Jump to content

kes

Member
  • Posts

    1714
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCPDp83fbChDRWBUeLjGFu8Q/videos - CANAL DE YouTube
  • Skype
    PM

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

3974 profile views

kes's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

51

Reputation

  1. La 27 de ani sa i se opreasca inima? Ce problema avea ma in plm. Si el daca stia ca are probleme tot isi pierdea timpu' pe samp in loc sa-si traiasca viata..
  2. Nick-name: RoLLs. Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 31.05 Motivul pentru care nu pot veni la war: Sunt plecat Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Invoire facuta preventiv
  3. kes

    De ce nu este topicu' de invoiri on? N-am avut net azi si am iesit pe-afara.. n-am putut ajunge la war-uri.
  4. kes

    Mda. Am luat ban aiurea pentru renko, Kelton a vazut ca nu am avut cu adevarat renko dar aveam acel crashers.asi, postat de Anndi, care nici nu-mi functiona acum pentru ca am windows nou si trebuie sa dau un reinstall la programu' ala... Deci a fost redus banu' la 3 zile. Ne-auzim, am sa intru din nou dar nu acum, peste vreo saptamana. Bafta!
  5. Nick: biscuite, strumf13 ( probabil ) Rank: 1 Data la care nu poti veni: azi Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: nu pot ajunge Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1 Alte precizari:
  6. Hai salutare, postez si eu pe-aici. Mai bag un meci de lol si ma bag la somn, maine iar la liceu. # Deci maine la 21:00 avem war, vreau sa va vad in numar cat mai mare in HQ pe la 20:45 ca sa-i batem pe slabanii aia din 69 1. Va dau un sfat: prindeti loc din timp pe server ca sa nu aveti surprize si scuze ca n-ati prins loc pe server, intrati cu 20-30 de minute inainte si lasati AFK. 2. Vreau sa ascultati de mine si de printu sau zeom deoarece doar asa putem castiga. Daca stam influenta si facem 3-4 kill-uri e perfect, daca suntem peste 30 on.
  7. MAINE LA 20:45 TOATA LUMEA IN HQ CU JOB-UL DE ARMS DEALER SI CU MATERIALE LA VOI. V-ati tot plans ca nu avem warr-uri, uite ca am reusit sa prindem attack. Este o ocazie buna sa aratam ce putem, deci vreau cat mai multi ON si vreau sa ascultati de mine si de PRINTU sau Zeom, deoarece noi pierdem ca sunt unii care nu asculta deloc si se duc numai in ei, daca am sta pe teren la influenta ar fi foarte usor sa-l castigam. Luni (25.01.2016), la ora 21:00 vom avea war.La acest la acest war: Toata lumea este obligata sa astepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45. Cine nu este în linie va fi considerat absent. Nu se accepta învoiri decât cu un motiv foarte bun. *Prezenta este obligatorie.Cine nu vine va fi sanctionat ! Am sa accept maxim 1-2 invoiri!!!! Sfat: Logati-va pe server pe la ora 7 pentru ca sa fiti siguri ca prindeti loc pe server. Daca nu ati prins loc pe server, sunteti sanctionati. Friday (15.01.2016), at 20:00 we will have war.At this war: Everybody must wait for leadership in line in HQ at 19:45. Who is not obeying will be punished. You can't make invoices without a good reason. *You must be present at all costs.The members who won't come will be punished ! I will accepted max 1-2 assents!!!!!! Advice: Log in on the server at 19:00 so you can be sure that you will catch a place on the server. If you cannot login because the server is full, you will be punished.
  8. Avispa Rifa (RPG1) recruteaza noi talente 2k16.

  9. MAINE LA 19:50 TOATA LUMEA IN HQ CU JOB-UL DE ARMS DEALER SI CU MATERIALE LA VOI. V-ati tot plans ca nu avem warr-uri, uite ca am reusit sa prindem attack. Este o ocazie buna sa aratam ce putem, deci vreau cat mai multi ON. Joi (21.01.2016), la ora 20:00 vom avea war.La acest la acest war: Toata lumea este obligata sa astepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45. Cine nu este în linie va fi considerat absent. Nu se accepta învoiri decât cu un motiv foarte bun. *Prezenta este obligatorie.Cine nu vine va fi sanctionat ! Am sa accept maxim 1-2 invoiri!!!! Sfat: Logati-va pe server pe la ora 7 pentru ca sa fiti siguri ca prindeti loc pe server. Daca nu ati prins loc pe server, sunteti sanctionati. Friday (15.01.2016), at 20:00 we will have war.At this war: Everybody must wait for leadership in line in HQ at 19:45. Who is not obeying will be punished. You can't make invoices without a good reason. *You must be present at all costs.The members who won't come will be punished ! I will accepted max 1-2 assents!!!!!! Advice: Log in on the server at 19:00 so you can be sure that you will catch a place on the server. If you cannot login because the server is full, you will be punished.
  10. Salut. Postez si eu aici.. De ieri sunt noul vostru sublider, sper sa facem treaba buna impreuna. O sa incerc alaturi de PRINTU sa mai aducem membrii si sa prindem attack diseara, ar fi bine.
  11. kes

    @, Ce sa scot ba din buzunar. da-mi pace. Joc si eu cum pot. Dar fii sigur ca mai sunt d-astia cu prieteni admini, stau in confa cu ei pe skype si ii zice: ia-l la teste pe ala, sau pe altu', etc. Oricum am luat unban iar. # Hai salut, am ajuns si eu acasa.. Greu la liceu. :'( Ma apuc de invatat. Ne auzim la warr-uri. Bai frate, care stie de ce nu merge sa deschid samp-ul? Dau pe connect, nu se intampla nimic, nu-mi apare nimic in procese. Nimic. L-am reinstalat de cateva ori. Habar n-am ce are Ryakk, am inteles ca si tu ai avut problema asta. ce-ai facut? sau daca stie cineva ce trebuie sa fac. Efectiv nu-mi porneste samp-ul, apas pe connect si nu se intampla nimic. Mi-am pus de curand, adica azi, windows 8.1
  12. Shawy

    Ţi-a dat-o şi ţie la fel ca mie bă? =)))

    1. kes

      kes

      Asa se pare.. Acum iar am luat ban, cica /q la teste =))) pula-n el ca isi da tp la mine dupa 1 min si el imi zice doar "noroc".. Si mi se blocase jocu' de la filmarea are imputita. Ma ia la teste cand ies din hq si am war in SF si abea facusem un kill, si ala chinuit.. eh

  13. kes

    BAAAAAAAAAA IAR AM LUAT BAN. SA MOR EU DE NU E CULMEA DEJA. BAAAAA FAC SI EU UN KILL CHINUIT ACOLO, AM 1-2 SI IES DIN HQ SI MA IA LA TESTE. BA CINE TOT DA REPORT PE MINE CA MA DISPERA NU POT SA MA JOC BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.. MI-E CIUDA CA AVEAM FILMAREA PORNITA SI MI SE BLOCASE SAMPU' DE LA LAGU' ALA. DOAMNE
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.