Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TaTarusanu

Member
  • Posts

    347
  • Joined

  • Last visited

About TaTarusanu

  • Birthday 08/21/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Hobbies
    Women

Previous Fields

  • Real name
    Tatarusanu Leonard

Recent Profile Visitors

1197 profile views
  • EIi

TaTarusanu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

3

Reputation

  1. Ba, eu v-am salutat..m-am simtit bine in NR...dar dupa cum am scris si la cererea de demisie..nu am timp de sa-mp vara asta.. Va salut pe toti...si va urez succes.
  2. Ma mai urmaresti mult prin factiuni? Ai FW. Nu imi place avataru tau.
  3. http://www.mediafire.com/download/n35m8brsxa5z03b/Robert%27s+Overhaul+for+SAMP+V1.1.rar Asta e link-ul cu cel mai bun mod de Texture. E HD. Astept 1kk de la fiecare download.
  4. Mai este cineva on la 12:45 ? Acum am venit la concert ca a venit AutoBuzdu lui Morar in oras . V-am tucat..azi nu prea am avut timp sa intru.
  5. GATA examenu, am aflat si nota.. 7,50 la romana 8,50 la mate. Cred ca e destul de bun..dar asta e. Cine a mai dat examenu si ce note ati luat?
  6. Nick: TaTarusanu Rank: 1 (Intern) Nick-ul celui reclamat: shaddyK Level-ul celui reclamat: 40 Bara RPG (cea mica): Motiv: Limbaj pe [/sms] Dovezi: http://i.imgur.com/hsbN4sS.jpg Alte precizari:-
  7. Pacat ca nu pot plati prin SMS, ca nu am card. Nu am 18 ani.
  8. Imi dau seama dar astept o reducere mare..si mi-l iau. Nici nu se compara non-steam cu steam on..dar pana atunci e bine sa ma invat si asa
  9. http://imgur.com/aZoFT2m http://imgur.com/GiyXw5F Umpic de de "suting" de dimineata.
  10. Stiu ca e mega off-topic, dar in caz ca cineva vrea sa joace CS:GO fara steam i have the solution. https://www.youtube.com/watch?v=gsu7X-89wfo downloadati ce va zice si update ul ca sa puteti juca online.. daca nu va merge ceva , PM ME. +1 ba daca v-a fost de folos.
  11. Al tau cred ca e cel mai bun. Multumesc tuturor.
  12. Nick: Tatarusanu Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Cea de la avatarul actual. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: TaTarusanu Dimensiuni: Aceleasi sau mai lunguet. Alte precizari: As vrea sa mai aiba un bass efect..
  13. Nick: TaTarusanu Rank: 1 Anunt : Astazi, in jurul orelor 14:30-15:00, orasul Las Venturas a fost supus unor schimburi de focuri intre doua ganguri rivale, Southern Pimps impunandu-se cu scorul de 15-0 in fata gangului El Loco Cartel Dovada: http://imgur.com/TRRZz4Y Data: 25/06/2014 Alte precizari: Pa.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.