Jump to content

F4L kiNNNder

Donator
  • Posts

    1983
  • Joined

  • Last visited

About F4L kiNNNder

  • Birthday 03/05/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti Arges
  • Hobbies
    To be Perfect

Previous Fields

  • Real name
    Alex

Recent Profile Visitors

16275 profile views

F4L kiNNNder's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

220

Reputation

  1. Va rog sa votati aceasta petitie, ajutati un om la necaz: http://www.petitieonline.com/alberto_in_afganistan
  2. @@F4L Levyy, lasa ba, suntem noi terminati ca vrem ne batem joc de "munca" altora. Nu mai sunt interesat de mult timp de turfuri, nu ma intereseaza daca am 0 turfs sau 50. E strict problema voastra(LA CEI DIN VERDANT MA REFER) ca va dati pana si ultima lacrima/ suflare/ suferinta pe niste pixeli/patratele. Eu zic sa va pastrati suferintele pentru viata reala (liceu, facultate sau serviciu). Am dat acel atac pe GSB ca sa vad cum reactionati. PS: daca imi pasa de turfuri veneam din start Verdant/GSB sau mergeam in orice alta mafie care avea sansa sa castige 24 de zone. @edit: cred ca nu aveati nimic de castigat in viata reala daca cucereati astazi sau maine sau in orice alta zi 24 de zone pe GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER.
  3. @, se mai intampla cand dai copy-paste... Sa intrati si voi la waruri, nu cred ca va cad oule daca intrati 30 de minute/o ora pe un joc.
  4. Nick: [F4L]kiNNNder Nick-ul celui testat: [AIM]Mr.Beenkill Rezultat proba teoretic(0/3; Admis / Respins): Admis Rezultat proba practic (6/10; Admis/ Respins): - Admis Rezultat final (Admins / Respins): Admis Alte precizari: hai noroc. (n-a mers sa dau edit)
  5. Astazi, 15.09.2016 19:50 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, pentru wars. Avem 2 waruri importante, prezenta maxima, si obligatorie, cine nu vine primeste FW.
  6. Salutare "sefanilor", am prins doua atacuri pentru ziua de maine.
  7. Nick: [F4L]kiNNNder Nick-ul celui testat: [VIP]andrut Rezultat proba teoretic(0/3; Admis / Respins): Admis Rezultat proba practic (6/10; Admis/ Respins): - Admis Rezultat final (Admins / Respins): Admis Alte precizari: hai noroc.
  8. Maine va asteptam in numar cat mai mare la wars, am prins doua atacuri, pe hq si pe plaja. De data asta cine e absent va lua fw/amenda. Suntem 39 in factiune, sper sa vad macar 25 pe turf maine seara de la ora 8.
  9. Pai am vazut ca au dat "precenii" nostri din Verdant atac pe hq-ul nostru. Multumesc @edit: diseara sa aveti si voi un minim de 300 de secunde pe turf ca sa fiti considerati prezenti, o sa fac evidenta la waruri(secunde/scor) ca sa vedem care sunt inactivii. Cei care nu pot ajunge sunt invitati sa-si puna cerere de invoire.
  10. Se pare ca avem 3 waruri. Imi dau seama ca inca e vacanta si vreti sa stati pe afara sau sa mergeti la o bere/un suc. Va cerem sa intrati pentru o ora sau doua ore la 3 waruri. Daca aveti prieteni prin factiune, sa le dati mesaje sa intre diseara la 19:50 pentru waruri.
  11. Astazi, 09.09.2016 19:50 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, pentru wars. Avem 3 waruri importante, prezenta maxima, si obligatorie, cine nu vine primeste FW.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.