Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ABORAWATABINOST

Member
  • Posts

    542
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ABORAWATABINOST

  1. Ce crac, ba, ca nu se vede-n poze. ba se vede. Atunci nu-s plusuri pe masura. ;) @@Aylin, astept apreciere pentru lauda de mai sus.
  2. Ei, hai, totusi, placerea a fost oferita de cei care n-au jucat. ;) ;)
  3. cuiva ii place profilu' meu atat de mult incat il viziteaza constant

    1. TRATEC

      TRATEC

      sa te fut in gat

  4. Neata, tristuti. Care va mai e viata? @@S K Y L I N E, tu pana la urma fusesi demis? @, tu nu stiu ce faci cu AIM in coada. @@Askhanar, tu cmf?
  5. Ba, imi pare rau, dar... stii cum e treaba... cadiobwin e putin peste tine, cu 6 puncte, la record. http://i.imgur.com/2VrJeOP.jpg Nu stiu care-i faza al chestia asta, dar... are treaba cu mine?
  6. Dar tot nu inteleg care-i gluma... de unde-ai poza aia daca esti online in joc?
  7. Ma simt luat la misto. BUT HOW? De fapt, nu, dar care-i gluma?
  8. Cred ca este destul de evident ca se tine cont doar de cei de DUPA tranzitia de la Barzini la RDT, dar da, intr-un fel ai dreptate, cu siguranta Oasis, cu toate chestile lui, are mai mult loc pe acea lista decat tohaneanu, noway, mefx, fara ca macar sa fi fost lider al mafiei RDT exclusiv.
  9. Una destul de mare, indeed. #Meghy, care, DESIGUR, va fi acceptat, nu poate da testul decat luni, din pricina faptului ca maine este plecat din oras.
  10. Nu esti, ma, asa rau. Dar ai font absolut hidos. A, da, salut, lume!
  11. Daca ai 5 fps si tu inca joci jocu' asta care si cu 99 fps e de rahat, ai probleme mintale. Pare rau...
  12. Nick: Colonelu[banH] Rank: 2 Evidența din săptămâna: 17 - 20 februarie 2014 -Luni: http://imgur.com/iiRjeyM,hdZw0mq,2LT5wSB (16-6, +10, 4 waruri, am fost invoit si nu am jucat decat la misto) -Marti: http://imgur.com/WLynqT6,8HWTsAV,Be14EBI (37-13, +24, 5 waruri) -Miercuri: http://imgur.com/7oJDxtQ,DYYpaqM,wMWRKxa,8Ujw2hT,nYSEXFf,7g009pB (55-20, +35, 6 waruri) -Joi: http://imgur.com/ZKrmdwO,YGRNw1H,IpmpFxr(42-15, +27, 3 waruri) Alte precizări: Total: 150-54 (+96) si v-am castigat 2 zone. K.
  13. Nu inteleg daca esti precar intelectual, ignorant, sau te faci, dar nu este vorba de talent. Am instigat la putina comunicare deoarece orgoliul imi indica din nou ca ar trebui sa imi demonstrez punctul de vedere, adica oful pe care mi l-am spus si azi pe /f cu privire la unii membri. Si crede-ma, neobligati sa ramana la war, mi-as fi dat un deget ca unii dintre membri sa fi iesit si sa nu fi stat pana dupa 22. Problema este ca noi ne gandim la progres si la detinerea intregului LS, si, implicit, tu cu ce ai postat te contrazici. Daca "nu toti au talentul meu", eu imi pun demisia, si puteti sa nu mai atacati. Pastrati zonele astea, nu e perfect? Avem si 40 sau cat avem, ramaneti asa si oricum nu va va intrece multa lume curand. Data viitoare cand o sa va deranjeze si-o sa va intepe-n cur atat de mult nemultumirea mea, nu imi mai spuneti "Colonelu si Anndi in LS, restul SF", bazandu-va pe mine. Multumesc.
  14. http://i.imgur.com/ad6266x.jpg Voiam doar sa va cer aceste mici detalii, deoarece sunt foarte curios, si deoarece suntem de rasul curcilor. De fapt, 2-3-4 dintre voi sunt. Sper ca, in ciuda lipsei autoritatii mele, impun macar putin bun simt si, spre deosebire de ce s-a intamplat in joc, cum ca "nimeni nu a avut scor negativ", aici sa apareti. E doar vorba de colegialitate si de bun simt, nu alta. Nu se poate ca altii sa munceasca pe coate si ceilalti sa-si bata joc. Daca nu sunteti in stare, renuntati, sau stati in HQ. Si macar cooperati.
  15. Dar am o intrebare... cum ai putut sa joci cu cod? Adica acum pe bune...
  16. Nick : Colonelu Rank : 2 Motivul invoirii: 1. de cand cu noua versiune, imi este gasita ca virus si nu imi este permis sa intru in joc 2. sunt 90% sigur ca nu pot ajunge, ca am treaba Data warului : 17.02.2014 Alte precizari : Suc... ces. Iar e Anndi cel mai bun saptamana asta.
  17. Nick: Colonelu Rank: 2 Evidența din săptămâna: 10-13 februarie 2014 -Luni: http://imgur.com/bZUWFvy,DgC5cIK,910gsKw,qJSBobt,ERPRGm0#0 (66-26; +40; 8 waruri) -Marti: Invoit. -Miercuri: http://imgur.com/EFpqAqC,oN2ucfV,E94pydN,jLZXTZA (46-18; +28; 6 waruri) -Joi: http://imgur.com/6jgtjX8,y5lxCLj,UVjsgiT,uzuiyth#3 (51-22, +29; 7 waruri) Alte precizări: 289-87 Anndi; 163-66 Colonelu. A castigat si 56 el in ziua in care-am fost invoit eu! Adica... 76.
  18. ....

    1. Show previous comments  1 more
    2. ZEW Yulo

      ZEW Yulo

      ezact colonele

    3. GGhrtTT FARAON

      GGhrtTT FARAON

      Ce buti, ala e un efect de editat in camtasia studio 8 =))), fac cerere unban chillex, si colonel tot FW ia.

    4. ABORAWATABINOST
  19. Nu te-ai gandit la asta cand mi-ai dat mie avertisment? Altceva decat asta mai stii si tu?
  20. Da, fan. A auzit-o p-aia cu "nu ma mai intorc", i-a placut si gata.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.