Jump to content

Corcodel

Member
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About Corcodel

  • Birthday 08/09/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu

Corcodel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

0

Reputation

  1. Corcodel

    Cum nu tine de photoshop? am intrebat daca pot face ceva in photoshop sa fac culorile mai vii sau sa nu mai iasa blurat. Nu pot pune poza.
  2. Corcodel

    Am scanat o poza si o printez da nu imi ies la fel culorile, imi ies blurate. Scanu nu e prea de calitate, imi trebuie alt scan? as putea face ceva in photoshop sa fac culorile mai vii? ceva filtre pe acolo? Merci.
  3. Corcodel

    Nu merge,pai e un gif luat de pe net,si daca il bag in photoshop imi deschide doar primu frame si tot aia e daca il salvez png.
  4. Corcodel

    NU,eu cred ca ti se pare,putin imi pasa mie de cate posturi am,intrebarea cealanta era cum fac un text sa apara si sa dispara daca vezi destul de bine. Asta e cu totul diferita dupa cum vezi,am intrebat cum bag UN .GIF , sa explic sa intelegi si tu :deci sa ziceam ca vreau sa bag gif`u' ala cu smiley din sig. intr`o poza dar nu pot pentru ca imi baga doar primu frame. Si cine e ma pentru +1? esti moderator sa`mi spui mie ce fac? tu de ce postezi off topic? macar daca imi ziceai cum si dupaia sa comentezi. Ce TC si warn ma? sa iti dea tie warn pentru off topic ca te bagi aiurea,si inca odata analizeaza cuvant cu cuvant din treath`u ala si ai sa vezi diferenta.
  5. Corcodel

    Spuneti`mi cum sa bag un .gif intr`o poza? Am facut o poza si vreau sa adaug la ea o animatie .gif dar daca dau open file si o bag in poza nu merge,imi arata doar primu frame va rog ajutooorr
  6. Corcodel

    Merci. Close.
  7. Corcodel

    Bun si cum salvez? am facut aia si am mai scris ceva pe poza dar daca salvez nu merge, aia nu se misca...
  8. Corcodel

    ok,si? =] ce ar trebuii sa fac cu ala?...
  9. Corcodel

    Cum fac un text sa clipeasca ? defapt sa apara si sa dispara slow... si cum sa pun niste umbre pe text care sa se faca mai mari apoi mai mici si tot asa,va rog sa`mi explicati cat mai detaliat este prima oara cand deschid photoshopu' =] merci.
  10. Corcodel

    hmmm.... ce zici de nu? chiar crezi ca am sa`ti vand "iarba" pe net? & OFICIAL n`am, neoficial posibil probabil,daca vrei "droguri legale" (dealea de intra astia prin spitale) pm me. Ps. pot sa`ti vand seminte de cannabis, C.Sativa , C.indica, feminizate 20,25 % thc. (cand ajunge la maturitate,cand este seminta nu contine THC, deci nu este legala nici ilegala comercializarea de seminte)
  11. Corcodel

    Nick: Weed#magiC Prenume: Claudiu Varsta: 16 Locatia: Timisoara Ocupatie: Vanzare plante etnobotanice ( & real stuff:)) Jocul Preferat : N`am Hobby-urile tale: Bongu' si pipa Interese: Baniii O descriere despre tine: N`am De unde ai aflat de B-Zone Community?: Nu stiu. Alte precizari?: N`am pleaca. misto misto de tot =]
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.