: BogdaNN.. ***Rank: 5 ***Invoiri in aceasta luna: 0/2 ***Invoire raport pe data de 11/16/2016 - 17/16/2016 ***Motiv: Saptamana asta am filmat foarte mult pentru un film american si nu am avut timp. ***Alte precizari: Mersi!
 13. @, Nu, este parcare regulamentară.
 14. * Nick:BogdaNN * Rank:5 * Echipa:S.W.A.T. * La ce ma invoiesc: Ambele * De cate ori m-am mai invoit in aceasta luna ( maxim odata ):0 * Data si ora activitatii:27.03.2016 ora 20:00, 21:00 * Lipsesc din motivul:Sunt plecat * Alte precizari?: -
 15. @@SuperSoldierRO, Se iau în calcul RP-urile şi poate fi sancţionat.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.