Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

MasterX

Member
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    George

MasterX's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

11

Reputation

  1. E ok Astept si alte modele de logo-uri
  2. Nick: MasterX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): sa aiba legatura cu YouTube. Text: T4YT (Time for YouTube) Alte precizari: Cel mai frumos logo va primi 20k. Iar cel care va mai adauga un nume si un logo original pentru youtube va primi 50k daca imi place(pe langa logo-ul propus) BAFTA!
  3. Nick: Fabii. Rank: 3 Doresc sa ma invoiesc de la: War-uri Motivul: Ii este stricat PC-ul si doar maine ii este gata. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Ma rugat pe mine sa-l invoiesc.
  4. vreau sa fac parte din clan

  5. Nick: MasterX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine) : - Text: Sa scrie MasterX Dimensiuni: potrivita Alte precizari: As vrea ca avatar-ul sa fie cu ceva efecte. Cel mai bun avatar va primi + . Puteti sa luati ce imagine vreti.
  6. Perfect Ms mult! Iti dau maine + la acest post pentru ca azi am dat si nu mai pot. Puteti da T/C
  7. Nick: MasterX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Imaginea sa fie ca si la avatarul lui OTO cu tot cu efecte sau ceva asemanator. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Iarna/Zapada Text: MasterX va ureaza sarbatori fericite sau MasterX wishes you Merry Christmas. Dimensiune: medie Alte precizari: Astept lucrarile voastre. Imi cer scuze OTO pentru ca vreau un avatar asemanator ca si al tau dar imi place foarte mult. Ve-ti primi +-uri
  8. Multumesc imi place foarte mult. Mai astept inca 2/3 creati.
  9. Nick: MasterX Doresc : Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema : Taxi (orice are legatura cu Assasini) Text: [a.S] Assasins squad Dimensiuni: Specifice unui logo. Alte precizari: Multumesc veti primi +-uri !
  10. Nickname: MasterX Level: 32 Numar: 93 Alte precizari: Mult succes.
  11. Nick: MasterX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo-uri Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Ceva asemanator cu aceste imagini: <<1>> si <<2>> sau puteti face ceva mai creativ. Tema (In caz ca nu exista o imagine): - Text: As vrea sa faceti mai multe logo-uri una cu ,,Lider Assasins Squad [a.S] '' a doua cu ,, Sblider Assasins Squad [a.S] '' a treia cu ,, Administrator Assasins Squad [a.S] '' si ultima cu ,, Veteran Assasins Squad [a.S] '' Dimensiuni: potrivite Alte precizari: Va multumesc. Primiti +
  12. Nick: MasterX Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar/Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): http://forum.b-zone.ro/public/style_images/bzonev61/logo.png (pentru logo) Tema (In caz ca nu exista o imagine) : - Text: Vreau sa-mi faceti un avatar cu nicku meu,MasterX si as vrea sa fie cat mai original si daca se poate sa adaugati si niste efecte. Iar pentru logo as vrea sa inlocuiti ''B-zone'' cu ''aS clan'' si ''Let's play together'' cu 'Assasins Squad" in imaginea de mai sus. Dimensiuni: potrivite Alte precizari: Veti primi + -uri.
  13. MasterX

    Lucky Coin

    Nick: MasterX Level: 32 Factiune: - Raspuns: Cap,Pajura,Pajura
  14. MasterX

    Lucky Coin

    Nick: MasterX Factiune: Civil Level: 32 Raspuns: Cap, Cap, Pajura
  15. MasterX

    Lucky Coin

    Nick: MasterX Facţiune:- Level: 32 Răspuns: Cap, Cap, Pajura
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.