Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Estrada

Member
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    B-Zone Sa-mp

Previous Fields

  • Real name
    Dan
  • RPG Nickname
    Estrada

Estrada's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

5

Reputation

  1. Nick: Estrada Level: 73 Vârstă (reală): 24 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 3 ani si ceva. Poză cu /stats: http://imgur.com/CqP0aY0 Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Vreau sa fiu primar deoarece consider ca in toti acesti ani pe acest server, cu bune cu rele nu am fost de folos cu nimic... Vreau sa ajut cat de multi playerii deoarece am fost si eu incepator si nu am fost ajutat de nimeni nici macar cu un sfat,stiu cum este sa o iei de la inceput pe un server destul de dificil. Daca voi fi ales primar chiar vreau sa ajut toti playerii de pe b-zone, eu nu promit multe minciuni ca ceilalti candidati ai mei, eu spun lucruri pe care le voi intemeia, sunt un om de cuvant care isi vede de "lungul nasului" si care ii place sa se distreze foarte mult, unii dintre noi mai avem si defecte, nu exista om care sa nu aiba defecte, daca chiar vreti sa devin primar, Votati Estrada[ADM]! Ce intenționez să fac pentru jucători: Vreau sa ajut playerii cu mai multe evente de tip "deagle" pentru a se antrena si ei pentru viitoarele lor factiuni, eventuri de 100.000$, bani de licente, bani de buzunar, chiar daca nu am eu bani in /stats, dar am masini pe care le voi vinde,am multi prieteni care ma vor ajuta cu eventurile si o parte din premii, voi face eventuri zilnic,vom avea multe eventuri de tip find & bring,V.I.P,LMS(with cars),SMS si multe altele nu ma prea pricep sa vorbesc mult vreau sa fac fapte,program: Luni-Vineri: Ora 13:00- Event special de 50.000$ Ora: 16:00- Event deagle pentru incepatori de level 5-15 Ora 19:00- Ajutor playeri cu level-ul 2-8 Ora 21:00- Event special de 100.000$ Sambata-Duminica: Ora 09:00- Event race cu masini de 50.000$ Ora 11:00- Event special de 50.000$ Ora 15:00- Event deagle mafii de la rank 4+. Ora 18:00- Event deagle civili (orice level) Ora 21:00- Discutii cu playerii in fata primariei pentru nelamuriri. Ora 23:00- Event special.
  2. Raport de activitate Rutieră: Raportul de activitate cu numărul: 1 Numele membrului: Estrada Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 11/07/2013 - 13/07/2013 Număr de licențe suspendate: 7 http://postimg.org/gallery/25kog7dk/ Număr de amenzi date ( faruri oprite, materiale fără licenţă, hidraulice, vânzare de arme, depăşirea limitei de viteză, pesti fara licenta,mers pe partea carosabila ): 44 - http://postimg.org/gallery/6qb49tse/ Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 0 Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 58 Alte menționări: Am intrat Joi si de aceea am doar 58 puncte.
  3. Nume in joc: Estrada Level: 54 Varsta(reala): 22 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De 2 ani. Factiuni precedente : The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Stracci Family,National Guard,The Paterno Family,Tow Truck Company,School Instructor Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor ► Rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit pentru ca aveam niste colegi cu care nu ma intelegeam si am preferat sa ies. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor,The Stracci Family,The Barzini Family► Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si m-a atras inca de cand am intrat prima data pe server,in plus am si prieteni aici. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane contra unei sume de bani si rezolvarea contractelor cat mai bine in silent-mode. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/no2lhohkd/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.Am facut Vehicle-Deathmatch. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Am stat civil 6 luni pentru ca imi doresc foarte mult sa ma alatur agentiei.Multumesc pentru timpul acordat!
  4. Nume in joc: Estrada Level: 53 Varsta(reala): 22 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : De 2 ani. Factiuni precedente : The Barzini Family, The Tattaglia Family, The Stracci Family,National Guard,The Paterno Family,Tow Truck Company,School Instructor Rank-ul ultimei factiuni : School Instructor ► Rank 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am iesit pentru ca aveam niste colegi cu care nu ma intelegeam si am preferat sa ies. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : School Instructor,The Stracci Family,The Barzini Family► Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Pentru ca este o agentie serioasa si m-a atras inca de cand am intrat prima data pe server,in plus am si prieteni aici. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu asasinarea unor persoane contra unei sume de bani si rezolvarea contractelor cat mai bine. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 ore Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimg.org/image/rb29hbkrh/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1/3 Mi-am iesit odata din fire si am injurat un player. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da.M-a filmat cineva cand ma bateam cu un prieten. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Multumesc pentru timpul acordat!
