Jump to content

GF Straniu San

Member
 • Content Count

  1328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About GF Straniu San

 • Rank
  Tambalu" lui Ginghis Han, Ya! :*
 • Birthday 12/27/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. *Nick:[GF]Straniu *Rank:2 *Data sedintei/evenimentului:24/01/2016 *Motivul absentei:Acum intru in Romania, net-ul pe wifi in avion este foarte slab *Alte precizari?:Multumesc pentru intelegere, sa ne vedem cu bine!
 2. GF Straniu San

  Locatia jobului Trucker, este perfecta la momentul actual, vorba lui Wizzle, muriti daca munciti mai mult? daca va trebuie infernus/bani/casa aveti SHOP, donati bani si le achizitionati, nu doriti, gura mica si un joc placut, iar cei din departament sa puna osul la treaba, prea multa bataie de joc, la tot pasul radare.
 3. GF Straniu San

  Aloha la Japonezi, cu ce va omorati al vostru timp pretios :3 ?
 4. GF Straniu San

  Aloha"s, dragii mosului.. incerc sa accez jocul.. si efectiv cand se incarca samp-ul la jumatate ma scoate. Iar apoi incontiuu, din 1-2 minute. -l-am reinstalat atat samp-ul cat si gta-ul - Framework + visual C ++ - dezactivat antivirusul -reinstalat windows-ul Nici-o rezolvare. Efectiv reusesc dupa o ora, de scos jocul/crash sa intru, ma scoate incontinuu, poate voi detineti cunostinte cu privire la aceasta problema. Multumesc anticipat
 5. GF Straniu San

  Nick: [GF]Straniu Level: 61 Rank: 2 Vechime: Cam o luna. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?:Nu mai am timp, mi se pare o totala ipocrizie sa tin un loc ocupat aiurea. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da. Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Totul ok, membrii japonezi, am ajutat cu ceea ce am putut in limita timpului. Alte precizari?: -
 6. Nick-name:[GF]Straniu Rank:2 Invoire pentru war-ul din data:30/11/2015 Motivul pentru care nu pot veni la war:Sunt in Germania, azi am plecarea spre Romania. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1 Alte precizari:
 7. GF Straniu San

  Nick-name:Straniu Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:de pe 16.11 pana pe 29.11 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat din tara, treburi medicale. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1/2 Alte precizari: Succes!
 8. Nick-name: Straniu Level:60 Rank: 1 Nu pot veni la sedinta din data de: 12.11.2015 Motivul pentru care nu pot veni la sedinta: Job Alte precizari:O seara bună și mulțumesc.
 9. Nick-name: Straniu Level: 60 Rank: 1 Nu pot veni la warul din data de: 11.11.2015 Motivul pentru care nu pot veni la sedinta: Sunt plecat. Alte precizari:O seara bună și mulțumesc.
 10. Nick-name:Straniu Rank:1 Invoire pentru war-ul din data:05.11.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war:Sunt prins in trafic, ambuteiaj, sunt pe tel. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2):1 Alte precizariScuze deiule
 11. GF Straniu San

  @@GF DaDo, in ce parte a Brasovului vi, acum am venit de la facultate.. nu am vazut. Imi scrii pe FB daca esti Poiana sau Brasov.
 12. Nick: Straniu Rank: 1 Invoire pentru warul din data de : 02.11.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war : Facultate Numar de invoire pe aceasta saptamna : 1/2 Alte precizari : Obosit, probleme.
 13. Nick: Straniu Rank: 1 Invoire pentru warul din data de : 29.10.2015 Motivul pentru care nu pot veni la war : Facultate Numar de invoire pe aceasta saptamna : 1/2 Alte precizari : Spor
 14. 0:24

  1. DarreNa

   DarreNa

   bine si japonezu lautaru

  2. GF Straniu San

   GF Straniu San

   Te pup dulce apasat cu un parfum da-la rafinat :*

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.