Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MrEsquire

Member
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MrEsquire

  1. Salut, am decis sa imi dau demisia, vreau sa va transmit cateva cuvinte. Va multumesc pentru tot! Timpul este foarte pretios si nu il mai pot pierde aiurea, anul 2016 aproape s-a terminat si NU am realizat nimic. Joc SA:MP de mai bine de 5 ani, apogeul acestui joc s-a atins si este in cadere libera. Pe la 13 ani jocul era gorzav si numai la asta ma gandeam pe cand prietenii mei ma invitau sa ies cu ei pe afara iar eu ii refuzam. Acum la 16 ani realizez ca cele mai importante lucruri din viata sunt: familia, scoala si prietenii. Un motiv din care am decis sa aplic in aceasta factiune a fost faptul ca S4bin isi alegea membrii buni si am considerat ca se merita sa pierd 5 ore pe saptmana cu voi. Nu pot sa mai spun asta si acum cand realizez ca exista unii copii care sunt clar dependenti de acest joc si sunt cu ochii pe mine asteptand sa fac o mica greseala pentru a ma "pedepsi". Jocurile sunt facute ca sa ne distram, cand avem chef de ele insa in samp totul e diferit, esti obligat sa intri sa faci acel raport. Mai ales, in weekend suntem solicitati pentru niste chestii total "aiurite". Dupa parerea mea decat sa stau o ora la sedinta sau antrenamente mai bine imi petrec ora aceea cu familia sau cu prietenii. Exista un colectiv in acest joc dar peste 2-3 ani cand jocul asta nu va mai exista cu cine o sa va petreceti timpul? Cu "X-ulescu din LSPD" ca erati buni amici pe samp? Sau o sa aveti o problema pe care nu o puteti rezolva singuri la cine o sa apelati? O sa dati report?. Sunt convins 100% ca o sa ziceti "uite-l si pe asta cum a fost, nu iesea din casa pentru samp" dar o sa negati ca voi sunteti in aceeasi situatie. Acestea au fost cuvintele mele de incheiere, o sa tin legatura cu voi pe wapp, desigur daca nu o sa ma dati afara. #SFPDPower
  2. Cosmin09 o sa primeasca ban pt 24h pana raspunde un admin! Iau aceasta decizie deoarece nu vreau sa plangeti dupa pentru iteme.
  3. Salut, eu nu observ ca in aceste dovezi nu iti merge ferma. In al doilea rand nu vad ca ati setat un timp in care sa o faca, poate altii au si o viata personala. In al treilea rand nu vad conditiile pe care tu le-ai adus in reclamatie (sistem semi-automat)!
  4. Tin sa mentionez: Nu ma introduceti in nimicuri! Dupa iar o sa pice pe mine toate prostiile astea! Deja cica scandalul e din vina mea.
  5. De ce se baga Twin? Pai atata timp cat tu prietene ai pus la martori tot serverul isi poate da cu parearea! In plus are si dreptate 100%. Dovada: P.S. Sper sa ajungi departe cu comportamentul asta!
  6. Salut Bacca, toporul lui chiar daca este modat cu smite 5 sau cu altele care nu sunt pentru topor NU ofera nici un avantaj! In plus el nu a atacat pe nimeni! Facem niste teste pentru hackeri si nu trebuie sa fie pe /v, daca voi il atacati cu kit tools el doar se apara! Daca doresti iti pot pune dovezi cand incercam sa testam un hacker. Tin sa mentionez ca daca tu incerci sa faci post la toti din staff, chiar sub alte nume nu iesi in fata cu nimic. P.S. Respecta modelul de titlu Reclamatie-nume player-motiv (scurt si la subiect)!
  7. Salut, vreau sa iti prezint dovezile pentru care ai luat ban: Dovada ca acel chest era al tau: http://imgur.com/VLfCeDy O sa iti reduc banul la 4 zile (trebuia 5 dar sa zicem ca a trecut o zi de ieri). Data viitoare vreau sa nu te mai prind cu asa ceva, trebuie doar sa le raportezi la un admin. De asemenea vreau sa imi zici de la cine le ai (pe cine ai omorat).
  8. Salut tinere post-hunter, pentru inceput, acest post este facut aiurea (modelul este: Reclamatie-Numele celui reclamat-Motivul). Ikarus are voie sa iti verifice cuferele daca el considera asta cu conditia sa nu iti fure nimic si 100% nu a furat nimic.
  9. Imi pare rau baieti ca nu am putut sta alaturi de voi, dar unii chiar nu pot intelege ca daca stai in casa cu fratele tau aveti automat acelasi IP, iar astfel eu am luat interdictia pentru ca Motarel este fratele meu. Succes la cucerirea LS, poate voi reveni cu alta ocazie.
