Jump to content

Advent Calendar începe din 1 Decembrie, detalii aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

Andreigl

VIP
 • Content Count

  1955
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Andreigl

 1. Andreigl

  Pack cu ținte

  Version 1.0.0

  164 downloads

  Pack cu ținte Instrucțiuni de instalare: 1. Alegeți-vă o țintă pe placul vostru din folderul „Ținte”. 2. Deschideți „txdworkshop.exe” din folderul „TXD Workshop”. 3. Apăsați pe butonul „Open” exact ca și în poza următoare: 4. O să trebuiască să alegeți fișierul „hud.txd” din folderul: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models 5. Deschideți-l și căutați-vă ținta (Default Name: „siteM16”) 6. Odată ce ați găsit-o, dați click pe ea exact ca și în poza următoare: 7. Acum apăsați pe butonul Import: 8. Căutați-vă ținta care vreți s-o adăugați și după mai rămâne decât să apăsați pe butonul „Save TXD” (se află în stânga butonului „Import”). Alte informații suplimentare: - în cazul în care urmați pașii de mai sus și nu reușiti să vă schimbați ținta (cea default sau nu numai), înseamnă că trebuie să ștergeți fișierul următor: C:\Users\#pc-name#\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\hud.txd
 2. Andreigl

  Rainbow Weapons

  Version 1.0.0

  230 downloads

  Rainbow Weapons Acest mod adaugă arme noi în joc, acestea schimbându-și culoarea în timp real. Instrucțiuni de instalare: 1. Se copiază fișierele „.asi” și „.ini” în folderul GTA San Andreas. 2. Se deschide „Spark.exe” din folderul Spark IMG. 3. Se apasă pe File, urmat de Open. 4. Navigăm în: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models și alegem fișierul „gta3.img” 5. Acum nu mai rămâne decât să tragem toate fișierele din unul din folderele de mai jos, direct în Spark și să apăsăm pe butonul Save din tabul File. Instrucțiuni suplimentare: Dacă dorești să dezintalezi acest mod, trebuie să ai un backup cu fișierul „gta3.img”. După ce ai înlocuit „gta3.img” modificat cu cel original, și încă ai armele rainbow, atunci trebuie să stergi următorul fișier: C:\Users\#pc-name#\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\gta3.img Din ce am observat, modul rainbow nu funcționează fără unul din Chroma pack-urile de mai sus, deci prin urmare, ștergerea fișierului „.asi”, cât și a fișierului „.ini” este opțională. Câteva imagini cu modul:
 3. Andreigl

  Icons Pack

  Version 1.0.0

  57 downloads

  Icons Pack Aceste fișiere vă schimbă imaginile de la arme din joc cu unele mai moderne. Instrucțiuni de instalare: 1. Deschideți „txdworkshop.exe” din TXD Workshop și apăsați pe butonul „Open IMG”: 2. Navigați în: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models și deschideți „gta3.img” 3. Jos de tot în partea stângă a programului aveți o căsută de „căutare” unde vom scrie „eagle”: 4. Dăm dublu click pe „desert_eagle” și căutam numele armei însoțit de cuvântul „icon”, urmând să alegem acea poză: 5. Apăsăm pe butonul „Import”: 6. Alegem iconița noului Deagle ce dorim să-l introducem în joc, urmând să apăsăm pe butonul „Save TXD”: În mod asemănător procedăm și pentru celelalte arme. Informații suplimentare: În cazul în care vreți să ștergeți aceste imagini din joc, n-aveți decât să faceți de la început un backup fișierului „gta3.img”. Dacă și după ce ați înlocuit fișierul original cu cel modificat vă rămân armele, trebuie să ștergeți următorul fișier: C:\Users\#pc-name#\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\gta3.img
 4. Andreigl

  [CLEO] FPSUnlock (ON/OFF)

  Version 2.0.0

  1129 downloads

  FPSUnlock Acest mod vă permite să treceți de limita de cadre pe secundă (CPS) impusă de SA:MP. De asemenea, puteți să-l porniți/opriți după bunul vostru plac. Instrucțiuni de instalare: Se adaugă fișierul „FPSUnlock v2.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Cerințe: 1. SAMPFUNCS 2. CLEO Instrucțiuni de folosire: Pentru pornire/oprire se folosește comanda „/FPSUnlock”. Instrucțiuni suplimentare: 1. Modul se pornește automat când vă conectați în joc. 2. Modul se dezactivează automat când sunteți în apă sau într-o masină, urmând să se activeze când ieșiți din apă/mașină. O poză cu modul pornit:
 5. Andreigl

