Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Wa Tay

Member
  • Posts

    460
  • Joined

  • Last visited

About Wa Tay

  • Birthday 08/30/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ramnicu Valcea

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Wa Tay's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

13

Reputation

  1. Nick : Xzeny Rank : 1 Motivul invoirii: Sunt la meditatii de la 20:00 Data warului : 10,12,2013 Alte precizari :Multumesc!
  2. Nick : Xzeny Rank : 1 Motivul invoirii: Trebuie sa plec de acasa si nu pot fi prezent. Data antrenamentului si a sedintei la care nu poti veni :08:02:2013 Alte precizari : Multumesc!
  3. Salutare. Acesta este ultimul meu post aici si vreau sa va urez tuturor multa bafta , si succes la scoala. Iti multumesc Seba pentru sansa acordata si sper sa ne mai revedem. Bafta la toti.
  4. Best L.O.L )) Care mi-ați ciordit ușa?? ) Sper ca nu ati dat-o la fier vechi
  5. Oooooo Yeeeeeeeeeeee http://www.youtube.com/watch?v=DHvatyWOJgk&feature=youtu.be
  6. HRISTOS A INVIAT!!! Ce mai faceti dragilor??? Cum a fost in mini-vacanta ? ))
  7. Salutare. Acum am venit si eu de la scoala si o sa plec in vacanta in curand. Va doresc o vacanta placuta si un Paste Fericit . Sper sa nu plecati din SFPD pana ma intorc eu . Bafta
  8. Noapte buna Si eu ma bag la somn ) cam devreme dar maine ma trezesc de dimineata Hai Noapte buna , sanatate , Doamne-ajuta
  9. Intelege ca are google translate in cap si imediat tasteaza si ii iese raspunsul prin urechi pe o foaie ))) si pac pac imediat maine e prezenta cu castile , ca altfel ii dau amenda ))
  10. Aia a fost la vrajeala ))) , femeia de serviciu a ciordit niste casti si i-am lasat un biletel ))
  11. Ia vezi cati ani imi dai https://www.facebook.com/alexandru.buchean ))) ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.