  5. Nume in joc: Estrada Level: 41 Varsta(reala): 22 Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 1an Factiuni precedente : School Instructor,The Barzini Family ,The Stracci Family Rank-ul ultimei factiuni : 2 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Am fost plecat din tara Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 3 The Stracci Family De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Imi place sa fiu un asasin platit,dar cel mai mult imi doresc in hitman deoarece noaptea nu are cine sa faca contractele si sa-i razbune pe oamenii care au pus contractele. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Cu lichidarea unor jucatori intr-un mod foarte discret in schimbul unor bani. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) --- Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7 Nickname-uri anterioare : ---- Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://postimage.org/image/fppmapu3l/ Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 1 /ad aiurea Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Da din cauza unei certe. Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : imi doresc foarte mult in aceasta agentie.Multumesc!
  6. Noapte buna baieti,trebuie sa ma trezesc la 8:00 la munca pffff ma apuca si draci haideti ca postez raportul cand vin la 18:00,inca o data noapte buna
  7. Tocmai am iesit si eu noapte buna,maine poate vand si eu o licenta,2,3 doar de la estrada ti-o iei
  8. Nume in joc: Estrada Level: 37 Varsta(reala): 18 Ani Sex (masculin / feminin) : Masculin De cat timp jucati pe server? : 6 Luni Factiuni precedente : The Stracci Family - Rank 2 - ShinyShadows School Instructor - Rank 2 - Weber The Barzini Family - Rank 1 - Devil National Guard - Rank 1 - ChevChelios The Paterno Family - Rank 1 - B0d018 Tow Truck Company - Rank 1 - Taryd0n The Barzini Family - Rank 2 - Devil,Andrey. The Barzini Family - Rank 2 - Kobra Rank-ul ultimei factiuni : The Barzini Family - Rank 2 - Kobra Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : Mi-am depus demisia deoarece am stat foarte mult timp in mafie si vreau sa incerc ceva nou,ceva greu pentru mine. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : The Stracci Family,School Instructor,The Barzini Family - Rank 2 De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Doresc sa ma alatur Agentiei deoarece vreau sa incerc ceva nou,ceva greu,sa ajut agentia,simt ca sunt un Hitman adevarat,vreau sa ma alatur sa imi fac noi prieteni,sa invat ceva nou de la cineva cu mai multa experienta decat mine,de aceea as dori sa ma alatur Agentiei. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Eu consider ca aceasta Agentie se ocupa cu asasinari prin intermediul unor contracte contra cost. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Desigur Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Nu Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : - Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 7-8 Ore,tin sa apreciez ca nu sunt scolar,de aceea imi dedic aproape tot timp-ul in Game. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://imgur.com/8UL1W Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0/3 Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : - Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : - Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Da Alte precizari? : Va multumesc
  9. Retrag,revin alta data cu o cerere,ma scuzati
  10. Noapte buna Abea astept si eu maine oricum ma trezesc tarziu daca m-am pus in pat la ora asta,cred ca fix pe la vro 18:00 ma trezesc
  11. Mda....iar a picat serverul,bug la masini este...poate so buli de tot serveru
  12. Noapte buna all,ne auzim maine in game,maine zi libera
  13. Noapte buna,abea astept maine,maine o zi plina de war-uri :X:X
  14. Noapte buna la toti,ma bag si eu la somn ca maine dimineata am antrenament,ne auzim cand vin Vedeti ca a inceput inscrierile la YM Pool,bagativa eu m-am inscris pentru prima oara....sa nu ziceti ca sunt rau,vam anuntat
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.