Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Waqiff

VIP
  • Posts

    546
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Waqiff

  1. Nume in joc: Waqiff Level: 42+ Factiunea din care faci parte: Hitmen Agency Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Bineinteles. Numar de telefon: 544-7818 Anuntul: CNN LV va ofera anunturi la un fee de doar 30 $. Alte precizari: Puteti sa le dati cand doriti. Nu conteaza daca sunt sau nu online.
  2. Buna ziua! Prieteni / colegi, imi pare rau ca nu am putut sa ajung ieri la sedinta. Am avut niste probleme grave care se rezolva mai greu. Maine e ultima zi cand termin. Am vazut niste reclamatii acolo si niste rapoarte nepostate. Si eu sunt inactiv si pe toti va cred. Tura asta trec cu vederea unele chestii, dar au fost si niste chestii mai grave pe care chiar nu am cum sa nu aplic regulamentul. Imi pare rau, dar asta-i viata. Saptamana trecuta a trecut asa mai lejer, schimbare de lider si mna, va cred. Saptamana asta o sa intru in paine bine, de maine dupa-amiaza mai ales. Va rog incercati sa nu mai gresiti si sa ne auzim cu bine. Eu sunt blajin de felul meu si inteleg orice jucator, dar nu fortati nota. O zi frumoasa sa aveti in continuare!
  3. Nick: Waqiff Rank: 6 (Chief Paramedic) Data: 20.09.2013 Am dat test cu membrul: Alexey Desfasurare: 0/3 - Trecut Alte Precizari?: Welcome!
  4. Buna seara! Ce faceti? Sper ca nu sunteti suparati ca s-a schimbat liderul. Eu zic ca o sa facem o treaba excelenta si o sa avem un respect reciproc. Noapte buna si spor celor ce merg maine la scoala!
  5. Nick: Waqiff Rank: 6 (Chief Paramedic) Data: 19.09.2013 Am dat test cu membrul: Chase. Desfasurare: 0/3 - Trecut Alte Precizari?: Welcome!
  6. Duminică, 22.09.2013, la 16:30, va avea loc şedinţa săptămânală a facţiunii. Va voi spune cateva lucruri despre mine si despre modul cum vom comunica in aceasta factiune, dar si alte lucruri importante. Cine nu este sigur că poate ajunge este obligat să se învoiască din timp. Preferabil ar fi să încercaţi a fi prezenţi.
  7. Show us what you got, when the mother fucker beat, DROPS

    1. Andreiutzuuu

      Andreiutzuuu

      Remember Waqiff!

  8. Nick: [eB]Waqiff Rank: 1 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 14/08/2013 Motiv: Sunt pe drumuri si nu cred ca o sa fiu la timp. Alte precizari?: Intru cat pot de repede.
  9. Salutare tuturor. Imi cer scuze ca am fost inactiv, dar am fost plecat si nu am putut intra. Ne vedem in joc Sa aveti o zi buna si nu asa calduroasa cum e a mea.
  10. Numele serialului: Suits Motivul: Este un serial foarte bine facut, nu te plictisesti deloc, replicile sunt inteligente si au un umor anume.
  11. Numele filmului văzut: Olympus Has Fallen Părere: Foarte buna ! Îl recomanzi sau nu?: Bineinteles. Trailer: Alte precizări?: Chiar daca in realitate ar fi, daca nu imposibil, atunci extrem de greu de realizat ceea ce se intampla in acest film si anume asedierea Casei Albe, actiunea este foarte buna si cu momente de tensiune.
  12. Buna dimineata ! Stai linistit Slay, nu esti singurul la care ploua.
  13. Te duci pe RPG 2, dai la passowrd recovery si o sa iti vina una noua pe email. Dupa te duci in joc, o bagi pe cea de pe email si de acolo dai /changepass si te descurci tu sper. Nu uita, in email trebuie sa apesi linkul de confirmare a noii parole.
  14. Voi stiti, sper, ca se pot reseta de pe forum. Asa am facut dimineata eu.
  15. Nume in joc: Waqiff Level: 20 Factiunea din care faci parte: Hitmen Agency Pachetul dorit: 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? : Bineinteles Numar de telefon: 544-7818 Anuntul: Waqiff vinde / schimba Banca din Los Santos ! Alte precizari: Anuntul sa fie dat numai cand sunt online !
  16. Masina se va inchiria dupa urmatorul model: Nick: Level: Factiune: Cat doresti sa inchiriezi masina? (timpul orar) : Pentru o ora inchirata se va da suma de 100.000 $ Pentru un TD, la fel se va oferi suma de 100.000 $. Suma inchirierii mi se va inmana la inceputul orei sau orelor de catre player, iar TD-urile se vor achita dupa. Dupa depunerea cererii, playerul este nevoit sa ma sune in game.
  17. Noapte buna Skiizo ! Maine am test la Fizica. Ma duc la invatat, se anunta o noapte alba....
  18. Nume in joc: Waqiff Level: 16+ Factiunea din care faci parte: The Barzini Family Pachetul dorit: 3 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da Numar de telefon: 671-1030 Anuntul: Waqiff vinde a II-a casa de pe VineWood cu 130.000.000 $. Check Forum ! Alte precizari: Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.