Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

DarkFuture

Member
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DarkFuture

  1. Mi-am facut timp ca sa intru putin pe forum . Ce mai faceti,colegi ? Ce ati mai facut ? Zuzu , scuza-ma , dar s-ar putea sa mai lipsesc o saptamana ( in +/- ) . Voi posta la topicul Inactivitate , daca e nevoie .
  2. Bafta baieti si Meddy ! Eu am plecat . Ne vedem peste o luna . EDIT : Poate o sa mai trec pe la internet sa verific forumul . Va pupa eu !
  3. Scuze ca a trebuit sa ies asa ,fara sa distrug cab-ul . Macar v-am spus unde e ca sa-l distrugeti voi . Ne auzim maine . Spor la comenzi si noapte buna !
  4. Eu vreau sa imi bag un mod fain de taxi . Voi ce faceti? EDIT: Neata,oantza xD
  5. Pai next,next,D / C:/,wait,finish . Cam astia sunt pasii pentru instalare ; cel putin asa e la mine .
  6. Pai ce putem si noi . Tu ce faci? EDIT: Bafta kNNr D:
  7. Buna dimineata ! Azi am doua ore de romana si termin
  8. **TRING** .. ma iubesc ! Sunt un geniu ! Vaaai...;x Cand se vor re-deschide propunerile pentru server,voi face propunerea ca atunci cand se da jos un client,sa i se scrie numele . Gen in loc de passanger,sa ii scrie nick-ul pentru ca multi ies ca taranii si poza nu se mai poate lua in considerare ..
  9. Cu SAMI poti instala moduri . Iti descarci un mod pe care il poti instala cu SAMI,dupa care astepti ca restu il face programul.Daca bagi putine moduri,nu iei crash . EX: Pui un singur mod la o masina ca Bullet(Pe B-zone,nu prea o vezi des) - Crash : 0 Pui un singur mod la o masina ca Ranger PD - Cand te duci pe langa PD,primesti CRASH .(in parcare sunt foarte multe masini PD) Ma intelegi tu . Nu pune in exces !
  10. E un program care iti ascunde IP-ul . Un prieten de-al meu l-a folosit si merge . Server OFF ...
  11. 1)This is where men become Gods . 2)Live to become a God.Or die trying. 3)There's only one way the become champion . Never lose . Din Spartacus:Gods of the Arena
  12. http://watch-movies.ro/search/Kickboxer - Filmul cu Kickboxer . Un search ! Era chiar atat de greu? Pe site-ul asta daca cautati filmul respectiv,sunt sigur ca il gasiti ! (Incercati pe engleza) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Revenind la topic,as dorii si eu sa aflu numele unui film . Informatii film : Este cu Adam Sandler. Gen film : Comedie Intamplari din film: -Adam Sandler a vandut un meci de Fotbal american; -Tot el i-a furat iubitei sale Bentley-ul si in acelasi timp l-a distrus; -Deasemenea Adam Sandler a fost prins de politie si dus la inchisoare; -Este fortat sa isi faca o echipa de Fotbal si sa joace contra gardienii inchisorii . Am cautat lista cu filmele jucate de Adam Sandler pe google,insa mie nu mi-a sunat nici unul cunoscut . Mersi anticipat !
  13. Khal - Conducatorul clanului Dothraki Khalesee - Conducatoarea -//-
  14. Pur si simplu se juca cu ei . Stii cumva alte filme de genul asta ? Sau de gen Saw ?(B.T.W. S-a facut Saw 7 3d )
  15. Totusi,grasu' ala a meritat-o . Imi place cum si-a facut tactica . A planuit pana si intrarea in inchisoare !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.