Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Sistemul de Bunkere e live pe servere. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

SEF Travie

Member
 • Content Count

  2821
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SEF Travie

 1. SEF Travie

  Nick: Senz_Cross -- Level: 55. -- [/stats] dinainte de problemă: Nu am. -- [/stats] după problemă: Nu am. -- Descrierea problemei: Cineva mi-a furat contul si nu pot da password recovery deoarece am mail-ul pus gresit. Va rog daca puteti sa imi resetati parola care am avuto inainte. -- Informații folositoare: Pot da orice informatie necesara.
 2. SEF Travie

  Nick: [ZEW]Senz_Cross Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: - Total: - Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti/Tuesday: Click ! Total: 12-12 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: Click ! Total: 15-6. Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi/Thursday: Click ! Total: 18-10. Alte precizari: S@LL P@
 3. SEF Travie

  Nick: [ZEW]Senz_Cross Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: Click ! Total: 2 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti/Tuesday: Click ! Total: 2 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: Click ! Total: 2 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi/Thursday: - Total: - Alte precizari: -.
 4. Profita acum de reduceri: http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=1316 Comanda de pe acest link si vei primi un bonus SUBSTANTIAL din partea mea !

 5. SEF Travie

  @SiSu cu S - Uite http://imgur.com/HlQhgFg
 6. Profitati de reduceri ! Comandati acum http://clienti.b-zone.ro/affiliates.php si o sa primiti un bonus din partea mea !

  1. DarreNa

   DarreNa

   ce-mi dai daca imi iau cont premium de pe affiliate asta al tau?

 7. http://clienti.b-zone.ro/aff.php?aff=1316 Profitati de reduceri, comandati si aveti parte si de un bonus din partea mea !!!
 8. SEF Travie

  Nick: [ZEW]Senz_Cross Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Luni/Monday: http://imgur.com/2CaXdF3,dMv2jim,kIPFMWm#2 Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Marti/Tuesday: http://imgur.com/rD6OXJY,ffEILMI,V7c9HvX Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Miercuri/Wednesday: Invoit => Click ! Screenshooturile cu scorurile de la warurile de Joi/Thursday: http://imgur.com/27N8Aca,vno5W6h#0 Alte precizari: Sunt prost rau.
 9. Nick: [ZEW]Senz_Cross Level: 54 Rank: 1 As dori sa ma invoiesc de la: War Data activitatii: 27-02-2014 Motivul: Am ajail, nu pot ajunge. A cata invoire pe aceasta saptamana este?: 1 Alte precizari: Imi pare rau.
 10. SEF Travie

  Neata baieti, ce faceti ?
 11. -- Nick: Senz_Cross -- Level: 54 -- [/stats] dinainte de problemă: http://i.imgur.com/F9c1JQ8.png -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/Z1Gk4eo -- Descrierea problemei: Acum cateva zile am realizat ca mi-a disparut masina de pe cont. -- Informații folositoare: Pot da orice informatie este necesara.
 12. SEF Travie

  Si nu pot face nimic sa o recuperez .. ? Am mucit foarte mult pentru ea..
 13. SEF Travie

  Masina era una de tip Infernus cu putin km, in jur de 600. Si a disparut acum 4-5 zile.. cam asa.
 14. SEF Travie

  Nume: SpeedY Level: 53. Factiune: Avispa Rifa. Masina care o detin: Infernus. Esti de acord cu regulile de mai sus?: Da.
 15. SEF Travie

  Cam asa ceva baieti http://imgur.com/oAOdjpZ
 16. SEF Travie

  Am aceasi problema... Am facut traseul de 3 ori degeaba..
 17. SEF Travie

  Foarte bun site-ul, si foarte de incredere.
 18. SEF Travie

  Salutare baieti, a trecut o vreme de cand n-am mai postat pe aici, ne vedem in joc la waruri, va salut ^_^.
 19. Hai cu about me-ul ala ca mor daca nu-ti citesc povestea :)).

  1. Snizel

   Snizel

   Am cam renuntat la idee...

 20. In this moment, 99% of romanian people hate you, sorry dude. :D

  1. aLex BiBii

   aLex BiBii

   I know, but I am happy xD

 21. SEF Travie

  Daca iti apare mesajul repede, adica "Nu s-a putut conecta la server (1)", dupa 2 secunde:Nu s-a putut conecta la server (2), etc Trebuie sa deschizi Internet Explorer si sa te loghezi pe lol, va functiona, am aceasta problema din ce in ce mai des si-o rezolv in acest fel. Succes.
 22. Back on rpg.b-zone.ro, 100%. :)

 23. SEF Travie

  Lol, nu stiam ca te uiti la Nelson. Prea tare clipul. Salutare baieti, cum merge treaba? Abia astept warurile asta seara, sa va arat cum se trage. ^_^
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.