  [CLEO] Vehicle Health

  Version 1.0.0

  177 downloads

  Vehicle Health Acest mod vă arată cu ajutorul unei bare un procent care atunci când acesta va atinge punctul 0, mașina o să explodeze. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează librăria CLEO. 3. Se adaugă fișierul „Vehicle Health.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Alte informații folositoare: - bara o să apară doar când vă aflați într-o mașina, deci prin urmare atunci când vă dați jos din vehicul, o să dispară și bara ce indică viața mașinii. O imagine cu modul:
 6. Andreigl

  [CLEO] Rainbow SA:MP

  Version 1.0.0

  244 downloads

  Rainbow Acest mod creează un efect rainbow următoarelor elemente din joc: 1. Bara de viață, orice text/lucru roșu. 2. Banii, numele unei mașini, orice text/lucru verde. 3. Orice text alb. 4. Wanted Level 5. Textul stației de radio. 6. Titlul din meniul principal. 7. Numele serverului. 8. Data & ceasul. 9. Numele tău. Ultimele 3 elemente rainbow o să funcționeze doar pe serverele B-Zone. Instrucțiuni de instalare: 1. Se instalează CLEO. 2. Se descarcă SAMPFUNCS. 3. Se adaugă fișierul „Rainbow.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: Se folosește comanda „/rainbow” în cazul în care doriți să opriti efectul rainbow. Un scurt videoclip:
 7. Andreigl

  [CLEO] SetCarColor

  Version 1.0.0

  135 downloads

  SetCarColor Cu ajutorul acestui mod puteți să vă schimbați culoarea mașinii în care vă aflați. Instrucțiuni de instalare: 1. Se copiază fișierul „SetCarColor.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: 1. Se folosește comanda „/CarColorON” pentru a porni/opri modul. 2. Se folosește comanda „/SetCarColor” pentru a seta o anumită culoare. Exemplu: „/SetCarColor <color_1> <color_2>”, acum urmând să pornim modul folosind comanda „/CarColorON”. Informații suplimentare: 1. Imediat ce ați oprit modul, mașina automat o să capete culoarea ei originală. 2. Modul nu este synced, deci prin urmare ceilalți jucători nu o să vadă culoarea pe care voi o vedeți. Cerințe: 1. CLEO 2. SAMPFUNCS O poză cu toate culorile și ID-ul lor:
 8. Andreigl

  [CLEO] Harta pe M

  Version 1.0.0

  1816 downloads

  Harta pe M Acest mod vă permite să deschideți harta în timp real, doar prin apăsarea unei taste. Modul este foarte util pentru a vedea poziții pe hartă fără să mai trebuiască să verificați harta mare (ESC --> Map). Instrucțiuni de instalare: Doar se copiază folderele (models și CLEO) din arhivă în folderul principal al jocului. Instrucțiuni de folosire: 1. Se ține apăsat pe tasta M oricând ai nevoie să verifici anumite locații pe hartă. 2. În folderul „map.ini” sunt următoarele setari: file - Reprezintă cuvântul cheie unei anumite interfațe. Modul dispune de 5 interfațe și mai jos o să vă arăt cum arată fiecare dintre ele. key - Reprezintă valoarea numerică a unei taste. Cu această tastă pornim/oprim harta. Default este setată tasta „M”. toggle - În cazul în care treceți „1” în această căsuță, atunci trebuie doar să apăsați o singură dată pe tasta M pentru a porni/opri harta. Se trece 0 pentru a vedea harta doar când se ține apăsat pe butonul de activare. alpha - Reprezintă transparența hărții. Cele 5 interfațe de care dispune modul sunt: 1. map3d 2. mapiv 3. mapkv 4. mapsa 5. maptw În aceeași ordine aveți și imagini cu ele: Instrucțiuni suplimentare: Pentru dezinstalarea modului ștergeți următoarele fișiere: C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\txd\map.txd C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\CLEO\map.cs C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\GTA San Andreas\CLEO\map.ini
 9. Version 3.0.0

