Jump to content

Andr3y00B Comunistu

Member
  • Posts

    6588
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andr3y00B Comunistu

  1. Nick: Andr3y00B RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Kama șef.
  2. Prin "comportament" se referea că nu ai dat limbi la înalții server-ului şi ai comunității. Măcar la tine a scris motiv, pe alții i-a lăsat în aer, deși toriino zice căștia "toți au primit motivele".

    1. Show previous comments  2 more
    2. Andr3y00B Comunistu

      Andr3y00B Comunistu

      Și să faci mucegai la curent în fața calculatorului.

    3. Andr3y00B Comunistu
    4. Chief CyberR

      Chief CyberR

      Felicitarii celor care au luat, sa fie sanatosi!

  3. N-am înțeles niciodată rostul a așa ceva. Facțiunea aia poate să meargă bine și frumos fără ca liderul să trebuiască să sară pe mașinile de la HQ ca să facă niște amărâte de ore jucate. Nu așa demonstrează liderul cât de bun este în funcția sa și nici că facțiunea ar merge mai bine dacă o face. Ar trebui să știi asta, mai ales că la News Reporters multe din problemele facțiunii se rezolvă pe forum/website, nu în joc.
  4. Retras.

    1. Show previous comments  36 more
    2. Cipriian OLTEANCLAN

      Cipriian OLTEANCLAN

      In ce sa ne terminam?

    3. eB Catalyn

      eB Catalyn

      @Cipriian aka FuRyO,nu te băga când postează bărbații adevărați

    4. Cipriian OLTEANCLAN

      Cipriian OLTEANCLAN

      Si unde e barbatul adevarat, ca eu vad doar un comunist si o pizda? :P

  5. Acum că am revenit din spital vă voi transmite și ultimul meu mesaj. Din păcate am rămas fără funcție într-un mod în care nimeni nu cred că dorea. S-a întâmplat și nu mai este nimic de făcut, mi-am asumat acest lucru încă de când am intrat în SF Taxi. Am presupus, greșit și cu bună știință, că acesta este un joc și trebuie tratat ca atare, însă alții nu o fac. Aici l-aș putea cita pe CR10: ”B-Zone nu mai e de mult un joc.”. Singurul regret al meu e că puteam să nu ajung aici dacă nu luam primul LW. Vreau să-i mulțumesc lui Undoo pentru increderea acordată în momentul renunțării lui și celor ce m-au votat atunci. V-aș face aici fiecăruia câte un roman, dar n-ar fi corect pentru cei ce i-aș uita din neatenție, pentru că au fost totuși mulți membri importanți aici ce ar fi meritat menționați. Știți ce ați însemnat pentru mine fie că vă luam la împins vagoane, la înjurături, la mișto sau vă lăudam. De asemenea, rămân fără lider cu gândul că puteam face mai mult și că am făcut o mare gafă prin acest lucru. Te felicit Radule pentru funcție, să ai mare grijă de ea și, având în vedere subliderii pe care-i ai, să nu faci greșeli prostești. Când am primit liderul mi-am pus în plan ca odată ce-l pierd/renunț la el să mă las și de samp. Acestea fiind spuse, data de 19.09.2016 este ultima în care am mai intrat vreodată pe samp. Multă baftă și nu uitați să vă distrați pentru că, la urma urmei, e un joc. Democrația o să-l pună pe Trump președinte. Te freci în ea.
  6. SF Taxi Company Owner 10.02.2016 - 20.09.2016.

