Jump to content

South Ashima and Marlboro

Member
  • Posts

    649
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by South Ashima and Marlboro

  1. Nickname: [uS]AshimaPetrisor Level: 34 Bara RPG sau poza cu [/stats]: Factiunea din care faci parte: Civil Pachetul dorit: Pachetul numarul 4 Am citit si luat la cunostinta regulile cu privire la pachete de anunturi: Da Numar de telefon (daca este cazul): - Anuntul: Clanul oficial Ultras South [uS] recruteaza playeri cu level 30+ si cu o vechime. Anunturi date cand sunteti online/offline: 400+ online Alte precizari: -
  2. Nickname: MarlboroRecord Rank:1 Numar comenzi reusite: 44 Poze: Raportul 2
  3. Pentru cei care au lipsit de la petrecere Si al doilea filmulet Edit 1 Asa e mai bine?
  4. Felicitari sefa, in sfarsit ai ajuns pe locul tau:D Dece nu ti-ai pastrat skinul de fata?
  5. Nickname: MarlboroRecord Rank: 1 Numar comenzi reusite: 54 Poze: Raportul 1
  6. Ma bucur ca am putut sa te cunosc ca si persoana, chiar si pentru putin timp. Mult succes in ceea ce faci
  7. Cu asta fiind spune, pentru cei care nu stiu deja, am ales sa ma indrept catre alt drum. Totusi daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoate la School Instructors sau activitatea de instructor puteti sa imi dati PM si am sa va raspund. Mult succes in continuare
  8. Willow, imi faci si mie un mic logo cu Taxi LS + MarlboroRecord cam ca dimensiunile semnaturii tare? Te rog frumos.
  9. Si uite ce facem noi cand ne plictisim la 2 noaptea ) http://www.youtube.com/watch?v=muzLLDo0ZNU&feature=youtu.be
  10. Daca accepta asta chiar ca ma apuca rasul.... adica nu stiu... Eu sunt mai strict de felul meu, am venit pe B-Zone, i-am citit regulamentul asa fac oriunde nu trebuie sa fiu bombardat cu informatii din regulament tot timpul. Eu si acum mai inchid din instinct cand mi se da /showlicenses si sunt nevoit sa cer din nou. Hai sa iti prezint si reversul. La tranzactii este un dialog care iti prezinta niste detalii, ai vazut tu eliminate inselatoriile? Eu mai demult am propus ca atunci cand iei sanctiune pentru DM sa ti se suspende licenta de arme 1-2-3 zile in functie de gravitate si mi s-a refuzat. Asa elimini DM.
  11. Voi chiar nu intelegeti ca nu John_Oanca a facut postul?
  12. Trebuie sa intelegi ca nu John_Oanca a raportat-o pe Cristina. SI am sa va dau dovada cu acest lucru cand o sa imi dati dovada cu cel care v-a spus ca John_Oanca a raportat-o.
  13. Trebuia facut in textdraw exact cum era in propunerea facuta de winston care era pentru /licenses nu pentru /showlicenses nu in dialog box precum amatorii....
  14. Da dar e urat update-ul.... nu l-a cerut nimeni nu ne-a consultat nimeni... de altfel cand vine unu cu o modificare imediat zice ca e bine cum este acum.... pai ?
  15. Kelton a zis: Modificați voi raportul ca să nu vă încurce, nu modificăm noi scriptul ca să fie prost pentru restul și bine pentru voi. care ceilalti?
  16. Nick-ul tau: AshimaPetrisor Rank: 4 [ Spuervisor ] Nick-ul celui testat: [RPG]Gaby Punctaj (x/39): 37/39 [ Admis ] Alte precizari: Bun venit în School Instructors! Mai citeşte odata tot. Le stii dar ai scapari. Nu ai citit atent. Nick-ul tau: AshimaPetrisor Rank: 4 [ Spuervisor ] Nick-ul celui testat: Dr. Prototype Punctaj (x/39): 37.5/39 [ Admis ] Alte precizari: Bun venit în School Instructors! Nu mai fii repezit
  17. Tu stii ce aiurea se vede pe rezolutie maxima? Sau macar posibilitatea de a alege ce varianta vrem. Nu imi place acest update.
  18. Astepti sustinerea voastra - http://forum.b-zone.ro/topic/224618-propunere-showlicense/
  19. Prietene aici nu esti in medici sau in clanuri ca sa faci chat. Aici se discuta chestiuni strict legate de factiune. Daca vrei sa zici ceva aici incearca sa formulezi o idee coerenta.
  20. http://www.youtube.com/watch?v=NYIYzIMdB1o&feature=youtu.be nici un sexulet nu mai poti face in liniste
  21. 80% din acei clienti care s-au apucat si vor licente nu sunt in stare sa treaca testele si nu vor/nu reusesc sa gaseasca acele tutoriale despre licente, iar eu unul m-am saturat sa pic clienti si dupa 5 minute sa vad trece la un rank1... daca eram ascultat in ceea ce am militat pana acum, ma implicam si in problema celor de level mic, dar asa nu are rost sa imi fac nervi cu clientul si ciuda cu colegii. Nu stiu daca marirea raportului este o solutie care ar rezolva problema celor de nivel mic, poate doar marirea lui de 4-5 ori fapt care cred eu ca ar provoca un cutremur in factiune in conditiile in care si in situatia actuala auzi cate un instructor care se chinuie sa isi faca raportul si inca avem demisii pe motiv ca nu poate indeplini raportul. Intradevar sunt si unii care fac rapoate mari insa daca le ceri o dovada de la un test aleatoriu fac mai urat decat atunci cand ii injuri de mama. Uite ca sa ma fac mai inteles si sa nu zica lumea ca sunt bulangiu: http://i.imgur.com/TTrjNbr.jpg Daca intru acum in joc si cer sa te asist la toate testele pe care le dai in seara asta zici cam ceva cu tine... ca nici mie nu imi convine sa stau degeaba in speranta ca dai tu un test.
  22. bosule... cand te vedem in forta? Te astept aici:P
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.