  632 downloads

  Online Faction Members Acest mod vă permite să vedeți toți jucătorii conectați dintr-o facțiune anume. Modul este util atunci când sunteți în căutarea unui instructor (nu vi se răspunde la apelul /needlicence), sau atunci când vreți să știți câți polițiști sunt conectați. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează librăria CLEO. 3. Se adaugă fișierul „Online Faction Members.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: 1. Tot ce trebuie să faceți este să scrieți comanda „/online” pentru a putea vedea toți jucătorii conectați. Câteva poze:
 10. Version 1.0.0

  244 downloads

  FPSUnlock + AntiPause Aceste fișiere vă permit să treceți de limită de CPS impusă de San Andreas. Fișierele sunt copiate din SA:MP Addon, asta însemnând că nu există bugul cu înotatul / frânatul mașinii, indiferent de FPS-ul vostru curent. Instrucțiuni de instalare: Se copiază toate fișierele din folderul „FPSUnlock + AntiPause” în folderul principal al jocului. Instrucțiuni de dezinstalare: 1. Se șterg următoarele fișiere/foldere: „procobj2” din folderul data. „audio.asi” din folderul principal. întregul folder „libraries”. 2. Se adaugă toate fișierele din folderul „Backup Files” (arhiva descărcată) în folderul principal al jocului (apăsați pe „overwrite” dacă este cazul). Instrucțiuni suplimentare: 1. O altă alternativă care nu are bugul cu frânatul mașinii, având și un buton de pornire/oprire aveți aici. Dezavantaje (depinde de părerea fiecăruia): în momentul în care înotați, FPS-ul vostru o să fie blocat la 46. nu conține AntiPause. 2. Acest „mod” vă modifică și meniul jocului în felul următor:
 11. Andreigl

  [CLEO] Licence Checker

  Version 1.0.0

  152 downloads

  Licence Checker Cu ajutorul acestui mod puteți verifica numărul de ore al licențelor fiecărui jucător online sau offline. O variantă alternativă a acestui mod aveți aici (este un bot ce verifică de unul singur numărul de ore al licențelor). Instrucțiuni de instalare: 1) Necesită CLEO 4.3 și SAMPFUNCS 5.3.3+ 2) Se adaugă fișierul „.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas Instrucțiuni de folosire: 1) Se folosește comanda /Server pentru a alege RPG 1 sau 2. (Exemplu: /Server 1) 2) Se folosește comanda /See_Licenses shanker pentru a verifica numărul de ore al fiecărei licențe. Atenție: Nu se pune TAGUL clanului oficial, ci doar cel neoficial. Acestea se deosebesc prin culoarea ce apare atunci când tastați /ID.
 12. Andreigl

  [CLEO] Reconnect

  Version 3.0.0

  612 downloads

  Reconnect Acest mod vă permite să vă conectați pe alte servere fără a fi nevoiți să iesiți din joc. Puteți de asemenea să vă reconectați și pe serverul pe care deja sunteți (atunci când luați kick sau vreți să vă conectați pe alt cont). Instrucțiuni de instalare: Se adaugă ambele fișiere în folderul CLEO din GTA San Andreas. Cerințe: 1. SAMPFUNCS 2. CLEO Instrucțiuni de folosire: 1. Modul dispune de următoarele comenzi: /servers - apare o listă cu serverele introduse în „Reconnect.ini”. /Name - vă puteți schimba numele. Trebuie să dați relog (sau să vă reconectați cu ajutorul comenzii /reconnect) pentru a fi synced. /Reconnect - vă reconectați pe serverul curent. Se folosește deobicei după „/Name”, sau atunci când luați kick. /Connect - vă conectați pe un server ce nu se află în „Reconnect.ini”. Portul serverului introdus trebuie obligatoriu să fie „7777”. 2. Pentru a adăuga servere în fișierul „.ini”: Nume_Server = DNS/IP:Port Nume_Server - o să vă apară în joc când tastați „/Servers” Exemplu: Acest fișier „.ini” arată în joc în felul următor: Instrucțiuni suplimentare: 1. Dacă primiți următorul mesaj: You are banned from this server. puteți să scrieți din nou „/reconnect”. 2. Dacă sunteți într-un clan și trebuie să dați relog, atunci folosiți comanda „/name”. De exemplu: Numele meu în momentul în care vreau să dau relog este [CLAN]Shanker. Atunci n-am decât să scriu comanda „/name Shanker”.
 13. Version 1.0.0

