Jump to content

HD Boyd

Member
  • Posts

    1170
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

HD Boyd's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

34

Reputation

  1. HD Boyd

    Decis puternic sa va abandonez, plictisit de monotonia permanenta a vietii mele, m-am gandit ca e momentul sa inchei acest capitol din viata mea si sa va spun la revedere, intrucat nu pot sa fac fata inca unei vieti. De ce m-as stresa pentru ceva atat de stupid si banal: un joc. N-o s-o fac. Si chiar daca as face-o, nu as face-o acum. Nu dau semne de maturitate sau de caracter daca ma comport MATUR intr-un JOC. In loc sa ma cred orice, ma cred un om banal? Asta pot sa fac si in viata cotidiana, nu am nevoie de un icon in plus pe desktop. De asemenea, prefer sa mananc o felie de pizza in realitate si sa respir aer de pe faleza Galatiului decat sa dau [/eat] intr-un fast-food din SA-MP si sa merg pe Chilliad. Fiecare cu decizia si opinia lui. Nu joc si nu fac treaba daca nu o fac din placere, ci din nevoie. Ma joc pentru a ma simti bine, nu pentru a-mi ocupa timpul. _______________________________________________________________ Retras, m-am plictisit sa ma uit la oameni care prefera sa-si vanda casa pentru un joc si ma fac disperat daca nu sunt conectat 24/7, ba chiar se mira ca raman in urma cu nivelul. Viata e relativa, nu e la fel pentru toti, asa ca va salut si sper sa ne mai vedem. Inchei cu un citat dintr-un mare reprezentant al literaturii noastre care spune ca nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce-mi place mie. Pace. * Ce pot sa spun, cat timp am facut parte din aceasta factiune, pot declara cu putere ca am cunoscut oameni vertebrati, cinstiti, care stiu sa respecte si care au o calitate ce a inceput sa fie pe cale de disparitie printre generatiile astea, umanitatea. Da, mila, constiinta, toate lucrurile alea pe care lumea le considera pure baliverne si le ignora total, de parca nu ar fi acolo. Persoane precum nabz0r, Patrunjel, Cartofar, Eurostar, cLd., Pipsquick, Dj.Teolik, [F4L]emptY_mdY, Brunetta., Bilbarbosu, uiDivo, Negrean.Boby, R.Rambo, Krysty, RazviTnx, [RTS]Andrei1936, David66, Pitiku, [RTS]Mater, Goldfish, NuTLine, HashBua, Retrax(banatu') sunt acei amici de care, treptat, m-am apropiat si carora le datorez multe, invatand si petrecand clipe minunate alaturi de ei, recunoscand in final faptul ca-i pot numi linistit prieteni. Multumesc.
  2. HD Boyd

    Bafta in real-life frate.. ))))))))). Pacat c-ai luat ban din prostie, in fine, nu-i bai. Nu e ca si cum nu te-as vedea zilnic . Hai ca ne auzim, s0z. 'Sup?
  3. HD Boyd

    @@David66, smecher signature, in weekendu' asta tre' sa-l leg si eu pe al meu... . Adica, fac poze de un an, dar mi-a fost lene sa fac un colaj... @@Retrax, Ia-l tu. Ba, nici acum n-am copiat caietele, am vorbit cu maica'mea despre religii o ora jumate . * BACK TO WORK ^_^.
  4. HD Boyd

    In primul rand vorbesti cu mine, ca am aflat ceva despre tine. Pleaca, sa nu-ti uiti lopatzica. $@L000TH
  5. HD Boyd

