Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

aLexBz

Member
 • Content Count

  1327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 Extraordinary

About aLexBz

 • Rank
  Hei, sms.
 • Birthday 12/08/1993

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • Real name
  Alex

Recent Profile Visitors

3025 profile views
 1. aLexBz

  Numele produsului: Cont origin Model: Fifa 15 Starea produsului: - Detalii despre produs: - Preţ: 35-30 Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Arme CS:GO Metoda de plată: paysafe, paypal Contact: alex.cooco sau PM Imagini: - Alte precizări: -
 2. aLexBz

  -- Nick: aLexBz -- Level: 93 -- [/stats] dinainte de problemă: -- [/stats] după problemă: -- Descrierea problemei:Doar ce am comandat Unban, mi-a debanatu contul dar nu mai stiu parola de la cont, si nici parola de la mail.Ma puteti ajuta? -- Informații folositoare:Doar ce mi-am facut un cont nou de email. [email protected]
 3. aLexBz

  Nick: [AIM]Howard Level: 45 Rank: Minion (2) Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 Saptamani sigur. De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa? Principalul motiv este ca nu prea mai am timp sa intru seara, am foarte multe referate de facut si foarte multe teste.Trebuie sa invat si pentru carnetul de sofat. Sunt prea multe deja, o sa o raresc cu Sa-Mp... Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani:Da Alte precizari?:Imi pare rau ca ies asa deodata dar de zilele urmatoare nu mai pot fi activ nici la war, nici la nimic, nici nu am timp sa dorm..
 4. aLexBz

  Nick: [AIM]Howard Level: 45 Rank: Servant (1) Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 Saptamani fix. De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: M-am saturat la toate war-urile sa cer m4 de 10 ori pentru a primi 1.Toti si-au luat talente pe cap si alea.alea Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani:Da Alte precizari?:Multumesc.
 5. aLexBz

  Nick'ul tau: [sC]Howard Rank: 1 Level: 44 Plec pe data de: Ziua/Luna/An : 6 noiembrie 2014 Revin pe data de: Ziua/luna/an : 11 noiembrie 2014 Zile inactive: 5 zile Motivul: Plec in China. Alte precizari?: Tine cont, cererea de inactivitate o fac acum in aeroport.) | Multumesc!
 6. Raportul de activitate cu numărul: 2 Numele membrului: Howard Rank-ul membrului: 1(officer) Data raportului:26.10.2014 Număr de licențe suspendate: 6 - http://imgur.com/a/pZdth Număr de amenzi date: 68 - http://imgur.com/a/3UZJV Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' / "neprezentare acte" date: 25 - http://imgur.com/a/QhEpv Punctaj total: 105 puncte Alte menționări: Pe data viitoare.!
 7. aLexBz

  Up Preţ: Cont FIFA 15 - 90Lei Preţ: Tricou Dota 2 - 15Lei - Usor negociabil
 8. Numele produsului: Tricouri Dota 2 / FIFA 15 Model: Digital (FIFA 15) Starea produsului: Nou Detalii despre produs: Tricourile vin sigilate in marimile M si L Preţ: Cont FIFA 15 - 100Lei Tricou Dota 2 - 25Lei - Usor negociabil Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Nu Metoda de plată: Doar numerar Contact: Messenger - alex.cooco sau PM Imagini: Brewmaster Chaos Knight Alte precizări:
 9. Vand Cont FIFA 15

 10. Raportul de activitate cu numărul: 1 Numele membrului: Howard Rank-ul membrului: 1(Officer) Data raportului:19.10.2014 Număr de licențe suspendate: 2 - http://imgur.com/a/PIBT1 Număr de amenzi date: 34 - http://imgur.com/a/09cdR Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 13 - http://imgur.com/a/saEig Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 2+34+13= 51 puncte Alte menționări: Multumesc.!
 11. -- Nick: aLexBz -- Level: 92 -- [/stats] dinainte de problemă: -- [/stats] după problemă: -- Descrierea problemei: Am imprumutat contu' unuia, nu stiu din ce motiv, a injurat pe report, vina e in totalitate a mea si mi-o asum, totusi sunt sanse sa imi puteti debana contul? -- Informații folositoare: Contul nu a fost VANDUT, in caz ca va ganditi la ceva de genu, ci doar imprumutat ca eu jucam pe alt cont pe care am rank 4 in GSB, se poate verifica, nu am vandut cotul, e pe emailu meu si parola pe care am avut si anume, Pass: 1mca116fc Email: [email protected]
 12. Nick: Howard Level: 42 Rank: 4. Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 4 luni. De ce doresti sa pleci din Green Street Bloods?: Leaderul nu este cinstit, ma tin sa ii spun ceva de 2 zile si el nici nu intra.Este foarte inactiv. Nu-mi convine sa tragem noi tare si el cand intra ne certe pe toti ca nu facem nimic. Esti de acord ca vei primi Faction Punish 60/60 daca nu ai vechime de cel putin 2 saptamani?: Da. Cum te-ai simtit in perioada petrecuta in Green Street Bloods ?: M-am distrat foarte tare , pana la un moment dat. Alte precizari?:Multumesc anticipat.! Bafta in continuare.!
 13. Cumpar fifa 15!

 14. Nick: Howard Rank: 4 Data warurilor la care nu poți ajunge:06/10/2014 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii:Probleme cu sampu masi. Alte precizări:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.