  254 downloads

  Cu ajutorul acestui mod puteți să folosiți două joburi (cel primar și secundar) în același timp, fără să mai utilizați comanda /switchjob. Modul este unul legal deoarece este un binder automat. De asemenea, adminii au loguri pentru comenzi. Mulțumiri @Anette pentru idee El funcționează în felul următor: atunci când folosiți o comandă de la un job inactiv (adică trebuie să dați /switchjob pentru a putea folosii comenzile jobului respectiv), în chat o să primiți un mesaj de la server cum că nu sunteți „...” (aici vi se specifică jobul). Modul dacă este pornit, scanează când primiți acest mesaj și automat o să folosească comanda /switchjob, urmând să retrimită parametrii scriși de voi. De exemplu: Jobul meu curent este Mechanic și celălalt este Detectiv. Eu scriu /find 143, modul automat va da /switchjob și va retrimite parametrii scriși de către voi, și anume /find 143. Dezavantaje: nu funcționează și pentru comanda /work. A fost conceput să meargă doar atunci când folosiți o comanda unică pentru jobul respectiv. Exemple de comenzi unice: /selldrugs, /sellgun, /fish, /creategun, /free, /find etc. Instalare: Fișierul „.cs” se adaugă în folderul CLEO din GTA San Andreas. Modul este dependent de SAMPFUNCS. Comenzi: /two_jobs (atât pentru pornire, cât și pentru oprire se folosește aceeași comandă). Modul funcționează în ambele limbi. Am decis să nu blochez mesajele inutile: You are not „...” / Nu sunteti „...” sau mesajele primite când modul trimite comanda /switchjob. Câteva demonstrații:
 14. Andreigl

  Snow FX

  Version 1.0.0

  43 downloads

  SnowFX Este un mod dedicat sesiunilor de iarnă. Cu ajutorul programului SnowFX puteți să faceți să ningă în joc. Instrucțiuni de instalare: 1. Rulați installer-ul, iar combinația cu care faceți să ningă este următoarea: Left CTRL & Right „+” De menționat este faptul că sunt în total 4 stadii de ninsoare (apăsați combinația de mai sus de 4 ori pentru a vă da seama despre ce vorbesc). Informații suplimentare: În cazul în care vreți să ștergeți acest mod, intrați în „UninstallSnowFX.exe” și urmați pașii ce vi se enumeră.
 15. Andreigl

  [CLEO] Texture Render

  Version 1.0.0

  121 downloads

  Texture Render Cu ajutorul acestui mod puteți să vă încărcați o imagine anume direct în joc, redimesionând-o după bunul plac, atât în înalțime, cât și în lungime. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează CLEO în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 3. Se adaugă fișierul „Render Texture.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: 1. Se deschide consola (~) și se ține apăsat pe Click 1 pentru a muta imaginea într-o poziție anume. 2. Se deschide consola și se apasă: Left Arrow & Right Arrow pentru a mări imaginea în lungime, iar Down Arrow & Up Arrow pentru a modifica înălțimea imaginii. 3. După ce v-ați așezat imaginea, trebuie să scrieți „/Save_Settings” pentru a salva modificările. 4. În cazul în care vreți să modificați imaginea direct din joc, fără a vă reconecta, trebuie să scrieți „/Reload_Texture” (doar în cazul în care nu se reîncarcă singură). Informații suplimentare: 1. Extensia imaginii trebuie obligatoriu să fie „.png”. 2. Nu cred că există o limită legată de mărimea imaginii (dimensiunea ca și fisier). 3. Numele imaginii trebuie să fie „Image”. 4. Imaginea trebuie adăugată în folderul CLEO. Exemplu: „Image.png”. Vă recomand să folosiți acest mod împreună cu un „hud.txd” modificat. Imaginea redimensionată: Cum trebuie să arate imaginea din folderul CLEO:
 16. Version 1.0.0

