Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Funiest

VIP
  • Posts

    2355
  • Joined

  • Last visited

About Funiest

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Robert

Recent Profile Visitors

10469 profile views

Funiest's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

113

Reputation

  1. Retras. Daca aveti ceva de zis, astept PM pe forum. Mai verific cand imi aduc aminte forumul.

    1. Show previous comments  4 more
    2. ToVarasu DARWIN
    3. Tobi

      Tobi

      Asa faci?

    4. Sorin Stefan

      Sorin Stefan

      Esti un mare om, am fost la tine in factiune de vreo 5 ori pe alt cont, si tu si Garbea sunteti foarte de treaba.

  2. Ultimele mele cuvinte, ca fost lider SFPD. Am avut parte de 1 an si 2 luni superbe in SFPD ! http://forum.b-zone.ro/topic/244044-sf-police-department-discutii-discussions/?p=4876800

  3. Doresti sa te apuci de RPG3? Baga la referal * 304 * si nu o sa regreti !

    1. Show previous comments  2 more
    2. FLAy

      FLAy

      Come game :)))

    3. WG Livian Costel Pop
    4. John M

      John M

      Bitch, please.. :)) Am 300 la referal. Sal de la SeNzOr bosilor.

  4. Lider SFPD 08.01.2015 rpg3. Multumesc tuturor pentru sustinere.

    1. Show previous comments  4 more
    2. Funiest

      Funiest

      Multumesc tuturor !

    3. Jakab

      Jakab

      ba toati... ai plecat

    4. Alex69

      Alex69

      Ce e asta?

       

      P.s: Urata masina ai la avatar.

