Jump to content

Victory Marki

Donator
 • Content Count

  2688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Victory Marki last won the day on August 21

Victory Marki had the most liked content!

Community Reputation

523 Fantastic

6 Followers

About Victory Marki

 • Rank
  Seful tau in lumea asta sa fie doar Dumnezeu.
 • Birthday 09/08/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campina
 • Hobbies
  Ultras Victory

Previous Fields

 • Real name
  Marcel
 • RPG1 Nickname
  Marki

Recent Profile Visitors

5474 profile views
 1. Victory Marki

  Salutare, am postat un nou concurs pentru aceasta saptamana, cu premii destul de ok, va rog sa va implicati!
 2. Perioada: 16.09.2019 - 22.09.2019 Concirsul din perioada 16.09.2019 - 22.09.2019 3 constă în realizarea a 9 poze. Pozele trebuiesc facute asa: 3 poze cu cate 1 helper (o poza = 1 helper), 3 poze cu cate 1 admin (o poza = 1 admin) si 3 poze cu cate 1 lider (o poza = 1 lider). Dupa realizarea pozelor, va rog sa le postati aici dupa urmatorul model. Nume în joc: Rank: Pozele cu helperii: Pozele cu liderii: Pozele cu adminii: Reguli: *În pozele realizate va trebuii să se vadă chat-ul și mini-map-ul. *Imaginile trebuie uploadate pe https://imgur.com *Nu editați în nici un mod pozele. *Pentru nelamuriri mă puteți contacta în joc sau printr-un PM pe forum sau mesaj pe game. Premii: Locul 1 - 150.000$ Locul 2 - 100.000$ Locul 3 - 50.000$ Paramedici, succes!
 3. Victory Marki

  Nume tester: Marki Rank: 6 Nume candidat: Andu Data și ora testului: 06.09.2019 / 19:30 Punctaj test teoretic: 0/3 Punctaj test practic: 5/5. Rezultat final: Admis Supraveghetor (daca a fost cazul): - Alte precizari: Felicitari.
 4. Victory Marki

  Cu ceafa lata *tusesc* elena *tusesc* In gradina la dusmani, sa rasara bolovani.. :))
 5. Victory Marki

  @AIM AleXe22 cumva? =))))))))))) Stai chill Nightule, ca-s ca el, nu zeci, ci sute.
 6. Victory Marki

  Unul mai devreme, in loc sa faca ticket sa ii dea bunurile,a postat pe profilul tuturor adminilor dupa rpg 1 ca avea rent bike lv si nu mai are nimic acum
 7. Victory Marki

  https://postimg.cc/rKbrkg3L
 8. Victory Marki

  https://postimg.cc/MMhw9MXV
 9. Victory Marki

  https://i.postimg.cc/tTnwNfDh/4-AC52-C56-6895-41-D0-8-D36-E76-C56-D62-A36.jpg
 10. Victory Marki

  Si tu esti prea prost pentru pământul asta, nu ti se pare?
 11. Victory Marki

  Nu face nimeni haz de necaz, sau ba da, fac. Dar nu sunt pe langa amice, liderul dupa 1, a acceptat sa lucreze cu elena dupa 3, iar elena si-a luat-o in cap si a vrut sa lucreze singura si nu a reusit, afland ulterior de la un amic de-al ei din staff, n-o sa dau nume aici, ca s-a votat si ramane pikovit singur lider. Iar elena s-a dus la kelton sa "demisioneze pe motiv personal"
 12. Victory Marki

 13. Victory Marki

  Pentru cei dupa RPG3 Nu va merge daca plângeți prin cererile de demisie ca v-a injurat x si y, daca intr-adevăr va înjura cineva, nu ati fi procedat asa. sunteti 30 de oameni, in loc sa va puneți pe ala de v a injurat, ieșea cu 3/3 lejer, si sunteți 30, nu 3. Mi se pare cea mai absurda idee sa iti dai demisia din cauza ca “Fara Elena moare paramedics” pai bai băiatule, tu vii dupa Rpg3 unde ai intrat in para cu 30 ore jucate si ai rank 5 la level 20 si comentezi nu stiu ce? Voi aveti de pierdut, sunteți destuli de slabi daca v a influențat o fata pe toti, sa va dați demisia crezând ca o sa ne faca rau =)))) stati dupa ea ca iepurii sa dați 10 numere la secunda ca sunteți sătui de bătăile din podul palmei. incetati cu amenitarile la adresa mea pe privat ca nu ma afectați, sunteți tari intr un joc, ce sa zic, am o durere despre asta fix undeva. Cei ce si au pus demisia sunt in acelasi clan majoritatea si pe toti ii are Elena la prieteni. daca nu s p pile aici cum sunt atunci? daca nu, sunteți pupincuristi, v ati facut o cu mana voastra. Succesuri daca v ar fi durut undeva de para ca se destramă din cauza noastra nu mai plângeati prin demisii, ati pus toti intr un interval de o ora. aveti leavefaction
 14. m am uitat la rankul tau si sunt de parere ca esti un fraier!

  1. Victory Marki

   Victory Marki

   Mane, fraierul face ce poate .. eartama mane

 15. Victory Marki

  Ce disperati sunteti fratilor, se da rollback, practic aveti contul cum il aveati ieri la ora 08:00, ce e asa greu de inteles? ai luat infernus dupa fuziune din ds, iti ia infernusu si iti da banii inapoi, ai luat fw, ti l scoate, ai luat rank, te retrogradeaza, ai luat la bot, iti mai dau odata. Daca dati wipe sau lasati serverul inchis ceva vreme, o sa creasca rata sinuciderilor in ro.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.