  72 downloads

  TakeScreenShot Cu ajutorul acestui mod puteți adăuga o nouă tastă cu care să creați o poză. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează CLEO în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 3. Se adaugă fișierul „TakeScreenShot.cs” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: 1. Se folosește comanda „/ScreenShot_Key X”, unde „X” reprezintă valoarea numerică a unei taste. Exemplu: Eu doresc să fac poze și de pe tasta F4. O să trebuiască să scriu comanda de mai sus în felul următor: /ScreenShot_Key 0x73 O listă cu toate valorile numerice ale tastelor aveți în link-ul acesta. Alte informații folositoare: - modul nu modifică tasta default cu care creați poze (F8), ci doar adaugă alta în plus.
 17. Andreigl

  [CLEO] Fast Weapon Switch

  Version 1.0.0

  410 downloads

  Fast Weapon Switch Acest mod vă permite să vă schimbați arma într-un mod mult mai rapid, prin apăsarea unor taste alese de utilizator. Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează librăria CLEO. 3. Se adaugă fișierele „Fast Weapon Switch.cs” și „Fast Weapon Switch.ini” în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: În GTA San Andreas există în total 13 sloturi de arme, fiecare slot având cel puțin o armă. Poți deține în același timp o singură armă dintr-un slot anume. De exemplu, „Desert Eagle” și „Silenced 9mm” fac parte din slotul 3, asta înseamnă că poți deține doar una dintre ele în același timp. În fișierul „Fast Weapon Switch.ini” aveți următoarea sintaxa: „WeaponSlotX=Virtual-Key Code” unde „X” reprezintă numărul slotului, iar „Virtual-Key Code” reprezintă valoarea numerică a unei taste. Să spunem că vrem următoarea combinație: Când apăs tasta 4 atunci vreau ca modul să-mi pună arma „M4” în mână. Tasta 4 are ca și valoare numerică codul „0x34”, iar M4 se află in slotul 6. Noi o să punem la „WeaponSlot6” valoarea numerică „0x34”. Exemplu: „weaponSlot6=0x34”. În cazul în care ați făcut modificări fișierului „Fast Weapon Switch.ini” și nu vreți să vă reporniți jocul, puteți scrie direct sub formă de cheat următorul cod: RELOAD Aici aveți o listă cu armele din GTA San Andreas și în ce slot se află fiecare dintre ele. Aici aveți o listă cu valorile numerice ale tastelor 0-9. 0x30 - 0 key 0x31 - 1 key 0x32 - 2 key 0x33 - 3 key 0x34 - 4 key 0x35 - 5 key 0x36 - 6 key 0x37 - 7 key 0x38 - 8 key 0x39 - 9 key
 18. Andreigl

  BMW M3

  Version 1.0.0

  21 downloads

  Poze: Instrucțiuni de instalare: 1. Se adaugă fișierele „.txd” și „.dff” în „gta3.img” din models. 2. Se intră în folderul data și: - în fișierul „vehicles.ide” modificați linia originală a mașinii ELEGY cu următoarea: 562, elegy, elegy, car, ELEGY, ELEGY, null, richfamily, 7, 0, 0, -1, 0.81, 0.81, 1 - în fișierul „handling.cfg” modificați linia originală a mașinii ELEGY cu următoarea: ELEGY 1400 2800 2 0 -0.2 -0.24 70 0.75 0.86 0.48 5 300 50 5 R P 8 0.52 1 30 1 0.2 0 0.25 -0.1 0.5 0.3 0.4 0.54 105000 40002004 4400000 0 2 1 - în fișierul „carcols.dat” modificați linia originală a mașinii ELEGY cu următoarea: elegy, 124,0, 1,0, 11,0, 116,0, 113,0, 101,0, 1,0, 79,0 - în fișierul „carmods.dat” modificați linia originală a mașinii ELEGY cu următoarea: elegy, exh_a_l, exh_c_l, fbmp_a_l, fbmp_c_l, nto_b_l, nto_b_s, nto_b_tw, rbmp_a_l, rbmp_c_l, rf_a_l, rf_c_l, spl_a_l_b, spl_c_l_b, wg_l_a_l, wg_l_c_l
 19. Andreigl

