Jump to content

Sezonul 2 de Maraton a început. Detalii aici

Victory Marki

Donator
 • Content Count

  2646
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

305 Impeccable

3 Followers

About Victory Marki

 • Rank
  Seful tau in lumea asta sa fie doar Dumnezeu.
 • Birthday 09/08/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Yahoo
  marcelmarian988@yahoo.com
 • Skype
  -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campina
 • Hobbies
  Ultras Victory

Previous Fields

 • Real name
  Marcel
 • RPG1 Nickname
  Marki

Recent Profile Visitors

5252 profile views
 1. Victory Marki

  Hai sa faca clan Xp mai greu, ca o sa si mai faca dracu clanuri, ce misto era frate inainte, donați 3€ iti schimbai numele, chat la clan pe /wt, munceai pe rupte pentru un infernus, acu le ai dat mura in gura, ai pierdut jucatori si acum încercând sa ii recuperezi, ii pierzi si pe ceilalti, cu update-urile tale de 2 bani. Mai bine ii dădeai lui phenomzor niste bani cand v a propus anticheatu, dar v ati dat mari scripteri. in mapping doar, nici acolo, ca v ati bătut cucul de delliks.
 2. Salut, mai ai euro pe clienti?

 3. Victory Marki

  Nick: Marki Level: 43 Vârstă (reală): 21 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Din 2010, va saluta keenan whitee, Clayton, Mr.GhostX, Marcel.vicious RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie? Nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa obțin aceasta functie deoarece imi place sa ajut persoanele, vreau sa fac totul sa fie bine, sper sa va pot multumi pe toti Ce intenționez să fac pentru jucători: Fapte nu vorbe. N o sa enumăr prea multe aici pentru ca nu mi place sa ma laud. Vreau sa va ajut pe toti, sa ofer un sprijin începătorilor, sa va fac viata mai ușoară si sa facem o campanie unita.
 4. Nick: Marki Rank:6 La ce ma invoiesc (sedinta, antrenament, activitate, war):War. Data la care nu poti veni:12:04:2019. Lipsesc din motivul: Plec spre casa, de la facultate, nu pot ajunge. Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari:Bafta la wars, multumiti-va ca v-am prins 2 attack-uri, chit ca le pierdem, macar va jucati si voi.
 5. Victory Marki

  Nume: Gunnter Rank: 1 Data sanctiunii: 5.04.2019 Suma depusă: 5.000$ Motivul amendării : - la war Screenshot https://postimg.cc/XppdNr2Z
 6. Victory Marki

  Numele produsului: 100 euro clienti.b-zone.ro Model: Virtuali. Starea produsului: - Detalii despre produs: euro pe shop.b-zone.ro, cu care puteti cumpara gold pe serverele rpg, sau alte chestii ce apartin de aceasta comunitate, clear warn pe forum, iteme pe minecraft, etc. Preţ: -transfer bancar 1 euro = 3.5lei. -paysafe 1euro=4lei Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): - Metoda de plată: Bancar, paysafe, predare personala (Oriunde in jud. Prahova). Contact: PM. Imagini: - Alte precizări: Astept Pm.
 7. Un nou inceput pe YouTube. Abonati-va: https://youtu.be/OMbDYhENzjE

 8. Nick-ul tau: Marki Server: rpg1 Descrierea bugului: dupa ce s-a acordat premiul de la masa, castigatorului, in aceeasi secunda mi a aparut ca am ridicat eu miza cu 1kk si mi-a luat din cont... Screenshot(s) https://postimg.cc/vgpzy1JL
 9. Victory Marki

  Nick: Marki* Rank: 2* La ce mă învoiesc: Activitate alaturi de National Guard din data de 10.03.2019* Lipsesc din motivul: Sunt in deplasare.* Alte precizări?: trup si suflet pentu fcp
 10. Victory Marki

  Sioooo. Aveti careva un mod misto pe sniper? Mi-as modifica sampul, m-am plictisit de el. Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun.
 11. Victory Marki

  Nume în joc: Marki Contract: https://postimg.cc/kDBnzhXG
 12. Victory Marki

  Nick: Marki Rank: 2 La ce mă învoiesc: Activitate Lipsesc din motivul: Am un majorat diseara si sunt la 100km de casa, sper sa nu fie vreo problema Alte precizări?: Multumesc pentru intelegere!
 13. Victory Marki

  Bine v-am regasit Hitmenilor, mi-am recuperat intr-un final si contul de pe forum, ce faceti? Cum o duceti cu raportul?
 14. Nick: RaulKing. Rank: 2 Motivul absentei: Cine sta sambata seara in casa? pe bune acum, sunt plecat la o petrecere Data activitatii/sedintei: 13.01.2018 Alte precizari: Bafta!
 15. Victory Marki

  Iti dau eu cont ma, nu fi nub. Restu ce faceti? Mi-e dor de voi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.