Jump to content

FlorinFlorinel

Member
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

FlorinFlorinel's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

2

Reputation

  1. Salut,sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem de minune!
  2. Nickname: FlorineL. Level: 25+ De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de aproximativ 8 luni Varsta reala: 17 ani Sex (masculin / feminin): masculin Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3.Eram lv mai mic si am stat cu masina pe un Player. Nickname-uri anterioare: - Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Tow Truck Compani(3 luni jumate),Stracci Family(2 luni),F.B.I (aproximativ 3 saptamani) Ultima factiune si perioada de timp petrecuta;Stracci Family. Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut o problema in viata personala. Skill-uri la joburile secundare:Detectiv - skill 5,Mechanic skill 5,Car Jaker skill 3,Arms Dealer skill 4. Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu): http://postimage.org/image/3tiprc2c3/0b3c8528/ Bara RPG stats: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, chiar foarte bine. Sunteti capabil sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Absolut. Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval de timp dar in general de la 14:00-22:00 si in weekend 08:00-23:00 Ai mai fost in National Guard[?: Nu, insa imi doresc foarte mult sa intru. Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: - De ce iti doresti sa intri in National Guard::Imi doresc sa intru in aceasta factiune, deoarece mi se pare ca este una dintre cele mai respectate, responsabile si serioase factiuni, cu un lider si niste membrii de exceptie si cu o activitatea intensa si demna de toata consideratia. Pe langa asta, consider ca am toate calitatile necesare pentru a intra in aceasta factiune si consider ca o pot ajuta cu tot ce imi sta in putere. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard: Consider ca sunt potrivit pentru aceasta factiune, deoarece stiu foarte bine sa lucrez in echipa si cred cu tarie ca este factiunea in care m-as integra cel mai bine si in care pot sa aduc o contributie comunitatii, eliminand raufacatorii si criminalii. Cu ce credeti ca se ocupa National Guard:Se ocupa cu arestarea sau uciderea raufacatorilor si criminalilor, pentru a proteja cetatenii oraselor si pentru a asigura comunitatii un mediu mai sigur. Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard[pentru minim 2 saptamani?: Da. Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: 9-10 ore. Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Florinel si lucuiesc in orasul Ploiesti.Sunt o persoana intelegatoare si foarte calma.imi place sa fac glume doar cu cine imi permit,modestia isi spune cuvantul la persoana mea.
  3. Nickname: FlorineL. • Level: 25+ • De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de aproximativ 8 luni • Varsta reala: 17 ani • Sex (masculin / feminin): masculin • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 1/3.Eram lv mai mic si am stat cu masina pe un Player. • Nickname-uri anterioare: - • Factiuni anterioare (si timpul petrecut acolo):Tow Truck Compani(3 luni jumate),Stracci Family(2 luni),F.B.I (aproximativ 3 saptamani) • Ultima factiune si perioada de timp petrecuta;Stracci Family. • Motivul plecarii din ultima factiune: Am avut o problema in viata personala. • Skill-uri la joburile secundare:Detectiv - skill 5,Mechanic skill 5,Car Jaker skill 2,Arms Dealer skill 4. • Poza cu /stats, detective skill (obligatoriu):http://postimage.org...ark2f/463c20f7/ Bara RPG stats: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da, chiar foarte bine. • Sunteti capabil sa respectati liderul si membrii de orice rank?: Absolut. • Esti capabil sa te exprimi corect gramatical?: Da. • Un interval de timp in care jucati SA:MP: Nu am un interval de timp dar in general de la 14:00-22:00 si in weekend 08:00-23:00 • Ai mai fost in National Guard[?: Nu, insa imi doresc foarte mult sa intru. • Daca ai mai fost in National Guard, de ce ai plecat?: - • De ce iti doresti sa intri in National Guard::Imi doresc sa intru in aceasta factiune, deoarece mi se pare ca este una dintre cele mai respectate, responsabile si serioase factiuni, cu un lider si niste membrii de exceptie si cu o activitatea intensa si demna de toata consideratia. Pe langa asta, consider ca am toate calitatile necesare pentru a intra in aceasta factiune si consider ca o pot ajuta cu tot ce imi sta in putere. • De ce credeti ca sunteti potrivit pentru National Guard[/font]: Consider ca sunt potrivit pentru aceasta factiune, deoarece stiu foarte bine sa lucrez in echipa si cred cu tarie ca este factiunea in care m-as integra cel mai bine si in care pot sa aduc o contributie comunitatii, eliminand raufacatorii si criminalii. Cu ce credeti ca se ocupa National Guard:Se ocupa cu arestarea sau uciderea raufacatorilor si criminalilor, pentru a proteja cetatenii oraselor si pentru a asigura comunitatii un mediu mai sigur. • Esti de acord ca trebuie sa stai in National Guard[pentru minim 2 saptamani?: Da. • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK?: ]9-10 ore. • Cum te-ai descrie in realitate?: Numele meu este Florinel si lucuiesc in orasul Ploiesti.Sunt o persoana intelegatoare si foarte calma.imi place sa fac glume doar cu cine imi permit,modestia isi spune cuvantul la persoana mea.
  4. Nickname : FlorineL. Level : 24 De cand jucati SA-MP pe B-Zone ? : 5 Luni Varsta reala : 18 ani. Sex ( masculin / feminin ) : Masculin. Cate warn-uri ai in joc ? : 2/3. Nickname-uri anterioare : -. Factiuni anterioare ( si timpul petrecut acolo ) : The Stracci Family - 2 Luni +,Tow Truck Company 3 luni + Ultima factiune si perioada de timp petrecuta aici ? : The Stracci Family - 2 luni( Rank 3 ). Motivul plecarii din ultima factiune : Demisie Skill-uri la joburile secundar : Skill 5 => Detectiv, Mechanic,Arms Dealer skill 3 Poza cu [/stats] : http://postimage.org...xgv61/0a5b5009/ Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da. Sunteti capabili sa respectati liderul si membrii de orice rank ? : Desigur Esti capabil sa te exprimi corect gramatical ? : Da. Ai mai fost in N.G ? : Nu,dar sunt sigur ca o sa ma integrez rapid,daca voi fi acceptat. Daca ai mai fost in N.G., de ce ai plecat ? : - De ce iti doresti sa intri in N.G. ? : Doresc sa intru in N G pentru ca imi place cu ce se ocupa,imi place munca in exhipa. De ce credeti ca sunteti potrivit pentru : Pentru ca ma pricep la prinderea robarilor si cu buna dispozitie in jail Esti de acord ca trebuie sa stai in N.G. pentru minim 2 saptamani ? : Desigur. • Cat timp petreceti cu SA-MP, fara AFK ? : Intre orele 13:00-23:00 • Cum te-ai descrie in realitate ? :Salut, ma numesc Florinel si am 18 ani,sunt din orasul Ploiesti..Sunt un băiat cinstit, care munceşte pentru a-şi atinge obiectivele, căruia nu-i place să stea la cerşit, sau să profite de alte persoane. Am şi eu defectele mele, ca orice om, dar, am dobândit o educaţie bună, sunt o persoană cu bun simţ, respect de sine, şi îmi doresc să ajut cum pot.
  5. Nick: FlorineL. Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (Optional):- http://postimage.org/image/71wnhh801/4038e4dd/ Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: As vrea sa decupati skinul si in dreapta sa stea sprjinit pe FlorineL si sub Florinel sa crie The Stracci Famili Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari: Multumesc pentru timpul acordat.
  6. Nick: FlorineL Rank: 1 (Picciotto) Suma depusa:80.000 Screenshot: http://imgur.com/a/PWMZw#0
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.