  [SKIN] Dead By Daylight Ghostface

  Version 1.0.0

  33 downloads

  Instrucțiuni de instalare: 1. Descărcați Spark IMG. 2. Deschideți arhiva cu skin-ul și redenumiți-l cu orice alt nume din lista de mai jos (o să înlocuiască textura cutare): https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All Poze:
 20. Andreigl

  [SKIN] Roblox LAPD

  Version 1.0.0

  22 downloads

  Instrucțiuni de instalare: 1. Descărcați Spark IMG. 2. Deschideți arhiva cu skin-ul și redenumiți-l cu orice alt nume din lista de mai jos (o să înlocuiască textura cutare): https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All Poze:
 21. Andreigl

  [SKIN] Mick Thomson

  Version 1.0.0

  13 downloads

  Instrucțiuni de instalare: 1. Descărcați Spark IMG. 2. Deschideți arhiva cu skin-ul și redenumiți-l cu orice alt nume din lista de mai jos (o să înlocuiască textura cutare): https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All Poze: Autori: SlayerC, Uzzi47
 22. Andreigl

  @Rough Ce faci boss mai traiesti?
 23. Andreigl

  [CLEO] Anti Crasher

  Version 1.0.0

  410 downloads

  Anti Crasher Acest mod modifică numărul de warninguri pe care jocul le suportă. De exemplu, fără acest mod, la un numar total de 7 sau 8 warninguri primiți crash. Instrucțiuni de instalare: Se adaugă fișierul din arhivă în folderul CLEO. Cerințe: 1. SAMPFUNCS 2 CLEO Informații suplimentare: Dacă acest mod modifică numărul de warninguri pe care jocul le suportă, asta nu înseamnă că nu puteți lua crash. Un mod ce nu funcționează rămâne stricat și nu se poate face nimic în legătură cu asta (doar să fie modificat fișierul respectiv).
 24. Andreigl

  [CLEO] Versuri

  Version 1.0.0

  200 downloads

  Versuri Acest mod vă ajută să redați un conținut larg (versuri dintr-o melodie, citate etc) direct în joc, automatizat, într-un interval ales de utilizator, și trimis cu exactitate în locația aleasă (pe un anumit chat, într-un mesaj privat etc). Instrucțiuni de instalare: 1. Se descarcă SAMPFUNCS în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 2. Se instalează CLEO în cazul în care nu-l aveți deja instalat. 3. Se adaugă toate cele 3 fișiere în folderul CLEO din GTA San Andreas. Instrucțiuni de folosire: Vă recomand să citiți absolut tot și cu atenție maximă pentru a evita eventualele probleme / nelămuriri. În arhivă se găsesc 3 fișiere: Versuri.cs - acesta este script-ul CLEO. Versuri - nu are nici-o extensie, iar aici sunt trecute versurile dintr-o anume melodie, citatele etc. O să-l deschidem cu Notepad++. Versuri.ini - nu trebuie să umblați în acest fișier. Aici sunt salvate anumite date ce le puteți edita și din joc. Explicarea fișierului „Versuri” (ce-l fără nici-o extensie, unde se introduc versurile): [VERS X] CONTINUT X' [END_VERS] „X” - reprezintă numărul versului (de fapt al melodiei/citatului). „X'” - reprezintă numărul liniei din melodia/citatul „X”. Următorul fișier o să arate în joc în felul următor: [VERS 1] Aceasta este linia 1. Aceasta este linia 2. Aceasta este linia 3. [END_VERS] Se poate adăuga o infinitate de melodii / citate. Comenzi folositoare: 1) /vers „X”, unde „X” reprezintă numărul melodiei / citatului. 2) /set_chat „X”, unde „X” reprezintă un cuvânt ce o să se afle înaintea versului de pe linia Y. Cu acestă comandă deobicei alegem chat-ul unde să se trimită versurile. Exemplu: Următoarea sintaxă a comenzii de mai sus o să aibă următoarele efecte asupra modului nostru: /set_chat /sms pyrocel 3) /set_time „X”, unde „X” reprezintă intervalul dintre fiecare linie din melodia / citatul X. Valoarea setată din script este 1 secundă, însă se poate modifica după dorintă și necesitate. Un exemplu final în care avem un total de 5 melodii diferite. [VERS 1] Linia 1 din Vers 1 Linia 2 din Vers 1 [END_VERS] [VERS 2] Linia 1 din Vers 2 Linia 2 din Vers 2 [END_VERS] [Vers 3] Linia 1 din Vers 3 Linia 2 din Vers 3 [END_VERS] [Vers 4] Linia 1 din Vers 4 Linia 2 din Vers 4 [END_VERS] [Vers 5] Linia 1 din Vers 5 Linia 2 din Vers 5 [END_VERS] Dacă vreau ca modul să-mi afișeze în joc versurile melodiei 4 (Vers 4), atunci folosesc comanda următoare: /vers 4
 25. Version 1.0.0