    Sanatatea fizica ti-o deterioreaza si PC-ul. Daca stai 24/24 in fata PCului: - devii gras; - consumi curent; - te indobitocesti; - fiind gras, apar riscuri cardiace -> poti sa mori la fel de repede ca un fumator. Aici intervenind faptul ca, indiferent ca muriti amandoi la 30 de ani, ala (sa presupunem) ca macar si-a trait cat de cat o mica parte din viata spre deosebire de cel care a stat in fata computerului mancand shaorma si respirand aer ars de lumina monitorului ce a devenit "Soarele" camerei sale. Totul graviteaza un jurul lui si orice corp are o anumita orbita. Ma intreb acum cum arata stelele.... Cat despre degradarea mentala, nu e adevarat. Tine de la om la om. N-am vazut in viata mea om care sa fi plecat pe cararea spre adevar din cauza tutunului. Din potriva, stiu foarte multi oameni care chiar si-au pastrat mintea la varste foarte tarzii in ceasu' vietii datorita tigarilor. Oricum, fiecare cum crede. Sunt de acord, fumatul chiar dauneaza si nu merita s-o faci. De aceea incerc sa-mi iau un Blister, poate dupa cateva luni reusesc sa ma las. In plus, o sa ... fumez abur... aburesc. O sa fie smecher. Ba, acum se baga in tigari tot felul de rahaturi, pentru a le mentine forma, gustul, etc. Nu-si au rostul, tutunul cu cat e mai vechi cu atat e mai bun. Din cate am vazut in ultima vreme, diferenta dintre tigarile de pe piata e aproape minora. Singurele tigari mai tari sunt Viceroyu' rosu lung, dar nu-mi par prea 'gustoase'. In fine, dupa un pachet de Dunhill negru ma dureau plamanii asa ca am renuntat sa ma apropii de ele.
  6. HD Boyd

    Ba, eu nu stau sa ma gandesc la urmatoarea data cand voi fuma. Si, in general, nu fumez exagerat de mult. Doar la scoala fumez des, de obicei in fiecare pauza. Fiecare om are vicii. Ma bucur ca nu sunt alcoolic sau dependent de calculator, sau poate chiar mai rau. Crezi ca daca un om sta la PC 24/24 iar eu fumez in acelasi interval, e vreo diferenta? Ala consuma curent, curent = bani. De asemenea, sanatatea lui se deterioreaza, la fel ca a mea. Tigarile nu sunt nici de ieri si nici de saptamana trecuta, oamenii fumeaza din antichitate. Nu gardianu' din spate, ala nu ne-a facut nimic. Ala de la poarta din fata a venit si i-a luat, mai apoi l-a dat in gat si pe ala din spate ca ne lasa sa fumam.
  7. HD Boyd

    Iesi acasa, asculta lingiinparc. Inca unu'? Mama, va faceti un obicei.Mama, ce a fost azi la liceu. A venit gardianu' de la poarta in razie, a luat vreo 30-40 de elevi la director pentru ca fumau, eu tocmai ce aruncasem tigara si plecasem de acolo. Norocul prostului, cred. In fine, dupa au inceput sa se plimbe directoarea adjunct/restu', macar directoru' stie ca fumam si nu vine. In fine, tzaran ala de la poarta. Suppy n-am fumat 3 pauze. Spam?
  8. HD Boyd

    @@AsqueL, asa. (selecteaza ceva din textul persoanei pe care vrei s-o mentionezi si iti apare ceva-n genu' *@mention* si dupa merge. Ce newb)
  9. HD Boyd

    Adventure Time! :3 Asta, impreuna cu Gravity Falls si cu A Regular Show mi-au facut adolescenta(inca o fac, nu's adult, eu evoluez spre copilarie) mult mai frumoasa si m-au ajutat sa bla bla bla... RANDOM! *Neata.
  10. Nick: DanielBoyd. Rank: 4. Data savarsirii interviului: Azi. Numele celui/celor intervievat/i: Retrax, Goldfish. Tipul de live: Dublu. Alte precizari: -. Nick: DanielBoyd. Rank:4. Data savarsirii interviului: Ieri. Numele celui/celor intervievat/i: [GF]Vlad. Tipul de live: Simplu. Alte precizari: -.
  11. HD Boyd

    @, , ia un cuc mic tu... *Am ajuns acasa, intr-un final. MAMAAa, CE E LA GALATI, JNEBOON?! Ploua incontinuu ba, n-ai unde sa mergi pe strada, mai aveam si gauri in adidasi :@. Ma duc sa fac un dus FIERBINTE si dupa ne vedem in-game. pwpik
  12. La multi ani! Scuze de intarziere, nu prea am mai dat pe aici. :*

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.