Jump to content

csc

Member
  • Posts

    652
  • Joined

  • Last visited

About csc

  • Birthday 05/31/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Cristea

Recent Profile Visitors

3017 profile views

csc's Achievements

Regular

Regular (8/14)

0

Reputation

  1. csc

    Problema mouse

    Salut am si eu o problema. De 1saptamana in coace mouse-ul meu are niste moment cand deschide taburi singur la browser,intra in start si multe chesti.Nustiu ce se intampla.Windowsul l-am bagat de 4ori pana acuma si la fel face. A mai patit cineva asa ceva ?
  2. csc

    Fumatul dăunează

    Si eu suport fumul de tigara,insa nu m-am apucat de fumat pentru ca mi se pare un lucru nasol si care imi distruge viata si sanatatea. Am fumat si eu 1tigare dar nu gasesc nimic bun in asta, dau bani pentru ce ? sa bag substante toxice in mine si sa scot fum. @ Phantom - rau faci ca fumezi,daca ai o situatie financiara buna nu trebuie sa iti bati joc. Daca tu iti bati joc ce o sa faci mai tarziu ? o sa ajungi sa cersesti si tu tigari pe la unu si la altu. Aia 10ron sau cat dai tu pe zi pe pachetul de tigari mai bine ti pui deoparte si faci ceva cu ei.
  3. Decat sa ma droghez mai bine beau o bere. Voi cred ca nu ganditi cand fumati joint-uri sau alte porcari,sincerc acestea dauneaza, acum sau mai tarziu veti regreta ca ati fumat si o sa vedeti ca o sa aveti probleme din cauza acesto droguri.
  4. Baiatu a intrebat cine poarta sa ii dati un sfat nu cine nu poarta,voi chiar numai stiti cum sa faceti +1.
  5. Foarte frumoasa prezentarea. La inceput acei doi cu skin de civil trebuiau scosi din film pentru ca nu da bine National Guard este o armata asa trebuiau sa aiba skinuri si ei. Trebuiau inlocuite skinurile de civil macar cu ceva de armata,general ca sa dea bine oricum nota 10 pentru film a iesit superb.
  6. csc

    Buna ! :X

    Bine ai venit ... Si-a facut cont de fata sa rada de disperati astia care cum vad o fata o sufoca sa o intrebe de unde este ...
  7. Daca nu te preocupa de ce postezi ? ca sa te afli in treaba ? Ce sa spun despre sistemul politic este un sistem politic numai cu hoti,mincinosi s.a.m.d, niste oameni care habar nu au ce face spun ca investesc nustiu cati bani in cine stie ce ca..turi si ei isi cumpara x5-uri si alte masini.Asta e Romania din pacate .
  8. Nu intelege gresit nu doresc sa ne certam doar ti-am spus cateva lucruri despre care consider ca trebuia sa le faci.Asa mi-au spus si mie alti asa spun si eu mai departe si consider ca este foarte bine.Nici eu nu sunt AS in filmulete. Daca este vorbim prin pm sa nu facem spam pe aici... Continua sa faci filmulete .
  9. Melodia se numeste Poezia de strada,si asta ma face sa cred ca nu ai inteles mesajul transmis de ei. In LS era mai bine sa filmezi deoarece,aici gasesti cladiri mai vechi ceea trebuia sa apara in acest filmulet,deoarece actiunea se petrece pe strada. In filmulet decat beti,apare aceea imagine fara sens dupa parerea mea. Nustiu trebuia sa faceti anumite actiuni care se petrec pe strada nu in club(jizzy)... Este adevarat din clip nu am inteles nimic pentru ca nu prea ai ce sa intelegi, dar din melodie am inteles foarte multe.
  10. Nustiu ce sa spun cam sec filmuletul. Actiunea trebuia sa se petreaca pe strada nu in jizzy,trebuia sa asculti de cateva ori melodia si sa te gandesti la un scenariu bine organizat. Ce ati facut voi nu prea are inteles am vazut dupa fiecare faza aceea imagine din Las Venturas care nu avea ce cauta in acest filmulet. Actiunea era frumos daca se petrecea in Los Santos. Nu prea are inteles ce ai facut tu pe aceasta melodie.Oricum sper ca urmatorul filmulet sa aiba putina legatura. Oricum te felicit pentru munca depusa,ai filmat foarte bine.
  11. Dragut tutorialul, macar sa straduit sa faca ceva. Este destul de bun chiar daca mai are unele lucruri de invatat. Te rog da si mie acea resursa cu boxele alea imi plac foarte mult.
  12. Opi daca vrei sa inveti ceva in photoshop faci cu proprile tale resurse,doar asa poti invata,nu sa iti dea creatorul tutorialului mura in gura. Lucreaza cu ce ai. Iar la acest tutorial nu aveai nevoie de resurse. Felicitari pentru tutorial foarte bun.
  13. csc

    Venii Mos Craciun:)

    Bine ai venit. Mi-ar place si mie sa am ochii combinati,nustiu un prieten de al meu are ochii albastri,caprui,verzi.
  14. Nume: Cristea Silviu Varsta: 17 Ce problma ai?: Am scris mai jos problema mea O scurta descriere a situatiei: Este mai joc descrierea problemei Screenshot: (IMG:http://i42.tinypic.com/2vl7hmx.jpg) Ce versiune de windows ai: 7 Salut. Am si eu o problema cu windows 7, o sa va descriu problema mea. 1. Acum 3 zile am reinstalat windowsul si mi-am bagat windows 7 deoarece imi place multe la el si m-am saturat de vista iar pe xp imediat iau virusi. 2. Dupa ce l-am instalat am avut o surpriza,partitia D trebuia reformatata asa ca am luat HDD l-am bagat la altcineva in pc si il citea (avea windows vista) 3. Asa ca am bagat si eu iar windows vista,spre sursprinderea mea am putut sa accesez aceea partitie. 4. Cand am vazut acest lucru am instalat din nou windows 7. 5. Termin instalarea tot,cand surpriza partitia D lipseste. 6. Precizez ca am doua HDD pe unul tin windowsul,iar pe celalalt tin fisierele. 7. Va rog frumos ajutatimă si pe mine. (IMG:http://i42.tinypic.com/2vl7hmx.jpg)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.