  238 downloads

  Instructor Help Cu ajutorul acestui mod, jucătorii din facțiunile School Instructors pot să vândă licențe într-un timp relativ scurt, fără să mai anunțe manual, fără să mai pună întrebările testelor de fiecare dată, etc. Acest mod automatizează în mare parte tot ce ține de munca unui instructor. Mulțumiri speciale instructoriței @Anette pentru testarea modului. Instalare: 1. Descărcați modul. 2. Dezarhivați folderul din arhivă în folderul GTA San Andreas (copy paste). Cerințe: 1. CLEO 4.3 2. SAMPFUNCS 5.3 Instrucțiuni de utilizare: Modul dispune de mai multe comenzi, atât aplicabile, cât și informative. Cu ajutorul comenzilor informative, vă puteți acomoda cu modul. De exemplu, dacă vreți să vedeți cum ar arată comanda care anunță că X este la tine, atunci scrieți /at_me_testing. Modul dispune de următoarele comenzi informative: /at_me_testing /st_testing sau /starttest_testing /tp_testing sau /testpassed_testing /tf_testing sau /testfailed_testing Comenzile aplicabile ale modului sunt: /at_me - anunți că X este la tine pentru licențe /gl - prescurtare pentru comanda /givelicense, însă nu se folosește la fel ca și comanda /givelicense /sl - prescurtare pentru comanda /startlesson, însă nu se folosește la fel ca și comanda /startlesson /st sau /starttest - anunți că începi testul pentru o licență anume /tp sau /testpassed - anunți că a trecut testul pentru o licență anume /tf sau /testfailed - anunți că a picat testul pentru o licență anume /test - inițializezi întrebările din facțiunea din care faceți parte Pentru a afla mai multe informații despre o comandă anume, pur și simplu scrieți comanda fără niciun parametru. De exemplu, eu vreau să aflu detalii despre comanda /starttest (/st), atunci voi scrie pur și simplu /st și o să-mi apară următoarele detalii: O să detaliez cum se desfășoară un test. X vrea licențe, eu voi da /requestlicenses și îl întreb ce licențe vrea. Acum urmează să anunțăm că este la noi pentru licențele respective. Să presupunem că are nevoie de flying și fishing license, vom tasta comanda /at_me PlayerID 3 1. Ce este cu acel 3 și 1? Fiecare licență îi corespunde un ID. În poza de mai sus puteți vedea ID-urile licențelor. De reținut este că ordinea în care puneți acele ID-uri va reprezenta ordinea în care licențele vor apărea în anunțul vostru de pe /f. Acum că am anunțat că este la noi, trebuie să începem testul pentru o licență anume. Folosim comanda /sl (adică startlesson, tastează comanda în joc pentru mai multe detalii) și dupa /st (/starttest). Acum începem să-i punem întrebări. Folosim comanda /test și ne folosim de săgețile stânga și dreapta ale tastaturii pentru a manipula întrebările din fișiere (de reținut este că întrebările se pot modifica oricând, trebuie doar să intrați în fișierul text document și pur și simplu le modificați după preferințe / regulament). Apăsați pe SPACE pentru a pune întrebarea la care vă aflați. Dacă a trecut, folosim /tp sau /testpassed, iar în cazul în care a picat, folosim /tf sau /testfailed. Pentru mai multe detalii, scrieți comanda cutare în joc și o să vă apară informații. De asemenea, aveți comanda /instructor_help. Tastând comanda de mai sus, o să vă apară următoarele informații:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.