  5. Prietene, daca te iei dupa niste date oficiale, o sa iei mereu teapa in viata asta. La o masina, producatorul declara oficial cu 2-3 litrii mai putin la consum, mereu ! O sa recomanzi o masina ca producatorul a zis ca are consum mai mic teoretic, mai multi CP, dar ca fiabilitate e praf, sau un motor asemanator, fiabil de peste 10 ani? Stai linistit prietene, cand o sa ai varsta sa iti iei permisul auto, sa muncesti 80+ ore pe saptamana, sa iti permiti sa te intretii singur, contacteaza-ma te rog. Pana atunci, nu imi dai tu lectii mie pe aici, pentru ca la orice capitol la care zici tu ca te pricepi, ESTI PRAF, PARALEL si iti dovedesc asta oricand, la orice ora, la o cafea sau unde vrei tu . De exemplu, S4 are specificatii cu mult peste orice IPhone ( chiar si peste 6 ), dar e optimizat asa prost incat e mult mai slab decat 5/5s/6. Fa un test in Antutu cu un S4, dupa cu un 5 ( scoate cam la fel cu S4, nitel peste ), dupa cu 5s si dupa cu 6. Cu s4 cu soft custom super optimizat scoteam 32k puncte ( cu soft original maxim 29k puncte ), pe 5 scot undeva la 30-32k puncte, pe 5s scot undeva la 40k + si 6-le scoate 55k puncte in Antutu. Cu cat mai multe puncte cu atat mai bine. Te rog, pe viitor cand dai un sfat, incearca sa il dai din ce ai vazut tu cu ochii tai, nu din niste date tehnice de la producator. Si nu, doar te-ai simtit atacat la persoana, ceea ce da dovada ca ai niste probleme sus la mansarda de care ai nevoie sa le rezolvi urgent. Postul meu precedent a fost unul civilizat, decent. In schimb tu doar agiti marea pe aici. O sa cer suspend pentru tine. Numai titlul de Donator pe forum imi arata ca ai o problema, sa bagi bani intr-un joc ca sa nu obtii nimic bun pentru tine, este o mare problema, sincer.
  6. Fac pariu ca nu ai detinut in viata ta un S4 si un 5s de spui asa baliverne. In calitate de fost posesor de ambele telefoane, iti spun clar ca 5s-ul are o camera superioara fata de S4 ( prin diafragma, dar o persoana care nu are treaba cu fotografia judeca dupa megapixeli care sunt inutili, de ex. eu ca fotograf trag la 10-12 megapixeli, desi pot trage si la 20 de megapixeli ). Alegi S4 numai si numai daca ii pui un soft curat, care sa se miste impecabil fara sa ai lagg la dialpad si la agenda si numai daca chiar esti programator si innebunit dupa android si ai nevoie de ecran mare. In rest, 5s-ul ( chiar si 5-ul simplu ) matura pe jos cu S4-ul de la o posta la absolut orice capitol. Clar 5s-ul, raspunsul mai sus. Adaug ca il poti folosii lejer cu o singura mana, oriunde ai fii, ceea ce este un avantaj enorm. Poti sa il iei de oriunde, configurarea si cum functioneaza este exact la fel. Garantia la Apple ( 1 an de zile ) iti inlocuieste telefonul cu unul nou nout. In al2lea an de garantie oferit de Digi o sa ti-l repare niste mesteri, dar acei mesteri se pricep in general, deci nu ai stres. Nu iti fa griji... Singura problema a ta o sa fie Digi in sine si semnalul de la ei de 2 bani. http://www.emag.ro/telefon-mobil-allview-dual-sim-8gb-black-v1-viper-e/pd/D0GMGBBBM/ - android, pare ok pentru bine. http://www.emag.ro/telefon-mobil-nokia-530-lumia-dual-sim-green-530-lumia-dual-sim-green/pd/DZB7RBBBM/ - windows phone, o sa se miste mult mai bine decat androidul, trebuie doar tu sa te impaci cu softul.
  7. http://www.emag.ro/telefon-mobil-xiaomi-mi3-16gb-silver-86752/pd/DQHFZBBBM/ Telefon excelent, se misca excelent, face poze foarte ok, e cu mult peste Galaxy S4/S4. Ceva mai bun nu poti lua in acesti bani, iti spun sincer. Daca vrei, iti poti lua IPhone 5 impecabil, second hand.
  8. si in ultimul rand, Respect MayaGrr. Mihaitza ala, esti un prost, poti sa mori, merci, pup, pa.
  9. Va urez succes la raport dupa ce am dat peste 200 de /givelicense la server. Asta e primu si ultimul post in topicul asta. V-am pupat, 2-3 membrii ok, restu prosti si pe interes. Respect Dorulet, Shanker, Dyablox, Lorenzo69, Adytza. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
  10. Nick: Funiest Level: 60 Rank: 2 Nick-ul celui reclamat: Cretustania Bara RPG a celui reclamat: Motiv: /needlicense aiurea, nesimtire si tupeu si DM aiurea pe mine Dovezi: http://imgur.com/a/Jo3KD http://imgur.com/a/71dSx Alte precizari: Sper sa fie sanctionat, nu pot sa ies din casa ca fac DM pe mine. Nick: funiest Level: 60 Rank: 2 Nick-ul celui reclamat: phn, nrgy Bara RPG a celui reclamat: si Motiv:injuraturi si limbaj de mahala si DM excesiv pe mine. Dovezi: http://imgur.com/a/GFZN1 http://imgur.com/a/LPHuL Alte precizari: Sper sa fie sanctionati, nu pot sa ies din casa ca fac DM pe mine.
  11. Nick:Funiest Level:58 Rank:2 Nick-ul celui reclamat:[sQ]exxxperiment Bara RPG a celui reclamat: Motiv:A dat /needlicense, a fost acceptat de rank 1 si el mi l-a predat mie ( are level 50+ ), cand il sun si il intreb unde sa ne vedem, reactioneaza foarte ciudat. Chestia mai naspa e ca playerii level 50+ de la multi instructori primesc pe gratis asa ca nu comentez, dar mi se pare aiurea ce se intampla. Dovezi: http://imgur.com/a/BLTL2 Alte precizari:Nimic
  12. Noile logouri ale lui Maya. http://s14.postimg.org/75lnsdnlt/maya_naba_2.png http://s14.postimg.org/ky02o0edd/maya_naba.png
  13. Si cat o dura schimbarea asta a placii? Apropo, GG Bajeti pentru rankuri. si Mike.Corleone, GG bajat fin pentru FW )).
  14. Raportul de activitate cu numărul: 2 Numele membrului: Funiest Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 04.05.2014 - 11.05.2014 Număr de licențe suspendate: 8 ( 16 puncte ) => http://imgur.com/a/rYGEE Număr de amenzi date: 55 => http://imgur.com/a/ijEL6 Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 1 => http://imgur.com/0mc5Trg Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 0 Punctaj total: 55 + 16 + 1 = 72p Alte menționări: Merci !
  15. Raportul de activitate cu numărul: 1 ( de cand am reintras SFPD ) Numele membrului: Funiest Rank-ul membrului: 1 Data raportului: 28.04.2014 - 04.05.2014 Număr de licențe suspendate: 2 => http://imgur.com/a/8N8PT Număr de amenzi date: 44 => http://imgur.com/a/rpyoT Număr de obiecte confiscate ( arme, droguri, materiale + /frisk): 0 Număr de wanted-uri ''neconformare ordin'' date: 3 => http://imgur.com/a/HKTqT Număr de suspecți prinși ( fără drept + arestați ): 0 Numărul de jucatori incepatori ajutati: 1 => i.imgur.com/NMk7XRJ.jpg Punctaj total:44 + 4 + 3 + 1 = 52p Alte menționări:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.