Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

South TayLor

Member
 • Content Count

  1243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About South TayLor

 • Rank
  The chosen one
 • Birthday 07/25/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://Alta data
 • Skype
  Nu primesti

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Cristian

Recent Profile Visitors

3140 profile views
 1. South TayLor

  Nick: [uS]TayLor Nick testat: [sL]bo$$07 Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 1/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 0/3 - Respins. Rezultat final (Admis / Respins): Respins. Alte precizări: - Nick: [uS]TayLor Nick testat: cristieu5 Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 0.5/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 3/5 - Admis. Rezultat final (Admis / Respins): Admis Alte precizări: Welcome
 2. South TayLor

  Nick: [uS]TayLor. Nick testat: CENA_40STONE Rezultat proba teoretică (x/3; Admis / Respins): 0/3 - Admis. Rezultat proba practică (x/5; Admis / Respins): 4/5 - Admis. Rezultat final (Admis / Respins): Admis. Alte precizări: Welcome!
 3. Nick: TayLor. Rank: 4 Data la care nu poti veni:14.10.2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate):war Motivul : Ies la 8 de la liceu ( luni si miercuri ) Numarul de învoiri : 2/2
 4. Nick: TayLor. Rank : 4 Data : 12/10/2015 Doresc sa ma invoiesc de la : war Motiv : Ies de la liceu la 8. :1/2
 5. Nick: TayLor. Rank: 4 Data la care nu poti veni: 08/10/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war-uri Lipsesc din motivul: Merg la meci, Romania - Finlanda Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta
 6. Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war! Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war! Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 24.09 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Astazi ies la 8 de la liceu, nu am timp. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta la war!
 7. South TayLor

  Si tu ai grija la comportamentul asta de ,, mafiot ". Esti de o zi aici si deja tratezi acest grup cu o superioritate inexistenta. Vezi-ti de treaba ta si comenteaza pentru tine, crezi ca Deea o sa iti ia apararea daca tot o mentionezi peste tot ? Nu prietene. Intri ieri in factiune..a doua zi ceri inactivitate si comentezi ca o vedeta a factiunii peste tot. Ca sa nu mai lungim, vezi-ti strict de treaba ta.. nu te mai interesa de altii si nu-ti mai da pareri despre ce ar trebui sa se intample. Nu te-am jignit, macar daca te crezi ,, mafiot '' scrie ca unul. M-am saturat de analfabeti de 10-11 ani care comenteaza in fata unui monitor ca tristii. In final.. iti mai repet.. vezi-ti de treaba ta, regleaza-ti comportamentul si respecta pe cine trebuie.. in 24 de ore ai facut atatea.. ma intreb ce urmeaza. P.S : La 11 ani eu nu comentam ca sparg dintii baietilor de 16 ani )).
 8. South TayLor

  Asta inseamna ,, sa fi " un taranus analfabet, prietene. M-am saturat de ,, smecherasi " care sunt tare in gura zi de zi. Stateam ca fraierul on la waruri cand altii stateau in hq si nu erau sanctionati, nu merita. Cu alte cuvinte eu zic sa o iei mai usor cu tupeul asta de ,, donator ".. si nu uita = SA FII = .
 9. Nick: TayLor. Rank: 3 Data la care nu poti veni: 7/09/2015 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Wanted 4.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: .
 10. South TayLor

  Nick'ul tau: TayLor. Level: 51 Rank: 3 Suma depusa:3.500$ Data si ora: 8/31/2015. 11:21. Screenshot: http://postimg.org/image/mhydwjwwz/ Motivul: Absenta antrenament.
 11. South TayLor

  Pentru cei care vor in echipa de asasini, astept PM.
 12. Nick: TayLor. Rank: 2 Numarul de invoiri efectuate saptamana aceasta: 2/2 Motivul invoirii: Astazi la ora 13 trebuie sa fiu prezent pentru a-mi schimba pansamentul la deget ( da, mi.am rupt degetul mare de la picior ) Data War-ului: 28.07.2015 Alte precizari : Imi pare rau ca nu pot sa va ajut la war 2 zile la rand.
 13. South TayLor

  Nick-ul tau: TayLor. Level: 51 Rank: 2 Suma depusa: 2500 Data si ora: 20.07.2015 - 21:37 Screenshot: http://postimg.org/image/nhl59wf5t/ Motivul: Scor negativ + absent primul war ( wanted )
 14. South TayLor

  S-a deschis topicul pentru asasini, astept PM de la 4-5 baieti dornici sa se alature sau, de ce nu, puteti sa ma contactati in joc. #AVISPA RIFA.
 15. South TayLor

  Salut Salut, ieri am ajuns si eu acasa, imi uitasem parola la la forum..l-am pus pe Bogdan sa-mi faca cereri si etc, eu ii ziceam ca sunt in drum spre Bucuresti..el zicea ca nu am net, dar ok , hmm..momentan mi-am ars placa video la pc..maine ma duc sa cumpar unul nou..cat tot vine ziua mea, am un laptop de rezerva in casa..mi-am pus tot la download, sper sa intru azi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.