Jump to content

zYnc

Donator
  • Posts

    1371
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zYnc

  1. Nick: zync. Rank:1 Data la care nu poti veni:11/10/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):WAR Lipsesc din motivul: sunt de munca Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Succes.
  2. Nick:zync. Rank:1 Data la care nu poti veni:4.10.2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Lipsesc din motivul: am un majorat Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta la waruri
  3. Nick: zync Rank:1 Data warurilor la care nu poți ajunge:09 08 2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: am putina treaba si nu stiu daca pot ajunge Alte precizări:
  4. zYnc

    Multumesc tuturor, am ales una care imi place, T/C pls.
  5. zYnc

    Nick: zYnc. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/uluh1CG sau asta, dar fara darius, http://imgur.com/0AmW3QJ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Si vreau sa vad si alte poze, ca sunt frumoase pentru avatar. Text: zYnc. Dimensiuni: O dimensiune care sa dea mare la poza de avatar pe forum. Alte precizari: Mersi
  6. Nick: zYnc. Rank:2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 12:01:2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii:Sunt plecat si nu pot ajunge la war. Alte precizări: Succes!
  7. Nick:zync. Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 07:01 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii:Nu pot ajunge Alte precizări:MUltumesc
  8. Nick: zYnc. Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 14.12.2015 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Probleme de familie. Alte precizări:Multumesc si bafta la war.
  9. Gata cu sa:mpul, va urez succes si multa bafta!! Va pupa zYnc.-> RETRAS

  10. zYnc

    Ba cine naiba tot da atack in LS? aveti chef de glume? mai e si primul atac...nu mai dati decat sa dati in ls...noi dabea ne-am luat hq si dam atac ls?
  11. Nick: zync. rank: 1 Ziua: marti Ma invoiesc de la : waruri Data:23/12/2014 Motiv: Sunt plecat din oras Numar de invoiri pe aceasta saptamana : 1/2 alte precizari: bafta
  12. Buna seara! Se pare ca asta va fii ultimul meu post in acest topic, am decis sa las liderul deoarece nu mai am timp de samp atat de mult . Sper sa las factiunea pe maini bune si sa se ocupe mai mult decat am facut-o eu, am propus pe Tody,Tantu. Aveti grija de voi si cand ne vedem pe server sper sa tinem legatura imi pare rau ca fac acest lucru dar nu mai am timp imi cer scuze daca v-am deranjat/enervant, salut si aveti grija de voi.
  13. zYnc

    @, Demisie acceptata.
  14. zYnc

    Pack demisie respinsa te-ai razgandit. In rest demisii acceptate.
  15. zYnc

    @@PacK LORD, demisie acceptata.
  16. zYnc

    Demisii acceptate. George si seba mi-ati spus ca retrageti=cerere respinsa
  17. zYnc

    Demisii acceptate.
  18. zYnc

    Am prins 2/2 , maine sa va vad la war.
  19. zYnc

    @, Demisie respinsa. Calmeazate pentru niste culori pe turfs nu are rost sa-ti faci nervi.
  20. zYnc

    Am gasit o alta solutie, topicul cu invoiri si inactivitate vor sta inchise asa ca faceti toti posibilul sa veniti la war sau fw.
  21. zYnc

    @@gtracingflorinacyo, Demisie acceptata, pacat ca nu spui adevarul.
  22. zYnc

    @, Demisie acceptata. Bafta si tie la munca si la femei
  23. zYnc

    Salut, baieti asa va vreau sa ascultati si sa intrati 25+ la war ca sa avem sanse asa in 19-20 nu avem sanse din cate ati vazut ne-am chinuit putin si in 26+...vedeti sunt baiat cu voi avem glume nu ma supar dar la war va rog sa ascultati din cate ati vazut am inceput cu fw...pe and deja l-am demis nu am nevoie de zeii aici care fac +10 daca nu asculta..o seara faina va doresc
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.