Jump to content

South diviNE

Member
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About South diviNE

 • Birthday 01/26/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  Florin
 • RPG1 Nickname
  [uS]diviNE

Recent Profile Visitors

1410 profile views

South diviNE's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

38

Reputation

 1. Nickname: divine Rank: 4 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Nu voi fi acasă la acea ora. Numărul învoirii(x/1)= 1/1 Alte precizări: Succes la activitate!
 2. Salut! Înțeleg ca mulți dintre voi sunteți încă la vârsta adolescentei și efectiv aveți mai mult timp de stat pe samp, însă asta nu înseamnă ca toți suntem in aceeași situație. Consider ca sunt de ajuns astea 2 activități obligatorii pe luna, nu veniți cu idei preconcepute in care sa propuneți sa se facă activități obligatorii săptămânal. Încerc totuși sa va înțeleg refugiul pe samp, dar puteți sa faceți și alte lucruri productive, nu neaparat sa stați ore întregi pe samp. Toate factiunile de pe server au minim 2 activități obligatorii pe luna, noi de ce am avea in fiecare săptămâna?
 3. Nume: Epsylon - Rank: 1 - Data evenimentului la care ma invoiesc: 28.11.2021 - Motiv: Nu poate sa intre la acea ora. - Alte precizari: I-am pus eu cererea de învoire pentru ca el este la munca.
 4. Nick: Anthony Rang: 3 Motivul absenței: Nu voi fi acasă la acea ora. Data ședinței/activității: 26/11/2021 Alte precizări: Multumesc! 
 5. Nickname: divine Rank: 4 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Nu voi fi acasă la acea ora. Numărul învoirii(x/1)= 1/1 Alte precizări: Bafta la activitate
 6. Nick: Anthony Rang: 2 Motivul absenţei: Nu voi fi acasă la acea ora. Data şedinţei/activităţii: 6.11.2021 - 21:00 Alte precizări: Succes!
 7. Nickname: divine Rank: 3 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Nu voi fi acasă la acea ora. Numărul învoirii(x/1):0/1 Alte precizări: Multumesc, distracție plăcută!
 8. am eu cmd cu keylogger daca vreti
 9. Nickname: diviNE Rank: 2 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Voi fi plecat de acasa la acea ora. Alte precizări: Bafta cu activitatea!
 10. Nickname: diviNE Rank: 1 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Nu voi fi acasa la ora desfasurarii activitatii. Numărul învoirii(x/1)= 0/1 Alte precizări: Succes!
 11. Nickname: diviNE Rank: 1 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Voi fi plecat din oras. Alte precizări: Spor!
 12. South diviNE

  Nume în joc: diviNE Contractul ales: https://imgur.com/a/e1Ch8iE
 13. South diviNE

  Nume: diviNE Contract: https://imgur.com/a/XDKwuro
 14. South diviNE

  Nume in joc: diviNE Contract: https://imgur.com/a/9m4RU03
 15. South diviNE

  Nume în joc: diviNE Contractul ales: https://imgur.com/a/oj0Z8J9
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.