Jump to content

Editia 1 de sugestii a fost inchisa. Puteti vota sugestiile favorite aici

TiG3R

RPG Administration - Senior
 • Content Count

  4562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1107 Legendary

About TiG3R

 • Rank
  ♣ G E N E R A L ♣

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  TiG3R

Recent Profile Visitors

10462 profile views
 1. TiG3R

  Multumim pentru parerile oferite! Ca o ultima remarca: O interdictie se aproba DOAR daca CINCI lideri au votat pentru (5/9 lideri de gang).
 2. TiG3R

  Am fost invocat ca sunt o persoana nedreapta, culmea de catre o persoana care a "fentat" un ban sau 2 intr-un mod "legit" / faptul ca ofereai gold membrilor NG sa voteze cu HardWell caruia i-am zis ca nu sunt suparat pe el, e o campanie mi-a fost r6 pt un timp scurt este si a mai fost pt un timp un om de baza in NG, inca vorbesc cu el si astazi si nu mi-am schimbat parerea in rau despre el. In fine trecem peste lucrurile de mai sus, dar e putina ipocrizie la mijloc din partea ta. ========================= Pyrocel a fost intr-un vot, unde s-a situat pe pozitia PATRU. Intr-un vot democratic majoritatea decide, iar regula spune ca primii 3 merg mai departe. Trecem la votul membrilor unde CEI CE FAC PARTE DIN NG DECID cine ia lider, desigur si aici se aplica regula majoritatii. Ce sa crezi, a luat Standar omul pe care l-au votat cei ce se plangeau ca nu e pyrocel pe lista, ce sa crezi x2 si-au pus demisia fiind nemultumiti de propria alegere majoritara total (20 de voturi vs 6 si 3). Probabil (adica presupun, ca nu te cunosc, daca ai 19+ am pretentia sa ai o judecata mai obiectiva/analitica) ai o varsta frageda nu te judec din punctul asta de vedere si eu am fost mic, toti am fost mici, dar iti dau un sfat pe care l-am tot dat zilele astea: Atunci cand auzi niste vorbe ANALIZEAZA acele vorbe, vezi daca sunt cu adevarat reale, incearca sa asculti si partea cealalta implicata in problema si trage propria ta concluzie. Nu crede ce vor altii sa crezi. O seara buna iti doresc! @Eldon Legend EDIT: Eu l-am propus pe Pyrocel in vot, pot dovedi asta.
 3. TiG3R

  Am propus asta in trecut, dar ai putea sa faci o astfel de propunere in sectiunea de sugestii cat mai este timp.
 4. TiG3R

  Aceste voturi sunt supravegheat si verificate de catre a4+.
 5. Salut, 1. In atentia tuturor jucatorilor dorim sa va informam ca persoanele ce primesc BAN pentru motivul Cheats (Aimbot/Norecoil/Wallhack), NU o sa poata fi acceptate timp de o luna de zile de la momentul banului in nici o factiune de tip GANG. Regula se aplica si pentru jucatorii ce isi cumpara unban cu gold. PS:Aceasta regula se aplica si pentru eventualele conturi pe care cei ce au interdictie vor juca fraudulos (incercand sa pacaleasca interdictia). Daca exista dovezi clare ca un lider accepta astfel de persoane in ganguri acestia vor fi sanctionati drastic. 2. Sistemul de Interdictie la waruri de pe website Daca la waruri exista jucatori suspectati de cod, dar dovezile nu sunt suficiente incat acesta sa fie banat pentru cod, pe baza dovezilor obtinute de catre jucatori si admini se poate deschide o cerere de interdictie. Cererea pentru interdictie se poate crea doar de catre un lider / admin, accesand urmatorul buton de pe profilul de website al jucatorului: Daca in urma voturilor un jucator o sa fie adaugat pe interdictie, acesta o sa fie scos din gang, iar timp de o luna acesta NU o sa poata fi acceptat in nici o factiune de tip GANG. PS:Aceasta regula se aplica si pentru eventualele conturi pe care cei ce au interdictie vor juca fraudulos (incercand sa pacaleasca interdictia). Daca exista dovezi clare ca un lider accepta astfel de persoane in ganguri acestia vor fi sanctionati drastic. 3. Va reamintim ca NU va este permis sa detineti mai mult de un cont in factiunile de tip GANG. In cazul persoanele ce au frati (suntem constienti ca unii folosesc acest argument doar pentru a incerca o fentare a sistemului), sunt rugate sa faca un ticket prin care li se vor cere mai multe informatii si dovezi prin care pot demonstra asta. ATENTIE! Daca vom descoperi astfel de persoane fara sa aibe un ticket la activ pe aceasta tema, vom demite unul din conturi (este alegerea adminului 4+ daca va da sansa sa alegeti cu ce cont doriti sa ramaneti). 4. Dovezile pentru coduri sunt valabile 30 de zile, pentru a le oferi jucatorilor si adminilor timp pentru a strange cat mai multe dovezi concludente. Intr-un final, ceea ce ne dorim este sa va implicam si pe voi ca jucatori in prinderea jucatorilor ce joaca cu cod la waruri, deoarece implicarea voastra in astfel lucruri poate duce automat la un joc mai placut.
 6. TiG3R

