Jump to content

Sylvyu Google

Member
  • Posts

    497
  • Joined

  • Last visited

About Sylvyu Google

  • Birthday 02/11/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.VitanClub.net

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Bani si femei

Previous Fields

  • Real name
    Sylvyu

Sylvyu Google's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

10

Reputation

  1. @@F4L oTo, Felicitari oTo. Te misti bine la waruri in civil.
  2. Ingrediente: 6 oua 12 linguri zahar 12 linguri lapte 6 linguri ulei 300 g faina 1 praf de copt coaja de lamaie 1 praf de sare cirese 50 g ciocolata Mod de preparare: Albusurile le mixam cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana devine o spuma lucioasa,adaugam pe rand galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam uleiul,laptele,faina amestecata cu praful de copt si coaja de lamaie, Amestecam cu o lingura de lemn pana ce se omogenizeaza, Ciocolata o dam prin razatoare sau o tocam cu cutitul si o amestecam cu compozitia, Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu hartie de copt adaugam ciresele(spalate si fara samburi) Apasam putin cu furculita ciresele, Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea, Lasam sa se raceasca in tava,dupa care putem pudra cu zahar pudra. Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/pandispan-cu-cirese-si-ciocolata-62498.html
  3. Ciocanele de pui crocante http://www.bucataras.ro/retete/ciocanele-de-pui-crocante-62339.html
  4. Dovlecei rotunzi umpluti cu carne http://www.bucataras.ro/retete/dovlecei-rotunzi-umpluti-cu-carne-62344.html
  5. @@South NUTU, Am scris in stanga jos, chiar nu vezi ? => http://i.imgur.com/jLUVdvc.jpg Scrie clar " Sursa: http://www.bucataras.ro "
  6. Ingrediente: 8 dovlecei rotunzi 400g carne tocata doua cepe 50 ml ulei 50g orez doua linguri pasta de tomate o legatura patrunjel cimbru sare,piper dupa gust Mod de preparare: Am spalat dovleceii, le-am taiat capacul si i-am scobit cu o lingurita . Am pus ceapa la calit impreuna cu morcovul . Am amestecat carnea si orezul cu ceapa si morcovul calit ( din cand in cand am adaugat apa calduta ) am potrivit de gust la urma am pus patrunjelul verde tocat ,cimbru si o lingura de pasta de tomate . Am umplut dovleceii si i-am pus intr-un vas termorezistent in care am pus apa si o lingura de pasta de tomate , i-am dat la cuptor pentru 20- 30 minute. Se pot servi cu smantana sau sos de rosii. Sursa: http://www.bucataras.ro
  7. Ingrediente: 12 ciocanele 5 linguri faina 6 linguri pesmet 3 oua ulei pentru prajit sare piper Mod de preparare: Curatam ciocanelele ,le spalam si le tapetam cu un prosop de hartie,pentru a le zvanta. Asezam ciocanelele pe un platou si le condimentam cu sare si piper. Ouale le condimentam cu sare si piper si le amestecam bine cu furculita. Faina si pesmetul le punem separat in cate un castronel. Tapetam ciocanelele cu faina,le trecem prin ou,apoi prin pesmet si le asezam pe un platou. Intr-o cratita cu pereti mai grosi,incingem uleiul si punem ciocanelele la prajit. Le prajim la foc mic aproximativ 20-25 de minute,pentru a fi bine patrunse si sa nu se arda. Pot fi servite cu cartofi prajiti ,diferite salate ,etc. Sursa: http://www.bucataras.ro
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.