Jump to content

South TayLor

Member
  • Posts

    1243
  • Joined

  • Last visited

About South TayLor

  • Birthday 07/25/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://Alta data
  • Skype
    Nu primesti

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Cristian

Recent Profile Visitors

3504 profile views

South TayLor's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

13

Reputation

  1. South TayLor

    Nick: [uS]TayLor Nick testat: [sL]bo$$07 Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 1/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 0/3 - Respins. Rezultat final (Admis / Respins): Respins. Alte precizări: - Nick: [uS]TayLor Nick testat: cristieu5 Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 0.5/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 3/5 - Admis. Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome
  2. South TayLor

    Nick: [uS]TayLor. Nick testat: CENA_40STONE Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 0/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 4/5 - Admis. Rezultat final (Admis / Respins): Admis. Alte precizări: Welcome!
  3. Nick: TayLor. Rank: 4 Data la care nu poti veni:14.10.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Motivul : Ies la 8 de la liceu ( luni si miercuri ) Numarul de învoiri : 2/2
  4. Nick: TayLor. Rank : 4 Data : 12/10/2015 Doresc sa ma invoiesc de la : war Motiv : Ies de la liceu la 8. :1/2
  5. Nick: TayLor. Rank: 4 Data la care nu poti veni: 08/10/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war-uri Lipsesc din motivul: Merg la meci, Romania - Finlanda Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta
  6. Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war! Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war! Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war!
  7. South TayLor

    Si tu ai grija la comportamentul asta de ,, mafiot ". Esti de o zi aici si deja tratezi acest grup cu o superioritate inexistenta. Vezi-ti de treaba ta si comenteaza pentru tine, crezi ca Deea o sa iti ia apararea daca tot o mentionezi peste tot ? Nu prietene. Intri ieri in factiune..a doua zi ceri inactivitate si comentezi ca o vedeta a factiunii peste tot. Ca sa nu mai lungim, vezi-ti strict de treaba ta.. nu te mai interesa de altii si nu-ti mai da pareri despre ce ar trebui sa se intample. Nu te-am jignit, macar daca te crezi ,, mafiot '' scrie ca unul. M-am saturat de analfabeti de 10-11 ani care comenteaza in fata unui monitor ca tristii. In final.. iti mai repet.. vezi-ti de treaba ta, regleaza-ti comportamentul si respecta pe cine trebuie.. in 24 de ore ai facut atatea.. ma intreb ce urmeaza. P.S : La 11 ani eu nu comentam ca sparg dintii baietilor de 16 ani )).
  8. South TayLor

    Asta inseamna ,, sa fi " un taranus analfabet, prietene. M-am saturat de ,, smecherasi " care sunt tare in gura zi de zi. Stateam ca fraierul on la waruri cand altii stateau in hq si nu erau sanctionati, nu merita. Cu alte cuvinte eu zic sa o iei mai usor cu tupeul asta de ,, donator ".. si nu uita = SA FII = .
  9. Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 7/09/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Wanted 4.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: .
  10. South TayLor

    Pentru cei care vor in echipa de asasini, astept PM.
  11. Nick: TayLor. Rank: 2 Numarul de invoiri efectuate saptamana aceasta: 2/2 Motivul invoirii: Astazi la ora 13 trebuie sa fiu prezent pentru a-mi schimba pansamentul la deget ( da, mi.am rupt degetul mare de la picior ) Data War-ului: 28.07.2015 Alte precizari : Imi pare rau ca nu pot sa va ajut la war 2 zile la rand.
  12. South TayLor

    S-a deschis topicul pentru asasini, astept PM de la 4-5 baieti dornici sa se alature sau, de ce nu, puteti sa ma contactati in joc. #AVISPA RIFA.
  13. South TayLor

    Salut Salut, ieri am ajuns si eu acasa, imi uitasem parola la la forum..l-am pus pe Bogdan sa-mi faca cereri si etc, eu ii ziceam ca sunt in drum spre Bucuresti..el zicea ca nu am net, dar ok , hmm..momentan mi-am ars placa video la pc..maine ma duc sa cumpar unul nou..cat tot vine ziua mea, am un laptop de rezerva in casa..mi-am pus tot la download, sper sa intru azi.
  14. WAR Nick : TayLor. Rank : 1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 2/2 Motivul invoirii: Ma duc la piscina cu prietenii. Data warului : 8/8/2015 Alte precizari : -
  15. Nick : TayLor. Rank : 1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 1 ( si ultima, nu e vina mea ) Motivul invoirii: Ajail, mai nou adminii raspund la reporturi dupa 4 zile ..dar la altii imediat. Data warului : 7/6/2015 Alte precizari : .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.