  7. Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 19.09.2016 A fost sancţionat membrul: MikeTyson Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: Skin necorespunzător rank-ului | Reclamație. Dovada (opţional, după caz): Website. Alte precizări: - Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 19.09.2016 A fost sancţionat membrul: SkyLLer. Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: Apropouri/Cerere rank. Dovada (opţional, după caz): http://imgur.com/a/mfcmZ Alte precizări: -
  8. Nick: Andr3y00B Data:18.09.2016 Am dat test cu (bara RPG): Desfăşurare: 0/3 Teoretic, 0/4 Practic Rezultat: Admis Alte precizări: Welcome!
  9. Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 17.09.2016 A fost sancţionat membrul: ThePersan Sancţionat cu: 10/60 FP Motivul: Inactivitate neanunțată. Dovada (opţional, după caz): Pun dacă e cazul. Alte precizări: -
  10. Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 13.09.2016 A fost sancţionat membrul: BadDarck_ Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: DM | Reclamație PM. Dovada (opţional, după caz): http://imgur.com/a/WEnJH Alte precizări: - Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 13.09.2016 A fost sancţionat membrul: K4lif. Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: Job necorespunzător rank-ului. Dovada (opţional, după caz): Pun dacă e nevoie. Alte precizări: -
  11. Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 10.09.2016 A fost sancţionat membrul: =Doreolla= Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: Reclamație. Dovada (opţional, după caz): - Alte precizări: - Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 10.08.2016 A fost sancţionat membrul: Hori.xD Sancţionat cu: 10/60 FP Motivul: Nerevenire din inactivitate. Dovada (opţional, după caz): Pun dacă e cazul. Alte precizări: -
  12. Conform acestui anunț rapoartele de activitate din perioada 29 august - 11 septembrie sunt opționale.
  13. Nick: Andr3y00B Data sancţionării: 31.08.2016 A fost sancţionat membrul: CioKynezu Sancţionat cu: Faction Warn. Motivul: Reclamație. Dovada (opţional, după caz): - Alte precizări: -
  14. Aşa-i bă. My bad.Şi nici alea 150 de ore jucate. Ori suntem activi ori nu mai suntem.
  15. Un lucru bun de menţionat ar fi faptul că luni şi marţi s-a dat, în intervalurile de war UN SINGUR BAN pentru cod şi DOUĂ pentru necooperare teste. Asta spune multe. Şi asta cu testele TW, ammyadmin şi ce programe dubioase au mai găsit ăştia e o "lene" a adminilor. Decât să stea 20 min pe un tip şi să vadă cât de suspect trage îl ia pe unu cu un +2 amărât acolo şi dă-i search în PC, că doar e mai uşor să scrii "aim" în search-ul de la windows. Cristi şi Kahrun au dreptate, înainte adminii stăteau şi 3 minute pe unu şi-l banau, fără să caute 20.000 de aşa-zise faze suspecte.
  16. Acestea fiind spuse, am plecat în vacanță. Ne vedem când ne-om vedea.
  17. Cum probabil nu v-ați uitat la videoclip, vă voi explica în ce constă acest eveniment. PARADĂ Locație: HQ News Reporters Data: 21.08.2016 ora 20:00 Desfășurare: Cred că știți cu toții ce este o paradă. Prezența NU este obligatorie, însă aș dori să veniți cât mai mulți pentru a face ceva frumos. Reguli generale: Ascultați de organizatori; Nu faceți DM și nu încurcați pe nimeni în niciun fel; Odată ce ați fost eliminați, rămâneți eliminați, dacă încercați să trișați în orice fel sunteți descalificați pentru toate event-urile; Nu vorbiți aiurea; Stați în rând;
  18. După cum majoritatea nu știti, în perioada 21.08.2016 - 30.08.2016 va avea loc Olimpiada de vară a server-ului RPG2. Cum eu voi absenta în perioada asta din cauza inactivității, cei ce vă vor îndruma la acest eveniment vor fi cei de rank 5. Pentru a afla mai multe despre acest eveniment v-am pus la dispoziție următoarele link-uri: Regulament și anunțuri Înscrieri Probe Discuții și donații Nu vă cer să le rupeți la toți fâșul, dar nu terminați nici ultimii.
  19. @, vremuri bune alea de dinainte de Kelton. Ziceai ”clar” de 2 ori la waruri și luai Faction Warn. Pe atunci nu era promovat așa comportament, să vină un prunc să-ți zică ”mă-ta” la waruri doar pentru că l-ai omorât într-un joc și fără măcar să te cunoască e total stupid. În altă ordine de idei, propun să fie castrați ca această specie de maimuțoizi bipezi să dispară.
    1. Show previous comments  8 more
    2. Talian Bahtali Dabuli

      Talian Bahtali Dabuli

      nu zice nimeni că e stelist de mic =))

      e la mintea prostului că 70% din ăia vin ca să vadă City

    3. Andr3y00B Comunistu

      Andr3y00B Comunistu

      Înseamnă că nu te mai uiți la televizor, sau nu prea vorbești cu prea multă lume despre asta.

    4. Talian Bahtali Dabuli

      Talian Bahtali Dabuli

      90% din fanii steaua, nu fcsb de mici sunt cei din NORD și SUD.

      toată lumea știe asta, ce tot o întindem?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.