Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

4FS Strandy

Member
  • Posts

    909
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 4FS Strandy

  1. Foarte frumos. Skyntei are dreptate in legatura cu durata clipului
  2. Frumoasa ideea, frumos si videoclipul! Ar trebui pe viitor sa ai grija de animute detalii, pentru a avea videoclipuri respectate. Incearca sa filmezi de mai multe ori ceva daca nu a iesit bine, chiar si cel mai mic detaliu poate "bate la ochi". Mai exerseaza partea de montaj. Incearca sa folosesti aceeasi limba pe tot parcursul videoclipului. Daca subtitrarea e in romana, acele indicatii cu "5 minutes later" ar trebui sa apara tot in romana. Incearca sa faci si cadre in miscare, foloseste ceva gen smooth camera, arata bine intr-un film! Succes!
  3. In ultimul timp am inceput sa ma apropii de originalul joc. Mai tin moduri ENB si d-astea, ce arata mai bine. Mersi
  4. First i used Fraps Full version to record. Smooth camera to move the camera whereever i wanted. And i mounted all the scenes with Sony Vegas Pro 12.
  5. Multumesc! Apreciez, ma bucur ca va place.
  6. Nick: Strandy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Doresc un logo sub forma de "fractie". Un exemplu ar fi logo-ul lui MRKIRA ( ). Text: In partea de sus as dori textul "B-zone TV", iar jos "Strandy Studio". Dimensiuni: Cum considerati dvs. ca e mai bine. Alte precizari: Vreau sa fie ceva decent.
  7. Titlul clipului: Fast & Furious Gen: Actiune Data: 12 Mai 2014 Scurta prezentare: Cateva faze din filmul "Furios si iute 5", filmate in San Andreas. Link: Daca ti-a placut, ajuta-ma cu un "+"!
  8. Multumesc! Fiti pe faza, va mai aparea un film in acest weekend.
  9. Am vrut ca cel ce vizioneaza sa intre in pielea personajului, sa prinda o atmosfera de frica, uitandu-se in toate partile Mersi
  10. Multumesc! In legatura cu "B-zone TV", ma gandeam sa facem un logo sau ceva, sa il folosim toti la filmele realizate pe B-zone.
  11. Titlul clipului: Hope Gen: Aventura Data: 03 Mai 2014 Scurta prezentare: Un scurtmetraj despre un pilot catapultat in salbaticie. Doar cu speranta si incredere, acesta se poate intoarce acasa. Link:
  12. Si eu tot la asta m-am gandit cand am inceput sa filmez. Mersi
  13. Titlul clipului: Ridin' Gen: Racing Data: 27/04/2014 Scurta prezentare: Cum spune si titlul, un "ride" cu un Skyline. Link:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.