  10. Nume în joc: Edi Numele celui reclamat: Playermti Descrierea situatiei: Dupa ce am spus ca am putina treaba si ca revin la arena PVP acest helper a dat /tp la mine si eu l-am rugat sa plece si l-am intrebat ce vrea. Ce a raspuns ca vrea el o sa vedeti in poze. @playermti, daca ai pofte nu mai apela la noi, du-te si marturiseste faptele astea familiei tale, poate tatalui tau, poate te ajuta. #MLGstaff Martori: Consola Poze/Video-uri: http://imgur.com/qq9FDUO http://imgur.com/AeN7xuH http://imgur.com/lZtipsn Alte precizari: $@|_ |_| T
  11. Cand incerc sa pornesc clientul de minecraft (nu e cont premium) imi scrie mare pe ecran MINECRAFT apoi dispare si nu se mai intampla nimic.
  12. Nick: BeyondOwn Rank: 1 Ziua : Duminica Ma invoiesc de la: Sedinta Data: 29.03.2015 Motiv: Nu imi merge PC Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Lui Beyond nu ii merge PC-ul si ii fac eu invoire.
  13. Nick: Mr.Esquire Rank: 1 Ziua : Duminica Ma invoiesc de la: Sedinta Data: 29.03.2015 Motiv: Am plecat din oras este o urgenta sper sa intelegeti dar nu pot da mai multe detalii. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Multumesc.
  14. T/C va rog, Ati primit toti +1, aveti talent.
  15. Nick: Mr.Esquire Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://imgur.com/a5O1vKo Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Sa scrie Mr.Esquire undeva jos cu o culoare potrivita. Dimensiuni: Sa fie ok pentru avatar Alte precizari: Multumesc foarte mult aveti + 1 toti!
  16. Nume în joc: Edi Numele celui reclamat: Gameplay_Hd Descrierea situatiei: Gameplay_Hd (de cand joc pe server nu l-am mai vazut) era la pvp si m-am dus sa il omor, pana sa ajung sa ii iau dropul deja primisem kick pe motivul care o sa il vedeti in poza (eu nu pot sa inteleg limba care o vorbeste, imi cer scuze dar eu nu invat limba aia la scoala). Martori: David Poze/Video-uri: http://imgur.com/vrxiyiA Alte precizari: Sper sa primesc ce avea pe el cand l-am omorat si sa nu se mai repete asa ceva! (Doresc si XP-ul care il avea)
  17. Eu nu am nici un item de la QMenthoL, acesta a fost un set facut de mine. Nu pot sa filmez cand ma lupt in arena pvp deoarece sensibilitatea creste foarte mult in acel moment. Eu cred ca ajunge ca am facut ss cand tu esti la pvp cu itemele alea. Daca tu pe topor ai si fire aspect si simte, iar pe armura fire portection si protection, atunci conteaza destul de mult bonusurile acelea.
  18. Nume în joc: Edi Numele celui reclamat:Kepa Descrierea situatiei: Eram la pvp, kepa face dive in mine, reusesc sa scap deoarece alti playeri din jur chiar si cel omorat de 2 ori s-au bagat sa ma apere. Dupa ce am scapat din arena ma uit in chat si observ ce are Kepa pe toport, ma gandesc ce are pe armura. Armura mea a fost distrusa in procent de 75%, doar pantofii au mai ramas ( http://imgur.com/G1yYltZ ). Vreau sa mentionez cu un set full thorns 3, unbreaking 3, prot 4, dureaza aproximativ 4 zile sa fie facut. Martori:ovidiu123 Poze/Video-uri: http://i.imgur.com/Oncahzd.png Alte precizari: Sper ca setul meu sa imi fie inapoiat deoarece nu este corect ca el sa aiba pe topor asa ceva, daca pe armura mai are si prot 4 si fire port 4, e clar. Doresc doar Eu, Kepa si Katzuno respectiv Mosladatorie sa comenteze in acest post. Daca alti playeri au dovezi rugati-l pe kepa sa le posteze.
  19. Esti helper nu? Aproape Moderator, alo!!!??? Pozele editate nu se iau in considerare!!!1) Nu ma intereseaza ca scrie pe /a cineva si 2) Poate tu nu ai editat doar ce era pe /a. In poza cu mine ma faci sa rad ). L-am jignit eu pe sNrobert? I-am pus o intrebare... (oricum nu stia sa raspunda). Da steven ala sunt eu, acum ce arati? Cat de inteligent esti tu si cat suferi? GG gandesti la un procent de 0% si suferi la maxim.
  20. Vreau sa vad de unde stii tu asa bine ca stam in aceiasi casa si ca vorbim pe skype. Soo... Hello Bloodies P.S. dedicatie pentru tine, adevarat, chiar foarte adevarat...
  21. Stai calm, nu o sa fiu sanctionat pentru asa ceva, nu te-am jingit, vorbeam cu dani, si majoritatea au fost niste concluzii, si ce am zis eu acolo de retard ma refeream la dani ca daca vorbeste prea mult cu tine ramane retard. Dani nu te-a jignit, suferi prea mult tinere, nu mai am ce spune de tine decat atat: Hello Bloodies!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.