Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

StrikeR

Donator
  • Posts

    1059
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StrikeR

  1. Tai Lopez is an investor, partner, consultant, or advisor to over 20 multi-million dollar businesses.
    Do you want to earn money by partnering with him?

    Go here to see for yourself how it works: http://cashfloww.com/T3727815
     

  2. Salut, protectia aceea tu m-ai pus sa o pun deoarece am stabilit ca vom construi un spawner de wither in warp shop-ul tau. Asa e, dupa ce ai inceput cu comportamentul tau de nesuferit ne-am certat si mi-ai spus sa sparg protectia, am spart-o. Iti doresc o zi faina!
  3. Today i'll be at training, good luck and increase in work!
  4. Tepan, la citat apare de 2 ori "BUT" , oto daca s-ar vedea textul mai bine ar fi perfect. In rest v-a iesit bine. Va multumesc, mai astept 1,2 creatii poate ies exact cum vreau
  5. Nick:StrikeR. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine):http://postimg.org/image/x2mggq6vj/db404268/ ceva de genu . Text:“I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion'." -Muhammad Ali Dimensiuni:Mare, maxima. Alte precizari:Textul sa fie exact la fel cu un font care credeti voi ca merge mai bine pentru un citat.
  6. Eu am gresit pentru ca ti-am dat voie sa iesi din PVP ca sa nu te omor dar data viitoare nu voi mai proceda la fel, data viitoare vei fi sanctionat conform regulamentului. Mihay are dreptate regulamentul se aplica pentru toti.
  7. Mihay, noi asa ne-am inteles de la bun inceput, ti-am explicat. In fine nu mai conteaza. Xes a fost scos din jail.
  8. Sa existe un sky wars pe server. Cu ce cred eu ca ar ajuta?Ar fi mult mai distractiv iar playerii nu s-ar mai plictisi. Descrierea: o comanda in care sa te teleporteze la arena sky wars,la inceput vei fi intr-un cub de sticla pana cand vor fi minimul de playeri stabilit de script cand e gata se va sparge cubul de sticla si va incepe sky wars-ul.Ce este sky wars-ul mai exact:Un razboi care are loc pe cer si primul care ramane in viata castiga. Totul sa se petreaca pe o insula unic generata sau macar sa avem o gama variata de unde alege pentru a nu ne plictisii. Castigatoru' cat si cel care a pierdut sa fie punctati cu niste puncte care pot fii folosite la deblocarea mai multor mape. Se mai poate face si un top cu puncte. Sky wars poate sa fie de 2 tipuri: pe echipe sau fiecare pentru el. Pentru a va face o idee in legatura cu cum arata sky wars:https://www.youtube.com/watch?v=tpT89oNI6FY
  9. Nickname:StrikeR. Rank:1. Numar comenzi reusite:50. Numar teste date: - Poze:http://imgur.com/a/HSO8W
  10. Salut baieti,m-am intors ce mai faceti?
  11. Orice produs cumparat de pe refferalul meu: http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=537 va aduce recompense din partea mea.

  12. Nickname:StrikeR. Rank:1. Numar comenzi reusite:60. Numar teste date: - Poze:http://imgur.com/a/c1wy4
  13. Nickname:StrikeR. Rank:1. Numar comenzi reusite:50. Numar teste date: - Poze:http://imgur.com/a/yL7Q5
  14. Nickname:StrikeR. Rank:1. Numar comenzi reusite:80. Numar teste date: - Poze:http://imgur.com/a/M9DyQ
  15. Salut! back de la scoala,ne vedem in game.
  16. Salut,ce faceti baieti? Eu acum mi-am inceput raportul.
  17. Lerrys,baietas,unde scrie ca nu am voie sa parasesc PVP in timp ce ma bat cu cineva? eu zic sa citesti regulamentul cu atentie inainte de a face o reclamatie aiurea. O seara frumoasa !
  18. Model de postare pentru echipa rutiera Raport de activitate Rutiera: Raportul de activitate intocmit de (Ofiter StrikeR), echipa ROADS. Numarul raportului:3. Numar de licente suspendate:5.- http://imgur.com/a/pMltM Numar de amenzi acordate:45.- http://imgur.com/a/7YMqV Numar de obiecte confiscate (arme, droguri, materiale):0. Numar de wanted-uri "neconformare ordin" acordate:6.- http://imgur.com/a/MVZpW Jucatori ajutati:0. Punctaj TOTAL:61. Alte mentionari:Raportul l-am facut in 2 zile pentru ca am avut o problema aceasta saptamana si de aceea am facut asa de putine puncte. Data in care a fost intocmit raportul de activitate: 24.04.2014 - 25.04.2014.
  19. Raport de activitate Rutiera: Raportul de activitate intocmit de Officer StrikeR, echipa ROADS. Numarul raportului:2 Numar de licente suspendate:8 - http://imgur.com/a/cpMOS Numar de amenzi acordate:51 - http://imgur.com/a/91Us7 Numar de obiecte confiscate (arme, droguri, materiale):0. Numar de wanted-uri "neconformare ordin" acordate:4 - http://imgur.com/a/Ea5zL Jucatori ajutati:0. Punctaj TOTAL:71. Alte mentionari:Am avut multe de facut aceasta saptamana si de aceea nu am putut face foarte multe puncte. Data in care a fost intocmit raportul de activitate: 13.04.2014 - 17.04.2014
  20. Orice produs cumparat de pe refferalul meu: http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=537 va aduce recompense din partea mea.

  21. Raport de activitate Rutiera: Raportul de activitate intocmit de Officer StrikeR, echipa ROADS. Numarul raportului:1. Numar de licente suspendate:13 - http://imgur.com/a/RSbQT Numar de amenzi acordate:113 - http://imgur.com/a/rwwQp Numar de obiecte confiscate (arme, droguri, materiale):0. Numar de wanted-uri "neconformare ordin" acordate:11 - http://imgur.com/a/TQ3Vk Jucatori ajutati:0. Punctaj TOTAL:150. Alte mentionari:Puteam sa fac si mai mult dar am zis sa il postez acum ca sa scap. Data in care a fost intocmit raportul de activitate: 07.04.2014 - 12.04.2014
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.