  Am ales, va multumesc amandurora pentru creatie. In mare parte ele seamana, deci se poate considera munca ambilor combinata O sa vedeti alegerea in topicul de miss & mister editia V. @Andrada poti inchide topicul.
 7. TiG3R

  Deagle Master - HALLOWEEN EDITION - Data: 1.11.2019 Ora: 22:00 (+- 10 minute) Premiu: SPECIAL Minim level: 10 Locatie: SECRETĂ Alte precizari: A se citi regulamentul din acest topic, il regasiti in primul post. | Read the rules from the first post in this topic. La aceasta sesiune nu au voie sa participe: - Persoanele ce au in /bans banuri pentru orice tip de COD (in perioadata 31.10.2018 - 1.11.2019)
 8. TiG3R

  Mai astept si alte creatii.
 9. TiG3R

  Display Name: TiG3R Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Logo Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): https://forum.b-zone.ro/topic/416844-cerere-south-tig3r-avatar/ Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): Miss & Mister Text: Miss & Mister B-zone Editia V Dimensiuni: 1280x720 Alte precizări: Este necesar pentru aceasta sectiune a forumului: click
 10. TiG3R

  Deagle Master -AUTUMN EDITION- este Wopes. Premiul ales: 5000 GOLD CELELALTE PREMII: PACK 1: Marathon PRO PACK 2: Casa level 999, interior BIG PACK 4: 1 an Cont Premium
 11. TiG3R

  Tristut, noi sa fim sanatosi
 12. TiG3R

  Ce vanturi te aduc pe aici? EDIT: Lui @South IamGold ii este dor de tine, cu placere gold. Amin.
 13. TiG3R

  Deagle Master - AUTUMN EDITION - Data: 1.09.2019 Ora: 21:00 (+- 10 minute) Premiu: SPECIAL Minim level: 10 Locatie: SECRETĂ Alte precizari: A se citi regulamentul din acest topic, il regasiti in primul post. | Read the rules from the first post in this topic. La aceasta sesiune nu au voie sa participe: - Persoanele ce au in /bans banuri pentru Aimbot/No-Recoil/Wallhack/RapidFire/Teleport & castigatorul - SUMMER EDITION -
 14. TiG3R

  Foarte bine gandit! Sper sa nu apara probleme tehnice, in rest totu' bien.
 15. TiG3R

  Deagle Master -SUMMER EDITION- este Alfie. Premiul ales: O casa la alegere de level 999 pe server, interior "MEDIUM" (din cele din lista). CELELALTE PREMII: PACK 1: Hotring A/B/C / Monster A/B/C PACK 2: 3000 GOLD PACK 4: O saptamana de raport OPTIONAL (pt factiuni) / Free change nickname x1 + X2 Freeh hidden (civili)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.