Jump to content

BeyondOwn ROYAL

Member
 • Posts

  1556
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BeyondOwn ROYAL

 1.  

  1. Show previous comments  2 more
  2. S e b i

   S e b i

   Frumos frăţik.

  3. AIM iRazor zis DHead

   AIM iRazor zis DHead

   Ti-as face skin direct cu cap de Koala sa moara ce-am pe casa =))

  4. BeyondOwn ROYAL
 2. BeyondOwn ROYAL

  Uitati si voi pe ce ia ban baiatul meu, daca pe asemenea dovezi ramane banul e clara treaba
 3. BeyondOwn ROYAL

  Luati cat sunt calde ca tot ma spamau baietii sa le pun
 4. BeyondOwn ROYAL

  Du-te bai sublider arogant de aici, azi am un war cu Tavy, inca ma gandesc daca sa intru la war sau nu, doar asa 4 fun de dragul vremurilor cand incingeam prin LV cu ei
 5. BeyondOwn ROYAL

  Foarte buna decizia luata, am vazut ieri propunera asta pe undeva si chiar voiam in cursul zilei de azi sa contactez stafful pentru implementarea ei, probabil ca asa este cel mai bine pentru a nu deveni jocul monoton cu doar 2 sau maxim 4 waruri pe zi, cu treaba asta punem si gangurile si adminii la treaba Cred ca e timpul si pentru altii sa se afirme, succes celorlalte ganguri si spor la joc
 6. BeyondOwn ROYAL

  @AIM BigDevil ZuZNu cred ca are rost sa fiu trecut intr-un topic uitat de lume.
 7. BeyondOwn ROYAL

  Multumesc tuturor celor care au ajutat la acest record, a fost un parcurs plin de nervi si frustrari atunci cand lucrurile nu au mers asa cum ne-am asteptat insa una peste alta pot spune ca a meritat si cred ca pentru multi dintre "veteranii" acestei factiuni a insemnat probabil un capat de linie pe acest server iar printre aceea ma enumar si eu. O sa ma ocup de factiune pana voi acumula 4 luni vechime ca si lider iar apoi voi lasa functia unui jucator cu mai mult timp liber si sper eu cineva cu experienta care sa tinta factiunea in in top acolo unde ii este locul. @KAPPAsenpaia realizat semnatura pentru acest record, all credits to him( si reclamatiile evident ), asadar o sa o las aici pentru toti cei ce vor sa o poarte. In final as vrea sa ma adresez gurilor rele, haterilor mai pe inteles tuturor care sustin si tot propaga ideea ca RDT in tot acest timp a fost cea mai ,,codata,, factiune de pe server, ei bine nu am de gand sa stau sa scriu romane care nu vor fi citite/intlese de nimeni ci voi lasa statisticile sa vorbeasca de la sine, salut.
 8. BeyondOwn ROYAL

  Nice
 9. BeyondOwn ROYAL

  Din cate am scris si in topicul de invoiri, nu o sa accept invoiri pentru maine si sper ca toata lumea sa poata fi prezenta la warurile de maine seara si pregatita sa indeplinim obiectivul la care am muncit 3 luni de zile.
 10. Saptamana aceasta nu accept inactivitati sau invoiri deoarece avem nevoie de prezenta maxima, sunt peste 50 de aplicanti care vor loc aici deci cine nu face fata isi poate foarte bine pune demisia, ne vedem la waruri!
 11. @AIM iLuSi0N@SabauAlex25@AIM iRazor zis DHeadAcceptate, nu se mai accepte alte invoiri astazi!
 12. Acceptate @SabzeRo ZEW@CobraPrietenulThau
 13. BeyondOwn ROYAL

  Hai ca avem toate warurile de pe site, 4 defenduri maine baieti
 14. BeyondOwn ROYAL

  @AIM iRazor zis DHead Acum chiar ca e unicat, nu degeaba e UK marca Braila
 15. BeyondOwn ROYAL

  Felicitari @South JilkasMeister, de maine o sa vada si baietii ca esti noul sublider al factiunii dar pentru cei care mai verifica si forumul am lasat si aici
 16. Acceptate, nu mai accept invoiri decat in cazuri exceptionale prin PM pe ziua de astazi!
 17. BeyondOwn ROYAL

  Felicitari pentru astazi baieti, pentru maine avem un singur atac deoarece siteul RPG a mers in carje si lua refresh la 1-2 minute, ne vedem maine.
 18. Acceptate toata cele de astazi.
 19. Acceptate, nu am sanctionat pana acum deoarece au fost waruri usoare si Pastele insa incepand de astazi accept maxim 3 invoiri la war si evidenta va fi facuta.
 20. *Maine [ 9.04.2018 ]* Nota Absent la 4/4 - Faction warn Absent la 3/4 - AV + 10K Amenda Absent la 2/4 - Avertisment Verbal Absent la 1/4 - 5K Amenda Va astept la waruri si tin sa precizez ca as dori sa ne intelegem fara a fi nevoit sa fac evidenta Daca nu o sa fim minim 30 online maine voi face evidenta warurilor.
 21. *Astazi [ 6.04.2018 ]* Nota Absent la 4/4 - Faction warn Absent la 3/4 - AV + 10K Amenda Absent la 2/4 - Avertisment Verbal Absent la 1/4 - 5K Amenda Va astept la waruri si tin sa precizez ca as dori sa ne intelegem fara a fi nevoit sa fac evidenta Avem waruri grele in LS asa ca va astept in numar cat mai mare, ieri am avut ceva probleme din cauza prezentei insa astazi ma astept la mai bine PS: Am depasit recordul de turfuri al factiunii RDT, o sa actualizez topicul de Legende cat mai curand.
 22. BeyondOwn ROYAL

  Sure mate, i hope everyone will be as excited as you today
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.